• Nincs találat

Fenntarthatósági oldalak

Misszió és értékeink

MISSZIÓ

Hiszünk saját és bankunk tetteinek integritásában és fenntarthatóságában. A Bank gondoskodik ügyfeleiről termékeinek, szolgáltatásainak és magatartásának kiválósága révén. Értéket és innovációt teremt az emberek, a vállalkozások és a közösségek számára minden területen, ahol működik. Olyan jövőt épít, amely a fenntartható fejlődést segíti a környezet, a fiatalabb generációk és egy valóban befogadó társadalom javára.

A vállalati küldetés megvalósítása során célunk, hogy hosszú távon szilárd és fenntartható értéket teremtsünk gazdasági, pénzügyi, társadalmi és környezeti szempontból, amely az érintett felekkel való bizalmi kapcsolatokra épül, és az alábbi értékeken alapul.

ÉRTÉKEINK

Tisztesség

Céljainkat tisztességesen, korrektül és felelősségteljesen kívánjuk elérni, teljes mértékben tiszteletben tartva a jogszabályi környezetet, a szakmai etikát és az általunk aláírt egyezményeket, szerződéseket.
Kiválóság - Célunk a folyamatos fejlődés, az előrelátás, a kihívások előrejelzése, az innovációt szolgáló kreativitás, miközben elismerjük és megbecsüljük az elért érdemeket is.

Átláthatóság

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tevékenységünk, kommunikációnk és szerződéseink alapját az átláthatóság képezze, hogy mindazok, akik kapcsolatba kerülnek velünk, tájékozott, tudatos és független döntéseket hozhassanak.

Az egyedi sajátosságok tiszteletben tartása

Célunk, hogy megfelelően hangoljuk össze a globális működést a helyi értékekkel, hogy miközben átfogó vízióval rendelkezünk, amely az embereket és a közösségeket helyezi előtérbe.

Egyenlőség és befogadás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy magatartásunkban elkerüljük a megkülönböztetést, és tiszteletben tartjuk a nem, a nemi identitás és/vagy nemi önkifejezés, az érzelmi-szexuális irányultság, a családi állapot és a családi helyzet, az életkor, az etnikai hovatartozás, a vallási meggyőződés, a politikai és szakszervezeti hovatartozás, a társadalmi-gazdasági helyzet, a nemzetiség, a nyelv, a kulturális háttér, a fizikai és mentális állapot vagy bármely más személyi jellemző, beleértve a gondolatok kifejezésével kapcsolatos különbségeket is.

Az egyén értékei

Működésünk alapelve az, hogy minden egyes ember értékes: az értő figyelem és a párbeszéd eszközét használjuk arra, hogy az érintettekkel való kapcsolatainkat folyamatosan erősítsük. Figyelünk az emberek egészségére és biztonságára, annak érdekében, hogy olyan professzionális szolgáltatást biztosítsunk, amely tiszteletben tartja a fizikai és pszichológiai jólétet. 

Környezetvédelem

Támogatjuk az erőforrások hatékony és tudatos felhasználását, elkerüljük a pazarlást, és mindig a hosszú távon fenntartható döntéseket részesítjük előnyben. Elkötelezettek vagyunk az éghajlatváltozás elleni küzdelem, a természet és a biológiai sokféleség védelme, valamint a fenntartható, zöld és körforgásos gazdaságra való áttérés támogatása mellett.

Kivonat a megújított Etikai kódexből

 

Kapcsolódó dokumentumok

Etikai kérdések, észrevételek: etikaibejelentes@cib.hu

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4