• Nincs találat

Welcome Promóció

Legyen az én bankom a MI bankunk!

Elégedett bankunk szolgáltatásaival? Ha igen, akkor ajánlja a CIB Bankot ismerőseinek, barátainak és önt, valamint ajánlottját is megjutalmazzuk (1)

Mindenki jól járhat

Az ajánlott, új ügyfél

Jóváírásban részesítjük, hogyha ajánlás útján érkezik bankunkhoz! (1)

Az ajánló, CIB-es ügyfél

Jóváírásban részesítjük, ha ajánlja bankunkat!

Mekkora jóváírásban részesülhet ajánlóként?

Mekkora jóváírásban részesülhet ajánlóként?

10.000 forint

ha ajánlottja CIB ECO Start Bankszámlát (7-14 év) nyit és teljesíti a promóciós feltételeket

20.000 forint

ha ajánlottja CIB ECO FirstStep (14-18 év) vagy CIB ECO ForYou Bankszámlát (18-24 év) nyit és teljesíti a promóciós feltételeket

2x10.000 forint

ha ajánlottja CIB ECO vagy CIB ECO Plusz Bankszámlát vagy CIB Private Banking Magánszámlát nyit és teljesíti a promóciós feltételeket

30.000 forint

ha ajánlottja kisvállalati folyószámlát nyit és teljesíti a promóciós feltételeket

Hogyan tud ajánlani?

Hogyan tud ajánlani?

Minden ügyfelünk rendelkezik egy egyedi ügyfélajánló kóddal. Ezt a kódot szükséges átadnia ajánlottjának. Az ajánlott ügyfél ennek a kódnak a (számlanyitás során vagy számlanyitás előtt függően a számlanyitás helyétől) felhasználásával biztosítja, hogy mindketten jóváírásban részesüljenek. 

Egyedi ügyfélajánló kód megszerzésének lehetőségei:

 • a CIB Bank Mobilalkalmazásában (Beállítások-Profilom-Ismerős ajánlása)
 • CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton ((+36 1) 4 242 242) keresztül TAK azonosítást követően,
 • bármelyik bankfiókban
Ki számít ajánló ügyfélnek?

Ki számít ajánló ügyfélnek?

Azon meglévő ügyfeleink, akik olyan lakossági vagy kisvállalati bankszámlával rendelkeznek, ami nem áll felmondás alatt.

Fontos, hogy nem minősül ajánló ügyfélnek: A CIB ECO Start Bankszámlával rendelkező lakossági ügyfél és a 2022. február 4-e előtt CIB ECO FirstStep Bankszámlát nyitott ügyfél.

Mire hívja fel ajánlottja figyelmét?

Mire hívja fel ajánlottja figyelmét?

Fontos, hogy az ajánlottja, ha bankfiókban szeretne számlát nyitni, akkor a számlanyitás megkezdése előtt legalább 1 naptári nappal regisztráljon kódjával az alábbi weboldalak egyikén:

Mikor kapja meg az ajánlásért járó jóváírást?

Mikor kapja meg az ajánlásért járó jóváírást?

Lakossági bankszámlanyitást eredményező ajánlás esetén a jóváírást az ajánlott ügyfél legkésőbb a harmadik, vásárlásonként minimum 3000 Ft értékben végrehajtott vásárlási tranzakcióját követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá az ajánló forint bankszámláján. (A három vásárlási tranzakció elvégzésére legfeljebb 3 hónap áll rendelkezésre a bankszámlanyitást követően.) CIB ECO, CIB ECO Plusz Bankszámlát vagy CIB Private Banking Magánszámlát nyitó ügyfél ajánlása esetén  az ajánlott ügyfél bankszámlájára történő 180 000 Ft-os jóváírás teljesítését követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá az ajánló forint bankszámláján az extra 10 000 forintot.

Kisvállalati bankszámlanyitást eredményező ajánlás esetén a jóváírást az ajánlott ügyfél legkésőbb a harmadik átutalási megbízását követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá az ajánló forint bankszámláján. (A három átutalási megbízás elvégzésére legfeljebb 3 hónap áll rendelkezésre a bankszámlanyitást követően.)

Mit kell tudni a promóciós feltételekről?

A CIB ECO Start, CIB ECO FirstStep vagy CIB ECO ForYou Bankszámlát nyitó ajánlott ügyfélnek a promócióra regisztrálnia szükséges. Valamint a számla mellé igényelt bankkártyával, legalább háromszor, alkalmanként minimum 3000 Ft értékben szükséges vásárolnia a számlanyitást követő 3 hónapon belül.  Továbbá a számlanyitás során szükséges hozzájárulnia az üzletszerzési célú és a nem postai úton történő megkereséshez.

Ha az ajánlott ügyfél CIB ECO, CIB ECO Plusz Bankszámlát vagy CIB Private Banking Magánszámlát nyit, akkor a jóváírás feltételeinek két lépcsője van. Mind az ajánlott, mind az ajánló akkor részesül 10 000 Ft jóváírásban, ha az ajánlott ügyfél regisztrál a promócióra, valamint a számla mellé bankkártyát igényel, amivel legalább háromszor, alkalmanként minimum 3000 Ft értékben vásárol a számlanyitást követő 3 hónapon belül. Továbbá a számlanyitás során szükséges hozzájárulnia az üzletszerzési célú és a nem postai úton történő megkereséshez. 

További 10 000 Ft-ot írunk jóvá mindkét fél számára, ha az ajánlott bankszámlájára a számlanyitást követő 3 hónapon belül minimum 180 000 Ft jóváírás érkezik utalás formájában akár több részletben (számlák közötti átvezetés nem számít bele).

Mekkora jóváírásban részesülhet ajánlottként?

Mekkora jóváírásban részesülhet ajánlottként?

20.000 forint

ha CIB ECO FirstStep (14-18 év) vagy CIB ECO ForYou Bankszámlát (18-24 év) nyitó ügyféllé válik és teljesíti a promóciós feltételeket

2x10.000 forint

ha CIB ECO vagy CIB ECO Plusz Bankszámlát vagy CIB Private Banking Magánszámlát nyitó ügyféllé válik és teljesíti a promóciós feltételeket

30.000 forint

ha kisvállalati folyószámlát nyitó ügyféllé válik és teljesíti a promóciós feltételeket

Hogyan tud ajánlottként érkezni bankunkhoz?

Hogyan tud ajánlottként érkezni bankunkhoz?

Ha egy elégedett ügyfelünk egyedi ügyfélajánló kódját megosztotta Önnel, akkor a számlanyitáskor használja fel azt. Számlanyitás előtt mindig előre legyen Önnél a kód, mert csak ennek megadásával vehet részt a promócióban. Az alábbi kitételre azonban kiemelten figyeljen:

Számlanyitásra 2 féle módon van lehetősége:

 • Online felületeinken történő számlanyitás esetén (Számlanyitás videóazonosítással vagy CIB Szelfi Számlanyitás) a kapott egyedi ügyfélajánló kódot a folyamat elején szükséges megadni. A számlanyitási folyamatokban a "Promóciós kód" mezőbe szükséges beírni azt.
 • Amennyiben bankfiókban szeretne számlát nyitni, első lépésként a számlanyitást megelőző naptári napon regisztrálnia kell az alábbi oldalak egyikén:
 • Az oldalon található regisztrációs felületen a saját adatait (ugyanazt, amit számlanyitáskor is meg fog adni) és a CIB-es ismerősétől kapott egyedi ügyfélajánló kódot kell megadnia.  
Ki számít ajánlott ügyfélnek?

Ki számít ajánlott ügyfélnek?

Az a személy, aki a promóció időtartama alatt az Ajánló ügyfél által átadott/megosztott kód megadásával Új lakossági ügyféllé válik, azzal, hogy bankfióki számlanyitás és bankkártya igénylés esetén azt megelőzően regisztrál, VAGY az, aki a promóció időtartama alatt az Ajánló ügyfél által átadott/megosztott kód megadásával Új kisvállalati ügyféllé válik, azzal, hogy bankfióki számlanyitás és bankkártya igénylés esetén azt megelőzően regisztrál.

Programban résztvevő lakossági bankszámlák:

 • CIB ECO Start (kizárólag ajánlottként vehetnek részt, amely esetekben csak az ajánló részesül jóváírásban), CIB ECO FirstStep Bankszámla, CIB ECO ForYou Bankszámla, CIB ECO Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla, CIB Private Banking Magánszámla

Programban résztvevő kisvállalati bankszámlák:

 • CIB Partner Start, CIB Partner Medium, CIB Partner Maximum, CIB Partner Könyvelői Vállalkozói Számlacsomag
Mikor kapja meg a jóváírást?

Mikor kapja meg a jóváírást?

Sikeres lakossági bankszámlanyitás esetén, a jóváírást legkésőbb a harmadik, vásárlásonként minimum 3000 Ft értékben végrehajtott vásárlási tranzakciót követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá a forint bankszámlán.

CIB ECO, CIB ECO Plusz Bankszámla vagy CIB Private Banking Magánszámla nyitása esetén az ajánlott ügyfél bankszámlájára történő 180 000 Ft-os jóváírás teljesítését követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá az ajánlott ügyfél forint bankszámláján az extra 10.000 Ft-ot.

Kisvállalati bankszámlanyitás esetén, a harmadik átutalási megbízás teljesítését (tranzakciónként minimum 20.000 Ft értékben) követő hónap 15. munkanapjáig írjuk jóvá Önnek a forint bankszámláján. (A három átutalás elvégzésére legfeljebb 3 hónap áll rendelkezésre a bankszámlanyitást követően.)

Bővebb információkat és a jóváírások pontos összegét a lap alján található promóciós szabályzat tartalmazza.

Mikor kell előzetesen regisztrálni?

Mikor kell előzetesen regisztrálni?

Ha bankfiókban szeretne számlát nyitni, előzetesen regisztrálnia kell az alábbi oldalak egyikén legkésőbb a számlanyitást megelőző napon:

A regisztráció során kifejezetten figyeljen arra, hogy az adatok megadásakor azt a telefonszámot írja be, amit a számlanyitás során is használni fog.

Honnan tudhatja meg, mi az ajánlókódja?

Honnan tudhatja meg, mi az ajánlókódja?

Minden ügyfelünk elérheti az egyedi ügyfélajánló kódját a következő módok egyikén:

 • a CIB Bank Mobilalkalmazásában (Beállítások-Profilom-Ismerős ajánlása)
 • CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton ((+36 1) 4 242 242) keresztül TAK azonosítást követően,
 • bármelyik bankfiókban, kollégáinktól
 • elektronikus üzenetben a CIB Banktól

Fontos, hogy az ajánlókódot kizárólag a fenti lehetőségek valamelyikén keresztül kaphatja meg. A CIB24-es azonosítókód, ügyfélszám nem tekinthető ajánlókódnak.

Ügynök általi számlanyitás esetében is elérhető?

Ügynök általi számlanyitás esetében is elérhető?

Ügynökön keresztül érkező ügyfeleink nem vehetnek részt a Welcome promócióban.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
 • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
 • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
 • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
 • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
 • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4