A legnépszerűbb számladíj a nulla

Válassza a CIB ECO Bankszámlát és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit az online világ kényelmét élvezve!

Amiért szeretni fogja

Díjmentes számlavezetés

0 Ft havi számlavezetési díj (1)

Kedvezményes kártyadíj

0 Ft a Visa Inspire Bankkártya első éves díja (2)

Bárhol, bármikor

Felhasználóbarát internet bank és mobilalkalmazás

Ajánlatunk

Legyen az ügyfelünk!

0 Ft havi számlavezetési díj: ha a havi jóváírás eléri a mindenkori minimálbért1

0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya első éves díja2.

0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel (CIB Visa Inspire Bankkártyájával) korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 11 országban.

0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.

Kondíciók és díjak
0 Ft
 • Jóváírással
  Akció
  Főbb díjak
  • Számlavezetési díj 0 Ft / hónap
  • Digitális bankolás díja 0 Ft / év
  • Visa betéti bankkártya díja 0 Ft / év
  1 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is)
 • Enélkül
  Főbb díjak
  • Számlavezetési díj 1890 Ft / hónap
  • Digitális bankolás díja 0 Ft / év
  • Visa betéti bankkártya díja 2500 Ft / év
  1 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is)
Visa Inspire Elektronikus Bankkártya
Visa Inspire Elektronikus Bankkártya
 • Készpénzfelvétel CIB ATM-ből 696 Ft
 • Készpénzfelvétel más bank ATM-ből, belföldön 696 Ft
 • Készpénzfelvétel külföldön 2 500 Ft
 • Egyenleglekérdezés ATM-en 59 Ft
További díjak
Pénzügyek egyszerűen. CIB Bank Mobilalkalmazás
Pénzügyek egyszerűen.
Számlák és tranzakciók áttekintése, átutalások indítása.
Az alkalmazásban már elérhető a néhány gombnyomásos csekkbefizetés átutalással funkció.
Kártya- és számlatranzakcióiról ingyenes értesítést kap, ha beállítja az Okos értesítések szolgáltatást!
Megtekintheti az alkalmazásban hiteleit is.

Még több előny

Milyen további kedvezményes szolgáltatásokat vehet igénybe CIB ECO Bankszámlával? 

 • A CIB ECO Bankszámla mellé igényelt CIB Café Hitelkártya3 főkártya éves díja 0 Ft az első évben. THM: 37,15%
 • CIB ECO Bankszámla nyitása vagy CIB ECO Bankszámlára váltás esetén igénybe veheti a CIB Duó ECO Megtakarítást, amelynek keretében 4%-os kamatot (EBKM: 4,07%) biztosítunk a betéti részre 2 hónapos futamidőre!4 A CIB Duó ECO Megtakarítás egy kombinált betét, mely a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújt magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget. A konstrukció lényege, hogy megtakarítását fele részben betétben, fele részben pedig Kamatozó Kincstárjegyben kamatoztathatja.

Jogi információk

1 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). 
A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

2 Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a  fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a letölthető dokumentumok fülön, valamint a CIB bankfiókokban.

3 A CIB ECO bankszámla keretében igényelhető CIB Café Hitelkártya esetében a bank fenntartja a hitelbírálat jogát.  A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a  fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó kondíciós lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza.    

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

Milyen feltételekkel veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást?    

 • A CIB Duó ECO Megtakarítást akkor igényelheti, ha CIB ECO Bankszámlát nyit, illetve ha CIB ECO Bankszámlára vált. Fontos, hogy a számlanyitásnak/számlaváltásnak a lekötést megelőző 30 napban kell megtörténnie. A kombinált betét lényege, hogy legalább a betétben elhelyezett összeggel megegyező összegben Kamatozó Kincstárjegyet kell jegyeznie.
 • A betét lekötéséhez, illetve a Kamatozó Kincstárjegy jegyzéséhez használt összeg nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített CIB Befektetési Alapokból és Eurizon Easy Fund Befektetési Alapokból.
 • A betéti rész futamideje alatt (2 hónap) a jegyzett Kamatozó Kincstárjegyet meg kell tartani.
 • Egy ügyfél egyszer veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást. Fontos, hogy közös tulajdonú bankszámla esetén - függetlenül a tulajdonosok számától - az adott bankszámla tekintetében egyszer lehet igénybe venni a terméket. A CIB Duó ECO Megtakarítással kapcsolatos további információkért kattintson ide
Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Kártyatiltás és aktiválás
Kártyatiltás
9 1
Kártyaaktiválás
9 2
1. Lakossági ügyintézés
Számlaügyintézés
1 1
Kártyaügyintézés
1 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
1 3
Hitel ügyintézés
1 4
Internetbank ügyintézés
1 5
Lízing ügyintézés
1 6
Biztosítások ügyintézése
1 7
2. Vállalkozások ügyintézése
Számlaügyintézés
2 1
Kártyaügyintézés
2 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
2 3
Hitelügyintézés
2 4
Internetbank ügyintézés
2 5
Lízing ügyintézés
2 6
Biztosítások ügyintézése
2 7
3. Angol nyelvű menü
Angol nyelvű menü
3
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Hitelek és lízing
4 1
Lakossági szolgáltatások
4 2
Vállalkozások szolgáltatásai
4 3
Kérjen visszahívást! Chat