Bárhol is jár, kézben tudja tartani pénzügyeit!

Az ECO Bankszámlával hozzáférhet a CIB Bank mobil és internetes megoldásaihoz, így egyszerűen és gördülékenyen intézheti pénzügyeit.

Három nyomós ok a csatlakozásra

Próbálja ki díjmentesen

Az első évben díjmentes a számlavezetés!

Bank a zsebében

Sokoldalú lehetőségek egyetlen mobilalkalmazásban.

Okos megoldások

Mindent megteszünk, hogy gördülékeny legyen a banki ügyintézése.

Ajánlatunk

Legyen az ügyfelünk!

0 Ft havi számlavezetési díj: ha a havi jóváírás eléri a mindenkori minimálbért.1

0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya főkártya első éves díja2.

0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel (CIB Visa Inspire Bankkártyájával) korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 11 országban.3

0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.

Kondíciók és díjak
0 Ft
 • Jóváírással
  Akció
  Főbb díjak
  • Számlavezetési díj (1) 0 Ft / hónap
  • Digitális ügyintézés díja 0 Ft / év
  • Visa betéti bankkártya díja 0 Ft / év
  (1) A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is)
 • Enélkül
  Főbb díjak
  • Számlavezetési díj (1) 1941 Ft / hónap
  • Digitális ügyintézés díja 0 Ft / év
  • Visa betéti bankkártya díja 4000 Ft / év
  (1) A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is)
Visa Inspire
Visa Inspire
 • Havidíj a második évtől (4) 334 Ft
 • Belföldi és külföldi kártyás vásárlás 0 Ft
 • Készpénzfelvétel külföldön ISP ATM-ből 0 Ft
További díjak
Megkönnyítjük banki ügyintézését
Pénzügyek egyszerűen.
Biztonságos és rugalmas mobil- és internetbanki felületeinken egyszerűen lekérdezheti számlaegyenlegét, intézheti pénzügyeit.
A CIB Bank Mobilalkalmazást használva akár otthonról vagy séta közben is kényelmesen intézheti banki ügyeit.
A tranzakcióiról szóló valós idejű értesítéseknek köszönhetően mindig kézben tarthatja pénzügyeit.
Az igényeinek megfelelő kártyahasználati limitek beállításával biztos lehet benne, hogy nem költekezik túl.
Mit kell tudnia?

Jogi információk

1 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). 
A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 12 hónapban) a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 13. hónapban) kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

2 Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a  fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a letölthető dokumentumok fülön, valamint a CIB bankfiókokban.

3 A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

4 A Visa Inspire Elektronikus betéti kártya éves díja 4000 Ft, amit évente terhelünk a folyószámlán, a Betéti Bankkártya Kondíciós Listában foglaltak szerint.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Kártyatiltás és aktiválás
Kártyatiltás
9 1
Kártyaaktiválás
9 2
1. Lakossági ügyintézés
Számlaügyintézés
1 1
Kártyaügyintézés
1 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
1 3
Hitel ügyintézés
1 4
Internetbank ügyintézés
1 5
Lízing ügyintézés
1 6
Biztosítások ügyintézése
1 7
2. Vállalkozások ügyintézése
Számlaügyintézés
2 1
Kártyaügyintézés
2 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
2 3
Hitelügyintézés
2 4
Internetbank ügyintézés
2 5
Lízing ügyintézés
2 6
Biztosítások ügyintézése
2 7
3. Angol nyelvű menü
Angol nyelvű menü
3
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Hitelek és lízing
4 1
Lakossági szolgáltatások
4 2
Vállalkozások szolgáltatásai
4 3
Kérjen visszahívást! Chat