• Nincs találat

CIB Bank Mobilalkalmazás

Legyen mindig karnyújtásnyira a bankja!

Intézze pénzügyeit vagy akár nyisson számlát okostelefonon!

Töltse le a CIB Bank Mobilalkalmazást most!

Pénzügyek okostelefonnal

Intézze pénzügyeit egyszerűen és biztonságosan, legyen szó gyors utalásról számlaszám nélkül, virtuális kártyáról, vagy online csekkbefizetésről. Ehhez nincs másra szüksége, csak egy okostelefonra és a CIB Bank Mobilalkalmazásra!

withPAY

A #withPAY-jel gyorsan és kényelmesen utalhat olyan családtagjainak, ismerőseinek, partnereinek, akik szintén a CIB Bank lakossági ügyfelei: ha a kedvezményezett rendelkezik aktív belföldi forintban vezetett CIB bankszámlával, és feliratkozott a szolgálatásra, nincs szükség az utaláshoz bankszámlaszámra, a mobilszáma is elég! 

Használat: a funkciót a bejelentkezés előtti képernyőn és a ’Megbízások’ menüpontban találja meg, ahol automatikusan megjelennek CIB-ügyfél kontaktjai. Itt válassza ki azt, akinek utalni szeretne, adja meg a kívánt összeget, a közleményt, és már kész is! Feliratkozás: a funkció beállítását a mobilalkalmazás ’Beállítások’ menüpontjában érheti el.

Csekkbefizetés

Mondjon búcsút a hagyományos csekkbefizetésnek! Már nem kell postahivatalt keresnie, vagy számítógép elé ülnie, ha be akarja fizetni számláit. 

Használat: 

 • Nyissa meg a mobilalkalmazás ’Megbízások’ menüpontjában a funkciót! 
 • Az alkalmazás megnyitja a kamerát, ezt tartsa a csekk felé, amíg az be nem olvassa az adatokat. 
 • Az alkalmazás a beolvasott kép alapján átvezeti a szükséges adatokat a csekkről, tehát nincs szükség kézi bevitelre. 
 • Ellenőrizze az adatokat, hagyja jóvá, és már kész is!

 

Virtuális kártya

Készítsen virtuális kártyát a mobilalkalmazásban a biztonságosabb online vásárláshoz!

Használat: 

 • Lehetősége van internetes vásárlásaihoz új, korlátozott ideig érvényes, elkülönített kerettel ellátott, egyszer vagy többször használatos virtuális kártyát készítésére. 
 • Ezáltal csökkenthető a kártyájával történő internetes visszaélések kockázata és egy esetleges visszaélés nem fogja érinteni teljes számláját. 
 • A funkció a ’Kártya’ menüből érhető el, az ’Új virtuális kártya’ menüre kattintva.
Nyisson számlát mobilapplikáció segítségével!

Még nem ügyfelünk? Nyisson számlát

egyenesen mobiljáról, egy szelfi készítésével nyithat bankszámlát gyorsabban, mint valaha! Egyszerű, teljesen papírmentes folyamat!
Pénzügyek egyszerűen
Pénzügyek egyszerűen
Pénzügyek egyszerűen
Közüzemi szolgáltatók által kibocsátott számlák befizetése egyszerűen, gyorsan és kényelmesen a Díjnet funkció segítségével
Díjmentes Okos értesítések szolgáltatás, az alkalmazáson keresztül ingyenes tájékoztatást ad minden számla és kártyatranzakcióról
Biometrikus azonosítás (pl.: ujjlenyomat-azonosítás), beépített #withKEY funkció, testreszabhatóság
Gyors egyenleg-lekérdezés, számlák és tranzakciók áttekintése
Bankkártyák egyszerű kezelése, Megtakarítások követése, #withSAVE - megtakarítás egyszerűen
Átmenetileg blokkolhatja, majd fel is oldhatja bankkártyáját!
További funkciók

További funkciók

Használja ki a digitális megoldásaink nyújtotta előnyöket! És hogy melyek ezek? Mutatjuk!
Első lépések

Első lépések

 • Bejelentkezés előtti képernyő

Már a bejelentkezés előtt is hasznos funkciók állnak rendelkezésére

Szeretné gyorsan elérni a CIB Bank ügyfélszolgálatát? A legközelebbi bankfiókot vagy ATM-et keresi? Vagy szüksége lenne egy devizaváltó kalkulátorra?

Erre a sokféle igényre egyszerű a válasz. A megoldást az alkalmazás bejelentkezés előtti képernyőjén találja.

 

 • Regisztrációs folyamat

Adja át magát a banki ügyintézés új élményének!

Intézze banki ügyeit közvetlenül a telefonjáról!

Szerződjön a CIB Bank Mobilalkalmazás használatára, és néhány egyszerű lépésben hozza létre felhasználói profilját az alkalmazásban! Írja be vagy telefonjával olvassa be regisztrációs kódját, válassza ki PIN-kódját, és már kezdheti is felfedezni, hogyan teszi könnyebbé alkalmazásunk a banki ügyintézést! Közös tulajdonú bankszámlák esetében a szerződés csak a CIB bankfiókokban köthető meg.

Megbízások

Megbízások

 • Átvezetések és átutalások

Kezelje megbízásait könnyen és egyszerűen!

Az Átvezetés funkció segítségével gyorsan és díjmentesen indíthat forint átvezetést saját számlái között vagy az ugyanazon tulajdonoshoz tartozó delegált, illetve jogi képviselői számlák között.

Az Átutalás funkció segítségével néhány egyszerű lépésben végezhet forint átutalást új vagy meglévő partnerei részére.

 

 • Deviza átvezetés

Mozgassa pénzét számlái között egyszerűen, különféle devizanemekben!

Indítson deviza átvezetéseket a CIB Banknál vezetett különböző devizanemű folyószámlái vagy takarékszámlái között egyszerűen, közvetlenül a telefonjáról!

 

 • Csekkbefizetés átutalással

Mondjon búcsút a hagyományos számlabefizetésnek!

Már nem kell postahivatalt keresnie, vagy a számítógépe elé ülnie, ha be akarja fizetni számláit. Csak vegye elő okostelefonját, és a csekket beolvasva pillanatok alatt elintézheti havi számlabefizetéseit.

 

 • Gyors átvezetés

Gyorsítsa fel a saját számlái közötti átvezetéseket!

Szeretné egyszerűbben intézni a saját számlái közötti átvezetéseket, vagy pillanatok alatt befizetni a hitelkártyáján fennálló tartozást?

Aktiválja a Gyors átvezetés funkciót, és egy szempillantás alatt elintézheti tranzakcióit (PIN kód megadás / biometrikus azonosítás nélkül)!

 

 • Mobilegyenleg-feltöltés

Mobilegyenleg-feltöltés egyszerűen – amikor csak szüksége van rá.
    
Ha látja, hogy fogy a feltöltött egyenlege, a megoldás már ott is lapul a zsebében! A CIB Bank Mobilalkalmazás segítségével feltöltheti saját, családtagjai és barátai telefonjának egyenlegét.

 

 • Megbízható tranzakciók

Egyszerűsített tranzakciók a megbízható partnerekkel

A Partnerlistájában szerepelnek olyan kedvezményezettek, akiknek rendszeresen utal? Vagy családjában Ön az, aki feltölti a többi családtag mobiltelefon-egyenlegét?

Ha az ilyen partnerek számlaszámát és/vagy telefonszámát megbízhatóként jelöli meg, gyorsabban hajthatja végre a kapcsolódó tranzakciókat, mert nem kell mindegyik ügyletet külön engedélyeznie (meghatározott értékhatárokon belül).

 

 • SEPA devizaátutalás

Soha nem volt ilyen könnyű külföldi átutalást indítani!

A SEPA (Egységes Euró Fizetési Övezet) devizaátutalási megbízások segítségével euróban fizethet nemzeti, határokon átnyúló és nemzetközi tranzakcióknál.

 

 • #withPAY

Soha nem volt könnyebb utalni

#withPAY lehetővé teszi, hogy hihetetlen sebességgel végezze utalásait, és ezáltal a napi banki műveletek gyorsabbak és kényelmesebbek, mint valaha. Egyszerűen nyissa meg a CIB Bank Mobilalkalmazást, és fizessen a telefonban elmentett partnereinek telefonszám alapján közvetlenül a bejelentkezés előtti képernyőn.

 

 • Díjnet

A közüzemi számlák befizetése nem is lehetne ennél egyszerűbb!

Utalja át egyszerűen, gyorsan és kényelmesen a Díjnet Zrt. rendszeréhez csatlakozott közüzemi szolgáltatók által kibocsátott számlák összegét a Díjnet funkció segítségével.

 

 • Devizaátutalás

Soha nem volt ilyen könnyű devizaátutalást indítani!

A kiválasztott kedvezményezett partner javára már több, mint 10 különböző devizanemben utalhat pár egyszerű lépésben.

 

 • Rendszeres megbízások

Fedezze fel a kényelmet és az egyszerűséget a rendszeres átutalás és csoportos beszedés kezelésében! Könnyedén megadhatja, módosíthatja vagy akár visszavonhatja megbízásait, és rendelkezhet a csoportos beszedésekhez kapcsolódó várakozó státuszú tételekről is.

Ne hagyja, hogy az adminisztráció terhe lassítsa Önt!

Rendszeres átutalási és csoportos beszedési megbízásait már könnyen egy funkción keresztül kezelheti. Könnyedén megadhatja, módosíthatja, vagy akár visszavonhatja megbízásait, illetve csoportos beszedéseihez kapcsolódó Várakozó státuszú tételekről is itt rendelkezhet.

 

 • Fizetési kérelem

Pénzküldés egyszerűbben és gyorsabban!

A Fizetési Kérelem funkció lehetővé teszi, hogy fizetési kérelmeket küldjön vagy fogadjon! Küldés esetén egyszerűen kezdeményezhet azonnali átutalást a saját részére például partnereitől, ismerőseitől mindössze néhány adat megadásával. Fogadás esetén pedig fogadja el a kedvezményezettől például ismerőseitől vagy szolgáltatóitól érkező fizetési kérelmeket, melyek jóváhagyásával gyorsan és könnyedén rendezheti  fizetési kötelezettségeit.

Fedezze fel ezt az egyszerű és hatékony megoldást a pénzügyek kezelésére!

A Fizetési kérelem funkcióval könnyedén küldhet vagy akár fogadhat fizetési kérelmeket.

Küldés: kezdeményezzen azonnali átutalást a saját részére például partnereitől csupán néhány adat megadásával.

Fogadás: fogadjon a kedvezményezettől például ismerőseitől, szolgáltatóitól fizetési kérelmet, amelynek jóváhagyásával egyszerűen és gyorsan rendezheti fizetési kötelezettségeit.

Ön és a bank

Ön és a bank

 • Beállítások

Személyre szabott banki élmény, csak Önnek

Tekintse át és kezelje alkalmazása és internet bankja beállításait, aktiváljon extra funkciókat, és állítsa be ezeket egyéni igényei szerint, hogy az online banki ügyintézése valóban Önre legyen szabva!

 

 • Ajánlatok

Az Önnek szóló ajánlatok egy helyen

Itt egy helyen megtalálhatja a bank összes, az Ön igényeire szabott ajánlatát.

 

 • Dokumentumok

Könnyen használható virtuális irattár

 • A Visszaigazolások fülön áttekintheti és letöltheti az elmúlt 6 hónap kimenő tranzakcióinak bizonylatait.
 • A Szerződések fülön hozzáférhet a CIB Bank Mobilalkalmazással igényelt termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó dokumentumhoz, illetve további Bank által feltöltött dokumentumokhoz.
 • A Kivonat/Díjkimutatás fülön banki termékei kapcsán készült kivonatait kérdezheti le, illetve az évente készített Díjkimutatás nevű dokumentumait is itt érheti el. 

 

 • Fiók- és ATM kereső

Néhány érintéssel rákereshet az Ön közelében található CIB bankfiókokra vagy ATM-ekre

A kiválasztott fiókhoz vagy ATM-hez könnyedén meg is tervezheti a legrövidebb utat a navigáció használatával.

 

 • Értesítések

Tartsa kézben pénzügyeit teljes körű értesítési szolgáltatásaink segítségével!

Díjmentes, személyre szabható rendszerfigyelmeztetések, banki műveletekkel kapcsolatos értesítések és akciós ajánlatok közvetlenül a mobiljára, push üzenetben.

A szolgáltatás használatához aktiválnia kell a Díjmentes értesítéseket a Beállítások menüben!

Biztosítások

Biztosítások

 • Biztosítások áttekintése

Védjen meg mindent, ami számít Önnek!

Pár kattintással áttekintheti meglévő biztosítása legfontosabb adatait, vagy tájékozódhat további biztosítási ajánlataink részleteiről.

Számlák

Számlák

 • Kezdőlap

Kövesse pénzügyeit egyszerűbben egy könnyen elérhető áttekintő oldal használatával!

Minden alapvető banki funkció egyetlen, gyorsan elérhető helyen. Ellenőrizze leggyakrabban használt banki termékeinek státuszát, kezelje legutóbbi tranzakcióit, és kezdeményezzen átutalásokat a leggyakoribb partnereinek pillanatok alatt!

 

 • Számlák és tranzakciók

A számláival kapcsolatos összes fontos adat kompakt nézetben

Nézze át számlaegyenlegeit, a számláihoz kapcsolódó bankkártyáit, és ellenőrizze tranzakcióit bármikor, amikor csak szeretné!

 

 • Gyors egyenleglekérdezés

Bárhol, bármikor ellenőrizheti egyenlegét!

Szeretné ellenőrizni számlájának elérhető egyenlegét, anélkül, hogy bejelentkeznie a profiljába? Aktiválja a Gyors egyenleglekérdezés funkciót, és egyetlen pillanat alatt már a Bejelentkezés előtti képernyőn ellenőrizheti számlájának aktuális elérhető egyenlegét. 

Hitelek

Hitelek

 • Hitelek

Az Ön összes hitele és lízingterméke egy összefoglaló nézetben

Bárhol, bármikor áttekintést kaphat összes hiteléről és/vagy lízingtermékéről.

 

 • Személyi kölcsön

A személyi kölcsön igénylésének leggyorsabb módja

Ha Ön jogosult előzetesen jóváhagyott hitelajánlatra, egyszerű, teljesen online folyamatot követően hozzájuthat a kölcsönhöz, akár útközben vagy a saját kanapéjáról.

Ha szeretné tudni, hogy jogosult-e előzetesen jóváhagyott ajánlatra, a Beállításoknál engedélyezze a marketing célú ajánlatokat, és nézze meg az Ajánlataim menüpontban.

Biztonsági funkciók

Biztonsági funkciók

 • #withKEY

A CIB Bank Mobilalkalmazásba beépített #withKEY funkció

Nem kell többé aggódnia amiatt, hová tette legutóbb a fizikai tokenjét. Használja a mobilalkalmazásba beépített #withKEY funkciót a CIB Bank Online felületére történő belépéshez és az online banki tranzakciók jóváhagyásához!

Kártyák

Kártyák

 • Kártyák

Kezelje kártyáit könnyen és megbízható módon!

Tekintse át és aktiválja bankkártyáit, módosítsa limitjeit, és rendezze hitelkártya-tartozását közvetlenül az okostelefonjáról!

Megtakarítások

Megtakarítások

 • Megtakarításaim

A megtakarításaival kapcsolatos összes fontos adat kompakt nézetben

Bármikor megnézheti, hogy állnak a megtakarításai, és figyelemmel kísérheti az ezekkel kapcsolatos tranzakcióit.

 

 • #withSAVE

Naponta egy keveset megtakarítani gyerekjáték

#withSAVE segítségével naponta kis összegeket takaríthat meg közvetlenül a CIB Bank Mobilalkalmazás bejelentkezés előtti területéről. Váljon napi szokásává a takarékoskodás! Valahányszor kevesebbet költ, mint tervezte, vagy ha egy nagyobb cél kedvéért úgy dönt, hogy nem veszi meg a második szelet csokoládét, csak nyissa meg a mobilalkalmazást és húzzon virtuális aprópénzt és papírpénzt a virtuális perselybe! Amikor készen áll arra, hogy napi megtakarításait átvezesse folyószámlájáról megtakarítási számlájára, jelentkezzen be és hagyja jóvá a tranzakciót!

 

 • További megtakarítások

Megtakarítási lehetőségek széles választéka és részletes információk egy helyen.

Válogasson az online leköthető betétek közül, vagy szűkítse le a listát megtakarítási igényeihez igazítva a varázsló segítségével.

Befektetések

Befektetések

 • Portfolióáttekintés

Tartson lépést könnyedén a piac változásaival

Tekintse át, és kezelje befektetési portfólióját bárhol, bármikor a CIB Bank Mobilalkalmazás segítségével. Böngéssze teljes portfólióját eszközcsoportok szerint rendezve, így például a befektetési alapok, részvények, kötvények és egyéb értékpapírok vagy a számlafajták szerint. Kattintson a kiválasztott befektetési alapra, és annak minden részlete az Ön rendelkezésére áll.

 

 • Befektetési alapok áttekintése

Befektetési lehetőségek nagy választéka és információk

A Termékáttekintőben a CIB befektetési alapok széles választékát tartalmazó termékpalettát tekinthet meg. Böngészheti szabadon a termékkatalógust, vagy preferenciái megadásával szűrhet azokra a befektetési paraméterekre, amelyek a leginkább megfelelnek igényeinek.

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!

Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében.
Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
 • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
 • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
 • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
 • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
 • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4