ÉRDEKEL? KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Add meg az elérhetőségedet, felhívunk (ez ingyenes és kötelezettségmentes), és kiszámoljuk, hogy neked is megéri-e!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívnak, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget rád nézve.


Jól jönne egy kedvező bankszámla a diákévek alatt?

Válaszd a CIB ECO bankszámlát Diákkedvezménnyel!


Miért érné meg neked a CIB ECO bankszámla?


1. Ha már elmúltál 18, de még nem töltötted be a 24. életévedet, nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával az ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft.*2. Ha 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitod meg ECO bankszámlád, akkor mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya díja 0 Ft az első évben.** • Ingyenes ATM készpénz felvétel itthon és külföldön.***
 • Bankkártyáddal díjmenetesen vásárolhatsz bel- és külföldön a bankkártyán szereplő emblémát feltüntető elfogadóhelyeken.
 • A CIB Visa Inspire Elektronikus Bankkártya nemcsak lakossági forint bankszámlához kapcsolódhat, hanem elkülönített kártyaszámla nyitására is van lehetőséged, amely az interneten bonyolított vásárlások biztonságát szolgálja, hiszen csak az az összeg érhető el róla, amit egy adott vásárlásra vagy készpénzfelvételre elkülönítettél.
 • A számlanyitáshoz csak a személyi igazolványodra, lakcímkártyádra és a nappali tagozatos diákigazolványodra lesz szükséged.
 • A számlanyitás díjmentes.


Igényeld online még ma!


* A Diákkedvezményt azok a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket még nem betöltött Ügyfelek vehetik igénybe, akik a kedvezmény igénylésekor érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek és azt a szerződéskötéskor bemutatják. A Bank a hallgatói jogviszony fennállását a szerződés megkötését követően nem vizsgálja. A CIB ECO bankszámla Diákkedvezményre az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, az év utolsó naptári napjáig jogosult. A Diákkedvezmény megszűnését követően a bankszámla tekintetében a mindenkor hatályos Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla elnevezésű kondíciós lista standard díjai lesznek az irányadóak. A CIB ECO bankszámla Diák kedvezménynek az Ügyfél 24. életévének betöltése miatti megszűnése esetén ahhoz, hogy a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja már a kedvezmény megszűnését követő év januárjában díjmentes legyen, úgy a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak először az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, december hónapban kell teljesülnie.

** Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

*** Havi első 2, belföldi ATM-ből történő forint készpénz felvétel, összesen 150 000 forintig díjmentes, amennyiben a vonatkozó nyilatkozat a bankunknál vezetett fizetési számlára leadásra kerül. Az igénybe vett számlacsomagtól függetlenül a CIB Visa Inspire Bankkártyával korlátlan alkalommal vehetsz fel készpénzt díjmentesen külföldön az alábbi országok Intesa Sanpaolo logóval ellátott készpénzkiadó automatáiból (ATM-ekből): Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

A legjobb referencia az ismerős ajánlása. Ajánlj minket ismerőseidnek, családtagjaidnak, diáktársaidnak számlavezető bankként!

Most igazán megéri, mert ha ajánlásodra új számlát nyitnak nálunk, akkor azért téged is és az új számlatulajdonost is megjutalmazzuk 2018. március 30-ig, a CIB Welcome Program keretében1.

A jóváírás mértéke:

5 000 forint,
ha új lakossági számlát2 nyitnak az ajánlásodra
10 000 forint,
ha új kisvállalkozói számlát3 nyitnak az ajánlásodra


Mit kell tenned, ha CIB-es ügyfél vagy:
Mit kell tenni az ajánlott, leendő CIB-es ügyfélnek:
 • Kérd el egyedi ügyfélajánló azonosítódat a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton vagy bármelyik bankfiókunkban.


 • Add meg ismerősödnek a kódot.


 • Ismerősöd regisztráljon a program oldalán. Ha ezt megtette, akkor telefonos vagy személyes kapcsolatfelvételt követően munkatársunk segít kiválasztani a megfelelő bankszámlát és elindítja a számlanyitási folyamatot.


 • A számlanyitást követően jóváírjuk a számládon a megnyitott számlától függően az 5 000 vagy 10 000 forintot.


 • Add meg a regisztrációs felületen adataidat, valamint a CIB-es ismerősödtől kapott azonosító kódot!


 • Telefonos vagy személyes kapcsolatfelvételt követően munkatársunk segít kiválasztani a megfelelő bankszámlát és elindítja a számlanyitási folyamatot.


 • A számlanyitást követően jóváírjuk a számládon a megnyitott számlától függően az 5 000 vagy 10 000 forintot.A jóváírás teljesítésének és a promócióban való részvétel feltételeit „CIB Welcome Ügyfélajánló Program Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére”  című szabályzat tartalmazza. Kérjük, olvasd el a Promóciós Szabályzatban foglaltakat, mert a jóváírás csak a Promóciós Szabályzatban felsorolt feltételek hiánytalan teljesülése esetén jár.

1Az ajánló ügyfél maximum 4 sikeres ajánlás útján történő számlanyitásig részesül promóciós jóváírásban. Az ajánlott maximum 1 számlanyitásért részesül promóciós jóváírásban.

2 Promóció keretén belül igényelhető lakossági folyószámla termékek: CIB ECO bankszámla, CIB ECO bankszámla Diákkedvezménnyel, CIB Kártyázó Számlacsomagok, CIB Private Banking Magánszámla.

3 Promóció keretén belül igényelhető vállalkozói folyószámla termékek: CIB Elektronikus Üzleti Számla Plusz, CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Könyvelői vállalkozói számlacsomag.

Pénzügyeidet egyszerűen, rugalmasan és olyan kényelmesen intézheted okostelefonodon a CIB Bank mobilalkalmazással és a CIB Internet Bank felületén keresztül, hogy még a kanapéról sem kell felkelned!

Az új, díjnyertes CIB Bank mobilalkalmazást1 használva tovább csökkentheted a banki költségeket és többek között az alábbi hasznos funkciókat is elérheted a nap 24 órájában.


Okos értesítések

Kapcsold be az Okos értesítéseket és ingyenes értesítést kapsz minden számla- és kártyatranzakcióról az alkalmazáson keresztül. Így megspórolhatod az esetleges SMS költségeket!Mobiltelefon egyenlegfeltöltés

Töltsd fel mobiltelefonod egyenlegét akár utazás közben is! A legtöbb magyarországi mobilszolgáltató által kibocsátott feltöltőkártyás telefon egyenlege feltölthető az alkalmazás segítségével.


Ujjlenyomat-azonosítás

Ha gyorsan akarsz belépni és nincs kedved sokat gépelni, kapcsold be az ujjlenyomat-azonosítást az alkalmazásban, és használd ujjlenyomatodat a bejelentkezéshez és az engedélyezéshez (az erre alkalmas készülékeken)!


Csekkbefizetés

Felejtsd el a postai sorban állást! Olvasd be a csekkeidet okostelefonod kamerájával és egy-két gombnyomással már be is fizetheted őket!


Testre szabott beállítások

 • feltöltheted profilképed és adhatsz meg becenevet a fiókodnak, és ezzel még egyedibbé teheted az alkalmazásodat,
 • a gyors egyenleg-lekérdezésnek köszönhetően belépés nélkül ellenőrizheted a számlád aktuális egyenlegét,
 • néhány kattintással beállíthatod mobil- és internetbanki tranzakciókhoz, valamint bankkártyához kapcsolódó limiteket,
 • még több időt spórolhatsz, ha beállítod megbízhatóként vagy kedvencként a gyakran használt partnereidet,
 • van Apple Watch okosórád? Aktiváld a funkciót és már okosórádról is intézheted a pénzügyeidet.


Tudj meg többet az alkalmazásról a with.cib.hu weboldalon!Töltsd le a CIB Bank mobilalkalmazást most!


Te is tehetsz a környezeted védelméért, ha a CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonatot választod!


1 A CIB Bank mobilalkalmazása a legelterjedtebb, Android és iOS alapú okostelefonon működik. A termék részletes feltételeit lakossági és egyéni vállalkozó ügyfelek esetén a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló CIB Internet alapú Elektronikus Szolgáltatásokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a CIB Bank mobilalkalmazás felhasználói kézikönyve, valamint a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák. A CIB Bank mobilalkalmazással kapcsolatos további információkért kattints ide!


CIB ECO Bankszámla Kondíciós lista

Szerződési feltételek (Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és Lakossági Általános Üzletszabályzat)

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak ezen az oldalon a letölthető dokumentumok között  illetve a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.


CIB Bank elérhetőségei:

 • Személyes: 1027 Budapest, Medve utca 4-14., Bankfiókjaink
 • Postai: 1537 Pf. 394.