• Nincs találat

Adja át magát a bankolás új élményének!

Fedezze fel digitális megoldásainkat!

Használja ki a digitális megoldásaink nyújtotta előnyöket! És hogy melyek ezek? Mutatjuk!

Mutasd mindet

Megbízások

Kártyák

Értesítések

Megtakarítások

Befektetések

Belépés

Biztonság

Kártyák

Google Wallet

Forradalmasítsa fizetéseit: digitalizálja bankkártyáját, fizessen mobiltelefonnal egy érintéssel!

A Google Wallet egy digitális pénztárca, amely lehetővé teszi a bankkártya fizikai használata nélküli fizetést Android telefonon, okosórán és tablet készüléken egyaránt. Az érintéses mobilfizetési mód segít napi tevékenységeink egyszerűsítésében, gyors, kényelmes és biztonságos! Használható internetes vásárlásai során, vagy akár üzletekben, webshopokban is! Nincs szüksége PIN kódra sem, mindössze a használt eszközét kell feloldania. A kártya adatai biztonságban vannak, mivel az applikáció olyan módon tárolja el a kártya adatokat, hogy azokhoz egyik szereplő sem tud hozzáférni.

A telefonjára telepített mobiltárca alkalmazásban (Google Wallet), pár egyszerű lépésben hozzáadhatja mobiltárcájához CIB Mastercard vagy Visa bankkártyáját.

Kártyák

Apple Pay

Az Apple Pay elhozta a fizetés új korszakát: tapasztalja meg a gyorsabb és egyszerűbb fizetést, bankkártya használata nélkül!

Az Apple Pay egy mobiltárca, amely lehetővé teszi az érintéses fizetést minden Apple eszközzel: iPhone, Apple Watch, iPad. A mobilfizetés biztonságos, mivel a kártya adatait olyan módon tárolja el, hogy azokhoz egyik szereplő sem tud hozzáférni. Sőt, PIN kódra sincs szüksége, elég a használt eszközt feloldania.

A telefonjára telepített alkalmazásban (Apple Pay) pár egyszerű lépésben hozzáadhatja mobiltárcájához CIB Mastercard vagy CIB Visa bankkártyáját.

Kártyák

Virtuális kártya

Az online vásárlásokhoz készítsen virtuális kártyát és tudja biztonságban igazi, fizikai kártyáját!

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy internetes vásárlásaihoz új, korlátozott ideig érvényes, elkülönített kerettel ellátott, egyszer vagy többször használatos virtuális kártyát készítsen. Ezáltal csökkenthető a kártyájával történő internetes visszaélések kockázata és egy esetleges visszaélés nem fogja érinteni teljes számláját. Élvezze a biztonságos online vásárlást!

A funkció a ’Kártya’ menüből érhető el, az ’Új virtuális kártya’ menüre kattintva.

Megbízások

Csekkbefizetés

Mondjon búcsút a hagyományos számlabefizetésnek!

Már nem kell postahivatalt keresnie, vagy számítógép elé ülnie, ha be akarja fizetni számláit. Csak vegye elő okostelefonját, és a csekket beolvasva pillanatok alatt elintézheti havi számlabefizetéseit.

Ezt a funkciót kizárólag a mobilalkalmazásban a főmenüben lévő ’Megbízások’ menüponton belül találja.

Kártyák

Kártyamenedzsment: limitmódosítás és kártyaaktiválás

Kezelje kártyáit könnyen és megbízható módon!

Tekintse át és aktiválja bankkártyáit, módosítsa limitjeit, és rendezze hitelkártya-tartozását közvetlenül az okostelefonjáról!

A kártyákkal kapcsolatos funkciókat a főmenüben lévő ’Kártyák’ menüpontra kattintással találja meg. Az aktiválás a mobilalkalmazásban az aktiválandó kártyákon, egy zöld „Aktivál” nyomógomb segítségével kezdeményezhető.

Értesítések

Okos értesítések

Tartsa kézben pénzügyeit teljes körű értesítési szolgáltatásaink segítségével!

Díjmentes, személyre szabható rendszerfigyelmeztetések, banki műveletekkel kapcsolatos értesítések és akciós ajánlatok közvetlenül a mobiljára, push üzenetben.

Ezt a funkciót kizárólag a mobilalkalmazásban a ’Beállítások’ menüben a ’Díjmentes értesítések’ menüpontba lépve lehet bekapcsolni.

Megbízások

#withQR

Fizessen QR-kód beolvasásával, vagy generáljon saját QR-kódot és fogadjon pénzt barátaitól, ismerőseitől!

A #withQR funkciót közvetlenül a mobilalkalmazás bejelentkezés előtti képernyőjéről, vagy a ’Megbízások’ menüpont alatt található dedikált menüpontból érheti el.

Megbízások

#withPAY

A #withPAY lehetővé teszi, hogy gyorsan elvégezze utalásait, és ezáltal a napi banki műveletek kényelmesebbek lehetnek.

Csatlakozzon a #withPAY közösséghez és fizessen telefonjában elmentett partnereinek telefonszám alapján. Támogassa a WWF Magyarország munkáját is, mely szervezet a #withPAY használatakor automatikusan megjelenik majd a partnerlistáján. Az utalást 2022.12.31-ig banki költség nem terheli.

A funkció közvetlenül a bejelentkezés előtti képernyőjén vagy a ’Beállítások’ menüpontban érthető el.

Megtakarítások

#withSAVE

Takarékoskodjon mindennap és érje el pénzügyi céljait!

A #withSAVE egy egyszerű és gyors módja a megtakarításnak, segítségével naponta kisebb összegeket tehet félre. Megtakarítását bármikor elérheti, biztonságosan és díjmentesen mozgathatja azt, ráadásul kamata sem veszik el. A #withCIB szolgáltatást használva azonnal láthatja megtakarításait, és ellenőrizheti pénzének gyarapodását, bármerre is jár

A funkció közvetlenül a mobilalkalmazás bejelentkezés előtti képernyőjéről, vagy a ’Megtakarítások’ menün belül érhető el.

Befektetések

Befektetési alapok

Vásároljon vagy adjon el befektetési alapokat online!

Ha hosszabb távú befektetési megoldásban gondolkozik, ismerje meg befektetési alapjainkat. Mobilalkalmazásunkban több funkció is segíti Önt abban, hogy megtaláljon minden fontos információt a felelős döntéshez: ’Befektetési tanácsadó’ és termékösszehasonlító ábrák is elérhetőek. Bármikor, bárhonnan személyre szabhatja és megnézheti az adott befektetési alapok összetételét, hozamadatait, kockázati besorolását és az árfolyamuk alakulását. Ráadásul a CIB Bank Mobilalkalmazás nem csak a választást könnyíti, hanem használatával könnyedén vásárolhat, és el is adhat CIB befektetési alapokat.

A funkciók a ’Befektetések’ menün belül érhetőek el.

Befektetések

Portfolió-áttekintő

Tekintse át pillanatok alatt befektetési portfóliója összetételét!

A mobilalkalmazásban megnézheti portfoliója alakulását könnyen érthető, terméktípus vagy devizanem szerinti grafikonok segítségével. A grafikonokkal mindegyik terméknél láthatja az adott terméktípus vagy devizanem pontos százalékarányát, piaci értékét, nyereség-veszteség arányát, valamint az utolsó árát és átlagárát is.

A funkció a ’Befektetések’ menün belül érhető el.

Belépés

#withKEY

Az internetbanki belépés egy biztonságosabb módja!

A #withKEY-nek köszönhetően jelszava mindig kéznél van! Biztonsága érdekében a #withKEY minden alkalommal más számot generál, amely legfeljebb 1 percig áll rendelkezésre.

A funkció közvetlenül a mobilalkalmazás bejelentkezés előtti képernyőjéről érhető el.

Belépés

Telefonos Azonosító Kód (TAK)

A TAK ahhoz szükséges, hogy az éjjel-nappal elérhető telefonos ügyfélszolgálatunkon azonosítani tudja magát, és megbízásokat indíthasson, illetve személyre szabott tájékoztatást kaphasson az ügyfélszolgálaton keresztül.

A kódot a banki ügyintézése során vagy a TAK regisztrációs oldalon adhatja meg.

Belépés

Felhasználói azonosító

A mobilalkalmazás használatának egyik alapfeltétele, és az egyéb elektronikus csatornáink esetében (eBroker, CIB Internet Bank, stb.) is ez jelenti a felhasználói azonosítót.

Ez a kód az első regisztrációkor a bankszámlaszám középső 8 karaktere és a felhasználói szerződésben is megtalálható.

Belépés

Belépési és jóváhagyói PIN kód

Ez a kód a mobilalkalmazásba történő belépéshez, és a tranzakciók (pl.: online kártyás vásárlások, átutalási megbízások, stb.) jóváhagyásához szükséges. Amennyiben a mobilalkalmazás használatánál a biometrikus azonosítást (pl. ujjlenyomat, arcfelismerés) választotta, erre a PIN kódra nincs szüksége.

Az első mobilalkalmazás-regisztráció során Ön adja meg. Ha esetleg elfelejtette kódját, hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot vagy keresse fel az Önhöz legközelebb lévő bankfiókunkat.

Belépés

Alkalmazáshelyreállító kód

Ez a minimum 6 számjegyből álló kód akkor szükséges, ha mobilalkalmazását újból vagy másik telefonon szeretné regisztrálni, illetve, ha elfelejtette vagy háromszor elrontotta belépési PIN kódját.

Az első mobilalkalmazás-regisztráció során Ön adja meg. Ha esetleg elfelejtette kódját, hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot vagy keresse fel az Önhöz legközelebb lévő bankfiókunkat.

Biztonság

Adathalászat

Az interneten, telefonon vagy e-mailen keresztüli csalási kísérleteknek számtalan módja létezik.

Tudja, hogy a csalók célja az Ön adatai és a számláján lévő összes pénz megkaparintása? Ismerje meg, hogyan tudja kivédeni a támadásokat és biztonságosan bankolni.

Megbízások

Csoportos beszedési megbízás

Rendezze rezsiszámláit kényelmesen, mindig időben!

A funkció használatának számtalan előnye van: nem kell havonta intézkednie, elegendő egyszer felhatalmazást adnia bankunknak, hogy a szolgáltató a számlák ellenértékét beszedhesse. Továbbá, a fizetési határidőt nem kell fejben tartania és a csekkekkel sem kell a postán sorban állnia, valamint fontos, hogy a megbízáshoz állíthat be limitösszeget is.

Ezt a funkciót a főmenüben lévő ’Megbízások’ almenün belül a ’Rendszeres Megbízások’ menüpont alatt találja. Új megbízás megadásához kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található ’pluszjelre’. A felhatalmazás megadásához a következő adatokat szükséges kitöltenie: szolgáltatói azonosító, felhasználói azonosító, felhasználó neve, irányitószám, cím, megbízás kezdetének dátuma. A már beérkezett, de még nem teljesült megbízásai megtekintéséhez nyissa meg a ’pluszjelre’ kattintva a ’Várakozó megbízások’ menüpontot és itt elutasíthatja, illetve jóvá is hagyhatja az itt található tételeket. Az egyes megbízáshoz tartozó összes múltbéli tranzakciója az adott megbízásra, majd a ’Tranzakciók megtekintése’ fülre kattintva érhető el.

Megbízások

Rendszeres átutalás

Rendszeres, azonos összegű költéseit ezzel a funkcióval rendezheti a legegyszerűbben.

Ezt a funkciót a főmenüben lévő ’Megbízások’ almenün belül a ’Rendszeres Megbízások’ menüpont alatt találja. Új megbízás megadásához kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található ’pluszjelre’. A megbízás megadásához a következő adatokat szükséges kitöltenie: kedvezményezett számlaszáma, kedvezményezett neve, átutalás összege, átutalás kezdetének dátuma, gyakoriság. Az egyes megbízáshoz tartozó összes múltbéli tranzakciója az adott megbízásra, majd a ’Tranzakciók megtekintése’ fülre kattintva érhető el.

Csatlakozzon a CIB digitális bankoláshoz!
1. lépés
Szerződjön az alkalmazásra a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton vagy bármelyik CIB bankfiókban!

Fiókjaink listája
2. lépés
Aktiválja az alkalmazást a megkapott regisztrációs kóddal vagy QR kóddal!
3. lépés
Válasszon PIN kódot, és/vagy használjon biometrikus azonosítást a gyorsabb bejelentkezéshez, az erre alkalmas mobilkészülékeken!
4. lépés
Tapasztalja meg, hogyan teszi könnyebbé alkalmazásunk a banki ügyintézést!
Gyakran ismételt kérdések
Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4