CIB ECO Bankszámla Diákkedvezménnyel

Jól jönne egy kedvező bankszámla a diákévek alatt? Akkor válaszd a CIB ECO Bankszámlát Diákkedvezménnyel!

Amiért szeretni fogod

0 Ft kártyadíj

Ingyenes a Visa Inspire Elektronikus bankkártya első éves díja

0 Ft havi díj

Ingyenes havi számlavezetési díj 18-24 éves diákok számára

0 Ft értesítések

Ingyenes értesítések a mobilalkalmazásban (Okos értesítésekkel)
Pénzügyek egyszerűen. CIB Bank Mobilalkalmazás
Pénzügyek egyszerűen.
Kapcsold be az Okos értesítéseket és ingyenes értesítést kapsz minden tranzakciódról. Így megspórolhatod az SMS költségeket!
Töltsd fel mobiltelefonod egyenlegét akár utazás közben is!
Használd ujjlenyomatodat a bejelentkezéshez és az engedélyezéshez (az erre alkalmas készülékeken)!
Felejtsd el a postai sorban állást! Olvasd be a csekkeidet okostelefonod kamerájával, egy-két gombnyomással már kész is!

Miért érné meg neked?

  • Ha már elmúltál 18, de még nem töltötted be a 24. életévedet, nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával az ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft.1
  • Ha 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitod meg ECO bankszámlád, akkor mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya díja 0 Ft az első évben.2
  • A számlanyitáshoz csak a személyi igazolványodra, lakcímkártyádra és a nappali tagozatos diákigazolványodra lesz szükséged.
  • A számlanyitás díjmentes.
Visa Inspire Bankkártya

Visa Inspire

Mire jó a Visa Inspire Elektronikus bankkártya?

  • Ingyenes ATM készpénz felvétel itthon és külföldön.3
  • Díjmenetesen vásárolhatsz bel- és külföldön a bankkártyán szereplő emblémát feltüntető elfogadóhelyeken.
  • Elkülönített kártyaszámla nyitására is van lehetőséged, amely az interneten bonyolított vásárlások biztonságát szolgálja, hiszen csak az az összeg érhető el róla, amit egy adott vásárlásra vagy készpénzfelvételre elkülönítettél.

Jogi információk

1 A Diákkedvezményt azok a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket még nem betöltött Ügyfelek vehetik igénybe, akik a kedvezmény igénylésekor érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek és azt a szerződéskötéskor bemutatják. A Bank a hallgatói jogviszony fennállását a szerződés megkötését követően nem vizsgálja. A CIB ECO bankszámla Diákkedvezményre az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, az év utolsó naptári napjáig jogosult. A Diákkedvezmény megszűnését követően a bankszámla tekintetében a mindenkor hatályos Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla elnevezésű kondíciós lista standard díjai lesznek az irányadóak. A CIB ECO bankszámla Diák kedvezménynek az Ügyfél 24. életévének betöltése miatti megszűnése esetén ahhoz, hogy a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja már a kedvezmény megszűnését követő év januárjában díjmentes legyen, úgy a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak először az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, december hónapban kell teljesülnie.

2 Az akció kizárólag a 2019. január 1. és 2019. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

3 Adott hónap első 2 alkalommal történő forint készpénzfelvétele bármely belföldi ATM-ből, melyek együttes összege nem haladja meg a 150.000,-Ft-ot díjmentes, amennyiben az adott számlához a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény  alapján (két ingyenes készpénzfelvételi) nyilatkozatot adsz meg Bankunknál. Az igénybe vett számlacsomagtól függetlenül a CIB Visa Inspire Bankkártyával korlátlan alkalommal vehetsz fel készpénzt díjmentesen külföldön az alábbi országok Intesa Sanpaolo logóval ellátott készpénzkiadó automatáiból (ATM-ekből): Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló  Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak ezen az oldalon a letölthető dokumentumok között,  illetve a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

CIB Bank elérhetőségei:
•    Személyes: 1027 Budapest, Medve utca 4-14., Bankfiókjaink
•    Postai: 1537 Pf. 394.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Kártyatiltás és aktiválás
Kártyatiltás
9 1
Kártyaaktiválás
9 2
1. Lakossági ügyintézés
Számlaügyintézés
1 1
Kártyaügyintézés
1 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
1 3
Hitel ügyintézés
1 4
Internetbank ügyintézés
1 5
Lízing ügyintézés
1 6
Biztosítások ügyintézése
1 7
2. Vállalkozások ügyintézése
Számlaügyintézés
2 1
Kártyaügyintézés
2 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
2 3
Hitelügyintézés
2 4
Internetbank ügyintézés
2 5
Lízing ügyintézés
2 6
Biztosítások ügyintézése
2 7
3. Angol nyelvű menü
Angol nyelvű menü
3
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Hitelek és lízing
4 1
Lakossági szolgáltatások
4 2
Vállalkozások szolgáltatásai
4 3
Kérjen visszahívást! Chat