• Nincs találat

2021 a lakásfelújítások éve lehet

A szabad felhasználású jelzáloghiteléhez kapcsolódó kamatkedvezménnyel készül a várható rohamra a CIB Bank

A januárban elindult Otthonfelújítási Program nagy robbanást hozhat Magyarországon az ingatlan-modernizáció terén. A már most látható erős keresletre és a várható igényekre reagálva a CIB Bank a mai naptól kamatkedvezménnyel kínálja szabad felhasználású jelzáloghitelét azoknak az ügyfeleknek, akik lakásfelújítást terveznek. A hitelhez egyszeri, díjmentes előtörlesztési lehetőség is társul 3 millió forintig, így, ha az igénylő ügyfelek később jogosultak lesznek az állam által nyújtott vissza nem térítendő Otthonfelújítási Támogatásra, a támogatásként kapott összeget akár díjmentesen előtörleszthetik a kölcsönbe. - 2021. március 1.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Bankkártya tiltás
1. Azonosítás