• Nincs találat

Korábbi hírek

Az alábbiakban olvashatja korábbi híreinket.

Adathalász SMS üzenetek a CIB Bank nevében

2023.03.07.

Ismeretlenek csaló sms üzenetekkel próbálhatják megszerezni internetbanki adatait.

Kérjük, amennyiben olyan SMS üzenetet kap a CIB Bank nevében, hogy „fiókját lefagyasztották”, semmiképpen ne kattintson az üzenetben lévő linkre, 

  • ne adja meg adatait, 
  • amennyiben lehetősége van rá tegyen rendőrségi feljelentést, 
  • majd törölje az üzenetet.

A CIB Bank soha nem kéri ügyfeleit 

  • sms vagy e-mail üzenetben, hogy egy linkre kattintva adja meg internetbankba való belépéshez szükséges adatait, 
  • sem pedig, hogy azokat telefonon keresztül diktálja be valakinek. 

Ne hagyja, hogy behálózzák, óvja adatait!

----

Legyen felkészült a különböző csalási módokkal szemben és ismerje meg, mit tehet, ha úgy gondolja csalás áldozata lett! Áttekinthető összefoglalónkat itt olvashatja el! Részletek

----

Minimálbér emelkedés – számlavezetési díjkedvezmény

2023.01.30.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy 2023. január 1-jétől a minimálbér nettó összege 154 280 Ft-ra emelkedett. 

CIB ECO Bankszámlával rendelkező ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy 2023. február 1-jétől szükséges, hogy minden hónapban legalább a fenti összeg érkezzen a bankszámlára – akár több részletben is - annak érdekében, hogy a számlavezetési díj 0 Ft legyen. Amennyiben az adott hónapban nem történik jóváírás legalább a megadott minimum összegben, úgy az adott hónapot követő hónap második munkanapján megtörténik a számlavezetési díj terhelése. 

CIB Bank Mobilalkalmazás - Android operációs rendszer minimum követelmény változás

2023.01.02.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2023. január 16-tól változik az Android operáció rendszer minimum követelménye, mely érinti a CIB Mobilalkalmazás elérhetőségét is.

Az utóbbi időben megnövekedett adathalász kísérletek száma és egyéb információbiztonsági szempontokból az Android 4.1 – 5.5 verziószámú operációs rendszerek sérülékennyé, elavulttá váltak. Az összeférhetőségi támogatásuk a magasabb verziószámokkal nem megoldható.

Emiatt a CIB Bank Mobilalkalmazás futtatásához Android operációs rendszert használó készülékek esetében a minimum verziószám emelése szükséges. A korábbi minimális rendszer követelményt a 4.1 verzióról 6.0 verzióra emeljük meg 2023. január 16-tól. 

Mit jelent ez a gyakorlatban? 

Azon ügyfeleinknek, akiknek mobileszköze Android 6.0 alatti verziószámú operációs rendszert futtat, mindenképpen szükséges frissítenie a telefonja operációs rendszerét. Amennyiben a készülék már nem támogatja a legalább 6.0 Android rendszer futtatását, sajnos azon a telefonon biztonsági okokból nem lesz elérhető a CIB Mobilalkalmazás.  

A minimum verziószám emelés elengedhetetlen ugyanis annak érdekében, hogy ügyfeleink biztonságos bankolását biztosítani tudjuk. 

A telepítéssel kapcsolatos technikai segítségért vagy az átállással kapcsolatos további információkért forduljanak bizalommal éjjel-nappal elérhető CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon vagy kollégáinkhoz bármelyik CIB bankfiókban! 

Betéti kamat információk

2022.12.15.

Tájékoztatjuk, hogy a CIB Bank a 471/2022. (XI.21) Korm. rendelet és az azt módosító 489/2022. (XI.30) Korm. rendelet alapján az Államadósság Kezelő Központ Zrt. hivatalos honlapján utoljára közzétett 3 hónapos hátralévő futamidővel forgalomba hozott diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozamának mértékében maximalizálja a betéti kamatokat az alábbi esetekben:

2022. november 22-től:

  • új forint lekötött betétek esetében, amennyiben a lakossági ügyfél új betétjének összege eléri a 20 millió forintot és a betét futamideje maximum 1 év,
  • új forint lekötött betétek értéktől függetlenül maximum 1 éves futamidővel, ha az ügyfél a felsorolt intézményi kategóriába* tartozik,
  • új forint látra szóló betétek (azaz a bankszámlák látra szóló egyenlegei) a fenti két ügyfél kategória esetében.

A korlátozás 2022. december 1-jétől kiterjed a:

  • meglévő forint látra szóló betétekkel rendelkező lakossági és az alább felsorolt intézményi kategóriába tartozó ügyfelekre is (azaz a bankszámlák látra szóló egyenlegeire is).

*Intézményi kategória:
i) az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló törvény,
ii) a lakástakarékpénztárakról szóló törvény,
iii) a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról szóló törvény,
iv) a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvény,
v) a Bszt.,
vi) a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvény (a továbbiakban: Kbftv.),
hatálya alá tartozó szervezet.

Biztonsági intézkedés: A CIB Bank Mobilalkalmazáshoz kapcsolódó Helyreállító Kód kikapcsolása

2022.12.15.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a mostanában egyre sűrűbb adathalász tevékenységek elleni még hatékonyabb védekezés jegyében a CIB Bank átmenetileg kikapcsolja a CIB Bank Mobilalkalmazás Helyreállító Kód segítségével történő újra aktiválás funkcióját. Ez a funkció – több más lehetőség mellett – arra szolgál, hogy amennyiben újra kell aktiválnia a Mobilalkalmazását telefonján, azt egy sms segítségével megtehesse. 
 
A Helyreállító Kód funkció kikapcsolásának ideje alatt, amennyiben szükséges újra-aktiválni hozzáférését Mobilalkalmazásához, kérjük az alábbi módok bármelyikén kérjen a Banktól Regisztrációs Kódot:

  1. CIB24 Telefonos Ügyfélszolgálat vonalán (+36 1 4 242 242) automatikusan a menü rendszeren keresztül az 1.2 menüpontban
  2. CIB24 Telefonos Ügyfélszolgálat vonalán Ügyintéző segítségével
  3. Bármely bankfiókunkban

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a CIB24 Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztüli Regisztrációs Kód igénylés esetén CIB24 azonosítóját és Telefonos Azonosító Kódját (TAK) szükséges lesz megadnia. 

Az okozott esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk. Köszönjük megértését. 

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.12.02.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!
 
Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Legyen felkészült a különböző csalási módokkal szemben és ismerje meg, mit tehet, ha úgy gondolja csalás áldozata lett! Áttekinthető összefoglalónkat itt olvashatja el! Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.12.08.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank Online-ra megtévesztésig hasonló oldalakon ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni. Az adathalászat célja bizalmas banki adatok megszerzése, azokkal való visszaélés.

Kérjük, hogy semmiképpen ne adják meg azonosító adataikat ezeken az oldalakon, melyeket az URL cím alapján (kereső mezőben található webcím) ismerhetnek fel.

A CIB Bank hivatalos URL címei minden esetben „.cib.hu” -ra végződnek.
 
A csalók elleni védekezésül kérjük, hogy az internetes oldalainkat ne keresőből nyissák meg, hanem azok pontos címét mindig a böngészőbe saját kezűleg gépeljék be: www.cib.hu vagy online.cib.hu .
Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót, helyreállítási kódot. 
 
Amennyiben bármely csaló oldalon megadta adatait, haladéktalanul jelezze a CIB24 felé, ahol kollégáink segítségére lesznek.

----

Legyen felkészült a különböző csalási módokkal szemben és ismerje meg, mit tehet, ha úgy gondolja csalás áldozata lett! Áttekinthető összefoglalónkat itt olvashatja el! Részletek

----

Tájékoztatás a vállalati kamatstop kapcsán

2022.11.18.

Magyarország Kormánya a mikro-, kis- és középvállalkozásokat érintő negatív gazdasági hatások mérséklése érdekében arról döntött, hogy kamatstopot vezet be a hitel- és kölcsönszerződésekre, illetve a pénzügyi lízingszerződésekre.

Mire vonatkozik a „Kamatstop” rendelet?

A  Kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. Törvény hatálya alá tartozó vállalkozások azon, a hitelező által üzletszerűen nyújtott hitel (a folyószámlahitelek kivételével), kölcsön- és pénzügyi lízingszerződéseire, amelyek:

szerződéskötésére 2022. október 27.-én vagy azt megelőzően került sor

állami támogatással nem érintettek,

változó kamatozásúak és

forint alapúak.

Mi várható a „Kamatstop” rendelet következtében?

  • A 415/2022. (X.26.) Korm. rendelet az érintett ügyletek esetében az alkalmazott referencia kamatláb mértékét a 2022. június 28.-án érvényes értéken maximalizálja 2022. november 15. és 2023. június 15. között.

Referencia kamat típusa

2022. június 28.-án érvényes érték

1 havi BUBOR

7,32%

3 havi BUBOR

7,77%

6 havi BUBOR

8,26%

12 havi BUBOR

8,68%

CIB prime rate

11,50%

  • Az ügyfél által fizetendő kamat meghatározása úgy történik, hogy amennyiben a fenti időszakban a szerződés szerinti referenciakamat érték magasabb a 2022 június 28.-án érvényes értéknél, akkor a magasabb érték helyett a fenti táblázatban szereplő referencia kamat érték kerül alkalmazásra.
  • A kamatstop a 2022. október 27-én már szerződött, de még nem folyósított ügyletekre is vonatkozik.
  • A Kormány döntése alapján nem lehet a tőke- és kamattartozást a 2022. november 15. és 2023. június 30. között nem teljesített kamat összegével megnövelni
  • A fent megjelölt rendelettel nem csökkentett értékű referenciakamat az érintett ügyletek esetében 2023. július 1-től kerül ismét alkalmazásra.
  • A CIB csoport a kamatláb módosulásáról tájékoztatást küld minden érintett ügyfelének.
  • Ügyfeleinknek nincs teendőjük, a CIB csoport minden érintett ügylet esetén a rendeletben előírt kamatlábat alkalmazza.

Horvát kuna (HRK) forgalmazásának megszűnése

2022.11.03.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a horvát kunát (HRK) a Horvát Nemzeti Bank 2022. december 31-ével kivonja a forgalomból. A CIB Bank 2022. december 15-én, csütörtökön fogadja el utoljára, ezt követően a forgalmazása megszűnik. 

Dán korona (DKK) kereskedelmének felfüggesztése

2022.11.02.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a CIB Bank 2022. november 3-tól ideglenesen, határozatlan időre felfüggeszti a dán korona (DKK) kereskedelmét.
Ettől a naptól ügyfeleinktől nem áll módunkban dán koronát átvenni, valamint ügyféligényt sem teljesítünk rá.

Köszönjük megértésüket.

A CIB Bank székhelye 2022. december 31. napján megváltozik

2022.09.30.

Hivatkozással a Magyar Nemzeti Bank H-EN-I-108/2022 sz. határozatára, a CIB Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank székhelye 2022. december 31. napján megváltozik, a Bank új székhelyének címe: 1024 Budapest, Petrezselyem u. 2-8. A módosítással kapcsolatos hirdetmény 2022. október 28. napján kerül közzétételre a bankfiókokban, illetve a honlapon.

Telefonos adathalász csalás kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.09.21.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy csalók telefonon, látszólag a CIB Bank telefonos ügyfélszolgálatának telefonszámáról hívást kezdeményezve bizalmas banki adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük.

A vállalatok központi, ügyfélszolgálatai telefonszámát illetéktelenek képesek a hívott fél telefonján hamisan megjeleníteni, így megtévesztve az ügyfeleket. Fontos tudni, hogy a CIB Bank soha nem kezdeményez kimenő hívásokat a 06-1-424 2242 telefonszámról, azon kizárólag csak fogadja az ügyfelek beérkező hívásait. Így, ha erről a számról érkezne hívása, azt ne fogadja vagy ha már felvette, bontsa a vonalat.

A csalók e-mailben és telefonon is egyre gyakrabban próbálkoznak adataink megszerzésével, majd azokkal visszaélve lopások elkövetésével.

Kérjük, hogy soha ne adja meg telefonon vagy online az olyan bizalmas adatait, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót és soha ne hagyjanak jóvá olyan tranzakciót, amit más kezdeményezett. A CIB Bank soha nem kér ilyen adatokat és sosem kéri az egyenlegek biztonságos számlára történő átutalását, áthelyezését sem.

Ha mégis megadta az adatait, kérjük, ezt haladéktalanul jelezze a CIB24 felé (+36 1 4 242 242), ahol munkatársaink segítenek a további lépések megtételében.

----

Legyen felkészült a különböző csalási módokkal szemben és ismerje meg, mit tehet, ha úgy gondolja csalás áldozata lett! Áttekinthető összefoglalónkat itt olvashatja el! Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.08.19.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek bizalmas banki adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen vagy telefonon keresztül.

Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és telefonon se adják meg azonosító adataikat. Ne hagyjanak jóvá olyan tranzakciót, amit más kezdeményezett, és az aláírási kódszót ne adják ki senkinek! A csalók által küldött e-mailt töröljék, a telefonhívást szakítsák meg! Ha mégis megadták az adataikat, kérjük, ezt haladéktalanul jelezzék a CIB24 felé (+36 1 4 242 242).

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat (mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót), és sosem kéri az egyenlegek biztonságos számlára történő átutalását, áthelyezését.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Elérhető a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos díjkimutatás

2022.06.01.

Tájékoztatjuk azon kedves Ügyfeleinket, akik 2021-ben befektetési szolgáltatással rendelkeztek, hogy a 2021. évre vonatkozó, a bank által nyújtott befektetési szolgáltatásokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos költségekről, díjakról és ösztönzőkről szóló kimutatás 2022.05.29-én kiküldésre került az értékpapír-számlakivonat esetében választott csatornára. Ha Ön korábban úgy nyilatkozott, hogy nem kér értékpapír-számlakivonatot, úgy a fenti kimutatást elektronikus formában éri el a CIB Bank Mobilalkalmazásban és a CIB Bank Online-on a dokumentumok között. 

Ha a kimutatással kapcsolatban kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz bármelyik CIB bankfiókban, vagy hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat 8-18 óra között a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.05.06.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.
 

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Oroszországi kibocsátású Mastercard bankkártyák elfogadása, bankkártya használat Oroszországon belül, illetve orosz tulajdonú weboldalakon

2022.03.16.

Tájékoztatjuk, hogy kártyatársasági döntés alapján 2022. március 10-től az alábbi korlátozások léptek életbe:

  • Bankkártya-elfogadás:

Az oroszországi kibocsátású Mastercard bankkártyákra a bankkártya-elfogadás megszűnt, amely érinti az Internetes (eCommerce) és a fizikai (POS) bankkártya-elfogadást, valamint az ATM-ből történő készpénzfelvételt is. 

Ezzel kapcsolatosan a Kereskedőnek semmilyen teendője nincsen, az orosz kibocsátású bankkártyákkal történő fizetés a fenti időpontot követően automatikusan elutasításra kerül.

  • Bankkártya kibocsátás:

CIB Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyákkal nem lehet fizetni és ATM-et használni Oroszországon belül, illetve orosz tulajdonú weboldalakon. A tranzakciók automatikusan elutasításra kerülnek.

Oroszországi kibocsátású Visa bankkártyák elfogadása, bankkártya használat Oroszországon belül, illetve orosz tulajdonú weboldalakon

2022.03.09.

Tájékoztatjuk, hogy kártyatársasági döntés alapján 2022. március 09-én 22:01-től az alábbi korlátozások lépnek életbe:

  • Bankkártya-elfogadás:

Az oroszországi kibocsátású Visa bankkártyákra a bankkártya-elfogadás megszűnik, amely érinti az Internetes (eCommerce) és a fizikai (POS) bankkártya-elfogadást, valamint az ATM-ből történő készpénzfelvételt is. 
Ezzel kapcsolatosan a Kereskedőnek semmilyen teendője nincsen, az orosz kibocsátású bankkártyákkal történő fizetés a fenti időpontot követően automatikusan elutasításra kerül.

  • Bankkártya kibocsátás:

CIB Bank által kibocsátott Visa bankkártyákkal nem lehet fizetni és ATM-et használni Oroszországon belül, illetve orosz tulajdonú weboldalakon. A tranzakciók automatikusan elutasításra kerülnek.

A Magyar Nemzeti Bank közleménye

2022.02.28.

A CIB Bank felelős területei folyamatosan nyomon követik a nemzetközi helyzetet és az életbe lépő kötelező intézkedéseket.  

A Magyar Nemzeti Bank közleménye alapján tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket az alábbiakról:

„Az MNB hétfőtől két bankszünnapot rendelt el a hitelintézet kérésére a magyar Sberbanknál. 

Ez a helyzet semmilyen hatással sincs a magyarországi pénzügyi intézményrendszer egyéb tagjaira, amelyek stabilan, a megszokott rendben szolgálják ki ügyfeleiket.”

Az MNB hivatalos közleménye a lenti linken olvasható.

https://www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2022-evi-sajtokozlemenyek/ket-bankszunnap-a-magyar-sberbanknal-az-mnb-attekinti-a-hitelintezet-helyzetet
 

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.02.22.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.
 

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.02.13.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.
 

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.02.03.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.01.19.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen vagy SMS-en  keresztül. Az adathalász üzenet célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben vagy SMS-ben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött üzenetet töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon sem SMS -ben nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2022.01.17.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Minimálbér emelkedés – számlavezetési díj kedvezmény

2022.01.12.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy 2022. január 1-jétől a minimálbér nettó összege 133 000 Ft-ra emelkedett. 

Ez azt is jelenti, hogy a CIB ECO Bankszámlával rendelkező ügyfeleinknek a 0 Ft-os havi számlavezetési díj feltétele is ez az összeg, hiszen legalább a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak kell a bankszámlára érkeznie a díjfizetést megelőző hónapban.

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2021.12.20.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. Amennyiben a csaló oldalon megadta adatait, kérjük haladéktalanul jelezze a CIB24 felé!

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2021.08.16.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailen keresztül. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. 
 
Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

----

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

----

A levél tartalma:

 

From: CIB BANK 
Sent: 2021. augusztus 16., hétfő 9:51
To: 
Subject: Bejelentkezési kísérlet engedélyezése 

Kedves ügyfél!

Nemrégiben szokatlan tevékenységeket vagy frissítéseket fedeztünk fel fiókjában, amelyekről úgy gondoljuk, hogy jogosulatlanok. Az Ön biztonsága érdekében ideiglenesen felfüggesztettük ennek a fióknak a használatát, amíg nem igazolja fiókadatait.

A fiókadatok ellenőrzéséhez kérjük, látogasson el a https://www.cib.hu/ oldalra, és azonnal ellenőrizze, győződjön meg arról, hogy ugyanazokat az adatokat adja meg, mint a fiókban, a fiók adatainak más információkkal történő megváltoztatása végleges eredményt eredményezhet zárolást, és új eljárást kér a feloldáshoz.

Köszönjük az ügyre való gyors figyelmét

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2021.06.09.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailben. Az adathalász levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.
 
Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék. 

A levél tartalma:

----

From: CIB Bank Zrt. <cib@cib.hu> 
Sent: Wednesday, June 9, 2021 8:52 AM
To:
Subject: ***SPAM*** Fontos figyelmeztetés / Important notice


Tisztelt Ügyfelünk,

CIB mobilalkalmazása az adatok hibája miatt fel van függesztve.

Kattintson ide a probléma megoldásához.

Elnézését kérjük a kellemetlenségekért, és köszönjük, hogy nálunk bankolt.

CIB Bank Zrt.

-----------------------------------------------------------------

Dear Customer,

Your CIB mobile application is suspended due to error (s) in your data.

Please click here to resolve this issue.

We apologize for any inconvenience and thank you for banking with us.

CIB Bank Zrt.
 

---

 
Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

 

Gondoskodjunk együtt online biztonságáról!
Segítünk, mire figyeljen az online megoldások biztonságos használata érdekében. Részletek

Sms-es visszaélési kísérlet

2021.03.25.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) riasztást adott ki a megnövekedett számú, kéretlen szöveges üzenetek útján terjedő, látszólag csomagküldő szolgáltatóktól érkező, káros hivatkozást tartalmazó SMS üzenetekkel kapcsolatban. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az SMS üzentekben be nem fizetett szállítási díjra hivatkozva próbálnak meg ismeretlenek pénzt, illetve adatokat megszerezni, valamint egyes esetekben Android operációs rendszerű eszközökre veszélyes káros kód letöltését végrehajtatni a felhasználóval. További információk

Frissítés (2021.03.31.): A rendőrség tájékoztatása szerint az SMS FluBot ügyben a nyomozati munkát központosították, így a sértettek feljelentését a kiber@nni.police.hu címen várják. Ez az e-mail cím alapvetően az SMS FluBot nyomozással kapcsolatos bejelentések kezelésére jött létre, de ha esetleg nem dönthető el egyértelműen, hogy egy csalási esemény ebbe a kategóriába tartozik-e, akkor is fogadja a rendőrség ezen a címen az információkat.

Csalók próbálják megszerezni CIB-es ügyfelek adatait

2021.01.27.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevében ismeretlenek telefonon „adategyeztetés” keretében személyes adatokat, bankkártyaadatokat, jelszavakat próbálnak megszerezni ügyfeleinktől. A hívások hétköznap és hétvégi napokon is jellemzőek ügyfeleink visszajelzése alapján.

Kérjük, semmilyen körülmények között ne adják meg adataikat, és szakítsák meg a hívást, ha ilyet észlelnek.

A CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon, sem SMS-ben nem kér ügyfeleitől jelszavakat vagy PIN-kódokat, egyéb bizalmas adatokat!

Ha véletlenül mégis megadták adataikat, kérjük, mielőbb hívják CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 4 242 242-as telefonszámon, és kollégáink segítenek a továbbiakkal kapcsolatban.

A CIB központi épületeiben is kötelező a szájmaszk viselése

2020.08.19.

Mivel ügyfeleink és kollégáink egészségvédelme számunkra az egyik legfontosabb, így – a sajnos újra növekvő hazai koronavírusos esetszámok miatt – már nemcsak a fiókjainkban, hanem a CIB központi épületeiben is kötelező a szájmaszk viselése mindenki számára. Kérünk minden hozzánk érkezőt, hogy a maszkhordással segítsen törekvésünkben: óvjuk meg egymást! Köszönjük az együttműködést!

Elérhető a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos díjkimutatás

2020.08.19.

Tájékoztatjuk azon kedves Ügyfeleinket, akik 2018-ban befektetési szolgáltatással rendelkeztek, hogy a 2018. évre vonatkozó, a bank által nyújtott befektetési szolgáltatásokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos költségekről, díjakról és ösztönzőkről szóló javított kimutatás 2020.08.19-én kiküldésre került az értékpapír-számlakivonat esetében választott csatornára.

Ha Ön korábban úgy nyilatkozott, hogy nem kér értékpapír-számlakivonatot, úgy a fenti kimutatást elektronikus formában éri el a CIB Bank Mobilalkalmazásban és a CIB Bank Online-on a dokumentumok között. 

Ha a kimutatással kapcsolatban kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz bármelyik CIB bankfiókban, vagy hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat 8-18 óra között a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

Tájékoztatás az Aegon MoneyMaxx Total Return Befektetési Alap nevének módosításáról

2020.08.06.

Tájékoztatás

Aegon IstanBull Részvény Befektetési Alap folyamatos forgalmazásának szüneteltetése

2020.07.29.

Tájékoztatás

Elérhető a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos díjkimutatás

2020.07.30.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a 2019. évre vonatkozó, a bank által nyújtott befektetési szolgáltatásokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos költségekről, díjakról és ösztönzőkről szóló kimutatást 2020. július 29-én postáztuk a 2019. évben befektetési szolgáltatással rendelkező ügyfeleink részére. 

A kimutatás elérhető elektronikus formában is a CIB Bank Mobilalkalmazásban és a CIB Bank Online internetbankban a dokumentumok között. 

Amennyiben a kimutatással kapcsolatban kérdésük van, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz bármelyik CIB bankfiókban, vagy hívják CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat 8-18 óra között a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő tájékoztatása

2020.05.14.

Tájékoztatás

Adathalász kísérlet a CIB Bank ügyfelei ellen

2020.04.20.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB Bank nevével visszaélve ismeretlenek adatokat próbálhatnak megszerezni tőlük e-mailben. A nyelvhelyességi hibákat tartalmazó levél célja, hogy olyan oldalra vezesse a gyanútlan címzetteket, ahol bizalmas banki adatok megadását kérik.

Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék.

Fontos, hogy a CIB Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér soha ügyfeleitől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatásaink használatához, tranzakciók végrehajtásához szükséges jelszót, belépési azonosítót.

Kedvező MÁP Plusz vásárlási lehetőség

2020.04.16.

Tájékoztatjuk lakossági ügyfeleinket, hogy bankunknál most lehetőség van korábbi kibocsátású MÁP Plusz sorozatok vásárlására.

Az eladási nettó árfolyam a futamidő függvényében 100% és 100,3% között változik, így magasabb hozam érhető el az aktuálisan jegyezhető új MÁP Pluszhoz képest. A különböző sorozatok a készlet erejéig megvásárolhatók a CIB Internet Bankban és az eBrokeren, illetve CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 8 és 18 óra között a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, valamint bankfiókjainkban. A MÁP Plusszal kapcsolatos információkat a www.cib.hu és a www.allampapir.hu oldalakon találhat. 

A CIB Bank Zrt. által nyújtott befektetési szolgáltatások feltételei tekintetében a bank mindenkori Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzata az irányadó, amely megtalálható a www.cib.hu honlapon, illetve bármely bankfiókban. A befektetési szolgáltatások díjairól a CIB Bank Zrt. Díjjegyzékében talál részletes felvilágosítást. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. A CIB Bank Zrt.-t nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. A tájékoztatás nem teljes körű. 

Kérjük, hogy részletesen és alaposan olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról. Befektetési döntése meghozatala előtt minden esetben gondosan tájékozódjon, részleteiben mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, befektetése tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat.

A CIB Bank felelős pénzintézetként javasolja, hogy döntését ne csak ezt a reklámcélú tájékoztatást olvasva hozza meg, informálódjon körültekintően! 

Változás a fiókhálózatban

2019.05.10.

A CIB Bank időről-időre felülvizsgálja fiókhálózatát, és a változó ügyféligényeket, a jövedelmezőségi szempontokat mérlegelve lépéseket tesz a hatékonyabb működés érdekében. Ahol az ügyféligények változása ezt indokolja, ott nagyobb méretű fiókba költöznek bizonyos egységek, ahol pedig az üzemeltetés nem gazdaságos, ott összevonásokra, illetve bezárásra is sor kerülhet. 

Ennek részeként a bank MOM Park Fiókja (1123 Budapest, Alkotás út 53.) 2019. június 28-án, valamint Ceglédi Fiókja (2700 Cegléd, Szabadság tér 8.) 2019. július 4-én bezárásra kerül.
 
A bank MOM Park Fiókja utolsó banki munkanapján 2019. június 28-án, valamint Ceglédi Fiókja utolsó banki munkanapján 2019. július 4-én a megszokott nyitvatartási rend szerint tart nyitva.
 

  • MOM Park Fiókunk helyett banki ügyeik intézéséhez a nyáron megújuló Kékgolyó utcai (1122 Budapest, Kékgolyó utca 1.) vagy a Lövőház utcai (1024 Budapest, Lövőház utca 7-9.) fiókjainkat ajánljuk.
  • Ceglédi Fiókunk helyett banki ügyeik intézéséhez a Szolnoki (5000 Szolnok, Szapáry u. 22.) vagy a Westend Fiókunkat (1062 Budapest, Váci út 1-3. Westend City Center, Lechner Ödön krt. 29/a) ajánljuk.

Fentieken túl banki ügyeik intézéséhez bármely bankfiókunkat igénybe vehetik, ahol valamennyi banki és befektetési szolgáltatásunkkal rendelkezésre állunk. Fiókjaink listáját megtalálják itt, ahol lehetőségük van időpontot is foglalni.

Változás a fiókhálózatban

2019.02.28.

A CIB Bank időről-időre felülvizsgálja fiókhálózatát, és a változó ügyféligényeket és a jövedelmezőségi szempontokat mérlegelve lépéseket tesz a hatékonyabb működés érdekében. Ahol az ügyféligények változása ezt indokolja, ott nagyobb méretű fiókba költöznek bizonyos egységek, ahol pedig az üzemeltetés nem gazdaságos, ott összevonásokra, illetve bezárásra is sor kerülhet. 
Ennek részeként a bank Csillaghegyi Fiókja (1039 Budapest, Mátyás király út 24.) 2019. május 10-én bezárásra kerül.
 
A bankfiók utolsó banki munkanapján, 2019. május 10-én a megszokott nyitvatartási rend szerint tart nyitva.
 
A Csillaghegyi Fiók helyett az alábbi bankfiókjainkat ajánljuk figyelmükbe: 

•    Flórián téri Fiók – 1033 Budapest, Flórián tér 6-9. (Flórián Üzletközpont) 
•    Szentendrei Fiók – 2000 Szentendre, Fő tér 14. 

Fentieken túl banki ügyeik intézéséhez bármely bankfiókunkat igénybe vehetik, ahol valamennyi banki és befektetési szolgáltatásunkkal rendelkezésre állunk. Fiókjaink listáját megtalálják itt, ahol lehetőségük van időpontot is foglalni.

Adathalász kísérlet a NAV nevében a CIB Bank ügyfelei ellen

2019.02.09 

Felhívjuk a figyelmet, hogy tudomásunkra jutott, hogy ismeretlenek a 06 20 900 0759 telefonszámról a NAV nevében sms-ben kérik ügyfeleinket, hogy adóvisszatérítés érdekében adják meg bankkártyájuk számát, lejáratát, CVC kódját, továbbá nevüket, címüket, e-mail címüket és személyi igazolványuk számát.

Kérjük, hogy semmiképpen ne válaszoljanak az sms-re, és ne adják meg a kért adatokat!

Egyetlen hatóság vagy szolgáltató sem kér be ilyen módon személyes és bankkártya-adatokat! 

Változás a fiókhálózatban

2018.12.05.

A CIB Bank időről-időre felülvizsgálja fiókhálózatát, és a változó ügyféligényeket és a jövedelmezőségi szempontokat mérlegelve lépéseket tesz a hatékonyabb működés érdekében. Ahol az ügyféligények változása ezt indokolja, ott nagyobb méretű fiókba költöznek bizonyos egységek, ahol pedig az üzemeltetés nem gazdaságos, ott összevonásokra, illetve bezárásra is sor kerülhet. 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a fentiek részeként a bank Oktogon Fiókja (1067 Budapest, Teréz krt. 21.) 2019. február 1-én bezárásra kerül.
 
A bankfiók utolsó banki munkanapján, 2019. február 1-én a megszokott nyitvatartási rend szerint tart nyitva.
 
Az Oktogon Fiók helyett az alábbi bankfiókjainkat ajánljuk figyelmükbe: 

  • Westend Fiók – 1062 Budapest, Váci út 1-3. (Westend bevásárlóközpont) 
  • Blaha Lujza téri fiók – 1073 Budapest, Erzsébet krt. 2. 

Fentieken túl banki ügyeik intézéséhez bármely bankfiókunkat igénybe vehetik, ahol valamennyi banki és befektetési szolgáltatásunkkal rendelkezésre állunk. 

Kisvállalati ügyfeleink részére kiemelt fiókjainkat ajánljuk, ahol vállalati banki tanácsadóink segítenek a pénzügyeik intézésében.

Fiókjaink listáját megtalálják itt, ahol lehetőségük van időpontot is foglalni. 

Fotex Holding SE által kibocsátott HU0000096409 ISIN kódú részvényekkel kapcsolatos tájékoztatás

2018.10.19.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy bankunk 2018. december 3-tól nem fogad el sem vételi, sem eladási megbízást a Fotex Holding SE által kibocsátott, és a luxemburgi tőzsdére bevezetett HU0000096409 ISIN kódú részvényre. Az ilyen részvényekkel rendelkező ügyfeleink a fenti dátumot megelőző kereskedési napig (azaz 2018. november 30-ig) az általános kondíciók mellett értékesíthetik részvényeiket. Azok, akik ezzel a lehetőséggel nem kívánnak élni, az érintett részvényeket költségmentesen egy másik befektetési szolgáltatóhoz transzferálhatják 2018. november 30-ig. Erre lehetőségük van bármelyik bankfiókunkban. 
A fentiekkel kapcsolatos kérdés esetén kérjük, keressék kollégáinkat bármely bankfiókunkban. 

 

Változások a fiókhálózatban

2018.09.21.

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a 2018-ban anyavállalatunkkal, az Intesa Sanpaolo Bankcsoporttal közösen meghatározott 2021-ig tartó időszak alapvető stratégiai célkitűzéseivel összhangban budapesti Bécsi úti (1032 Budapest, Bécsi út 154.), valamint gazdagréti (1118 Budapest, Rétköz u. 5.) fiókjaink november 30-án bezárásra kerülnek.

A stratégiai célkitűzések a következőek:

• A CIB Bank egészét átható digitális átállás végrehajtása a fizikai hálózat szerep- és feladatkörének átalakításával párhuzamosan.

• A fenntarthatóan nyereséges működés érdekében a bevételek növelése az élesedő versenykörnyezetben úgy, hogy a bevételek egyre nagyobb hányada származzon az ügyfeleknek nyújtott plusz szolgáltatások díjaiból és jutalékokból.

• A költséghatékonyság javítása a digitalizáció és az értékesítési csatornák optimalizációja révén.

• A nem teljesítő hitelek leépítését célzó folyamat befejezése, a hitelminőség fenntartása.

Ahogy a fentiekben is látszik, a digitális átállás és a költséghatékonyság javítása kiemelten fontos a CIB Bank számára. Ennek megfelelően hajtjuk végre a fent megjelölt változásokat 2018. november végén annak érdekében, hogy a lehető legjobban megfeleljünk a változó ügyféligényeknek és a jövedelmezőségi szempontoknak. A bankfiókok fokozatosan inkább a tanácsadás helyszíneivé válnak, míg a pénzügyi tranzakciók egyre nagyobb része digitális csatornákra terelődik.

A változásokkal együtt a CIB Bank közel 70 fiókjával továbbra is országos lefedettséget biztosítva áll ügyfelei rendelkezésére. A CIB Bank univerzális szolgáltatóként kíván jelen lenni a piacon, és változatlanul értéknek tekinti a személyes kapcsolatot ügyfeleivel, miközben tovább erősíti digitális csatornáin elérhető szolgáltatásai körét.

A bezáró fiókok néhány kilométeres körzetében számos CIB Bank fiók, illetve ATM áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy pénzügyeiket a továbbiakban is a megszokottak szerint intézhessék.

A CIB Hozamvédett Betét Alap a legjobb hazai likviditási alap

2018.06.19.

A privatbankar.hu idén is kiosztotta a hazai alapkezelői szakma legrangosabb díját. 

2018-ban immár ötödik alkalommal került sor a privatbankar.hu által alapított, hazai alapkezelők és portfóliókezelők teljesítményét értékelő Privátbankár Klasszis díjátadó gálára. 

A rangos eseményen az egyéni díjak mellett, szakmai zsűri választotta ki és jutalmazta a legjobb teljesítményű befektetési alapokat. 

Örömmel jelenthetjük be, hogy a díjátadóról a CIB Befektetési Alapkezelő idén három díjat is hazavihetett.

Már jegyezhető legújabb árfolyamvédett alapunk a CIB Bankszektor Származtatott Alap

2018.06.19.

Az alappal 5 sikeres európai nagybank részvényének teljesítményéből részesedhet, köztük a CIB Bank anyavállalatának, az Intesa Sanpaolónak az eredményéből is. 

Ezek a nagymúltú pénzintézetek élen járnak a tradicionális banki szolgáltatások terén, ugyanakkor 21. századi megoldásokat is kínálnak a holnap ügyfeleinek.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4