• Nincs találat

A CIB ismét kutyáknak és cicáknak segít otthonra találni
A bank küldetésének érzi, hogy segítse az állatokat, hiszen reklámjaiban is egy kutya-macska páros szerepel

A CIB Bank a tavalyi hasonló akciója után idén ismét kutyáknak és cicáknak segít, hogy új otthonra találhassanak, ezúttal a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvánnyal együttműködve. A bank reklámjaiban szereplő kutya-macska páros, Brúnó és Della évek óta a CIB segítségére van üzleti céljai elérésében, viszonzásként most a pénzintézet szeretne segíteni a nehéz sorsú állatokon. Nem csupán pénzügyeink intézésekor, hanem mindennapi életünk során is nélkülözhetetlen a megfontolt döntéshozatal. A CIB a kampány során a felelős állattartásra is szeretné felhívni a figyelmet. - 2020. szeptember 21.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Bankkártya tiltás
1. Azonosítás