• Nincs találat

MOST RAJTUNK A SOR…

Viszonozzuk a bicskei Kutyaovi lakóinak a sok vidámságot és szeretetet, amit az állatok adnak nekünk!

Kedves Állatbarát!

Annyi mindent kapunk a kutyáktól, most rajtunk a sor, hogy viszonozzuk mindazt a vidámságot, élményt, rajongást, társaságot, amivel átsegítenek minket a hétköznapokon.

Így most mi ajándékozzuk meg őket egy kis szórakozással Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Demeter Dóra jógaoktató segítségével – főleg azokat a kutyusokat, akik nem olyan szerencsések, hogy szerető gazdival éljenek.

A következőkben a bicskei Kutyaovi Állatvédő Egyesület négylábúié a főszerep!

Sajó (4-5 éves)

Kan

Nem indult egyszerűen az életem, emiatt eléggé félek is az olyan emberektől, akiket nem ismerek. De a kutyatársakkal nagyon jókat tudok haverkodni. Éppen ezért olyan gazdira lenne szükségem, aki türelmes és esetleg van egy másik kutyája is, akinek a jelenléte engem is megnyugtatna és feloldana. 
Magadra ismertél? 

Bátor (12 éves)

Kan

Amikor rám találtak, nem voltam túl csinos, de azóta egész jól kikupálódtam! A korom se riasszon el, nagyon élvezem a közös sétákat, és akkor sem haragszom meg, ha utána adsz 1-2 jutifalit is. Nyugodt vagyok és tökéletes kanapépajtás egy TV nézős, szendergős délutánon. Ha pont egy ilyen társra gondoltál, ne habozz, találkozzunk! 

Zápor (kb. 1 éves)

Kan

A nevem nem az időjárásról kaptam, hanem arról, hogy csak úgy záporozik belőlem a szeretet! Én vagyok a megtestesült carpe diem, az örök optimista! Emberekkel és kutyákkal is nagyon jól kijövök, szeretek jó sokat szaladgálni, és még a kölyökkutyákkal is szívesen hempergek akármikor. 
Ha neked nem gond, hogy mindig én lennék a társaság középpontja, jelentkezz és ismerkedjünk meg!  

Süti (kb. 2 éves)

Kan

Süti vagyok, egy édes, cuki kutyus. Az önkéntesek szerint szépen tudok sétálni pórázon, sőt, futni is nagyon szeretek velük. Ezt veled is nagyon élvezném, főleg, ha jutalomfalat is van a tarsolyodban… Vannak még helyzetek, amikor elbizonytalanodom, de csak törődést és nevelést igénylek, ígérem, megtanulok, amit csak tudok! Mit szólsz? 

Sziszi (2-3 éves)

Szuka

Egy labdamániás, sportos kutyus vagyok, aki könnyen tanul és szereti is a feladatokat. Képzeld, akár még kirándulni is elmehetnénk együtt, nagyon ügyes lennék! Ha ez még nem lenne elég, az sem gond, hogy már van kutyusod, könnyen barátkozom velük. Meggyőztelek? Ugye meg? 

Anasztázia (kb. 5 éves)

Szuka

Rögös az út, amit bejártam, ezért sajnos a zajoktól könnyen összerezzenek és a vihartól is félek. De én ettől még várom az igazit, szeretnék nyitni egy szerető gazdi felé, hogy végre legyen egy igazi otthonom. Más kutyákkal, különösen a fiúkkal könnyen kijövök, ez nem probléma nekem. Eljössz értem? 

Wellness (kb. 1 éves)

Szuka.

A Kutyaovitól nem messze kalandoztam, amikor rám találtak, ekkor viszont nem voltam a legjobb formában. Szerencsére segítettek nekem, és a nehéz előélet a kedvem nem szegte: nagyon emberközpontú, szeretetre vágyó kutyus vagyok, akivel a rendszeres mozgás sem akadály. 
Én azt mondom, talizzunk! 

Kormi (kb. 2 éves)

Kan.

Kormi vagyok, egy igencsak félős, gazdikereső kutyus, akinek a magabiztosságán dolgozni kell, de egy szerető gazdi biztos segítene nekem ebben – főleg, ha van a zsebedben 1-2 jutifali! A Kutyaoviban megtanultam pórázon sétálni, árgus szemekkel figyelem az embereket, várom, hogy mi a következő lépés. Mit gondolsz, belevágunk egy közös kalandba? 

Peti (kb. 5 éves)

Kan.

Rosszcsont Peti a becenevem, de ez csibészségemben merül ki, egyébként egy szobatiszta kutyus vagyok, nem szokásom a rombolás, ugatás sem, korábban lakásban is éltem. Legszívesebben egyke kutyusként élnék veled, főleg, ha szeretsz jó sokat szaladgálni, kirándulni és játszani. Benne vagy? Akkor gyere el a Kutyaoviba és ismerkedjünk meg!

Tiffany (3 éves)

Szuka.

Az előző gazdim mellett lakásban éltem és sokat tanultam, nem kellene velem a nulláról kezdened. Imádom a közös sportolást és a kirándulásokat, a szabadban teljesen feltöltődöm. Ettől légyszi, ne ijedj meg, lehet azért velem lustálkodni is! Más kutyákkal jól kijövök, a gyerekkel viszont nem annyira komáljuk egymást. Te is szeretsz mozogni, majd utána lazítani? Akkor jelentkezz!

Zokni (kb. 1 éves)

Kan.

Apró kölyökkutyaként, egyedül bandukoltam, amikor rám találtak, emiatt eleinte nagyon félénk voltam. Ma már 1 éves nagyfiú vagyok, aki picit még bátortalan, de ha megismerném az igazit, rá biztos világmegváltóként tekintenék. Kedvességem határtalan, mindig egy mosoly ül az arcomon, és velem rengeteget tudnál szaladgálni és túrázni. Ja, és egyébként más kutyákkal is imádok bandázni, az sem gond, ha már van kutyusod. Leszel te a világmegváltóm? 

Eperke (5 éves)

Szuka.

Haló nagyvilág! Eperke vagyok, egy ultracuki kutyus, aki kétszer került vissza a Kutyaoviba az elmúlt 5 évben. Hogy miért? Azt én sem értem… pedig azt mondják a menhelyen, hogy nagyon ragaszkodó, jóindulatú és szeretetreméltó vagyok. Összebújni is nagyon szeretek, olyankor töltődöm fel igazán. Ha van még hely a szívedben, én nagyon szívesen elfoglalnék egy jó nagy darabot belőle. 

Viszket (3-4 hónapos)

Szuka.

Ne riadj meg a nevemtől, már nem viszket semmim, a menhelyen segítettek nekem. Egy nagyon aranyos kiskutya vagyok, aki előtt még ott áll az élet, ezért szeretnék mielőbb gazdihoz kerülni, hogy sok-sok élményt szerezzük együtt, veled megtanuljak mindent, amit csak lehet, és hogy nagyon szeressük egymást. Hogy tetszik az ötlet? 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


 

Ha pedig megtetszett valamelyik kutyus, az alábbi elérhetőségen érdeklődhet iránta: 

amandakutyaovi@gmail.com 

Ha nincs lehetősége az örökbefogadásra, akkor is tud segíteni!

 

  • Az kutyusok mindennapi ellátása nem egyszerű feladat, így minden támogatás - legyen az étel vagy egyéb tárgyi adomány - nagy segítséget jelent a bicskei Kutyaovinak. A támogatási módokról részletesen a https://kutyaovi.org/ oldalon tájékozódhat. 
  • Ha pénzadomány formájában szeretne segíteni, az alábbi számlaszámon tudja megtenni:
    • Kutyaovi Állatvédő Egyesület: 1173 6020 - 2145 4923
Ha bankfiókunkban jár, vegyen részt fióki akciónkban is!

VISZONOZZUK A KUTYUSOKNAK A TŐLÜK KAPOTT SZERETETET!  

Minden bankfiókunk ablakán található egy kép, amely főszereplője Falusi Mariann és néhány kutyus a Kutyaoviból.

Kérjen kollégánktól egy szívalakú matricát, írja rá annak a kutyusnak a nevét, akinek szeretne egy kis vidámságot és szeretetet küldeni szimbolikusan. A névvel ellátott matricát ragassza a kép köré, ezzel is látványossá téve az oda-vissza szeretetet.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4