• Nincs találat

Tájékoztatás a CIB Csoport beszállítói részére

Tájékoztatás a CIB Csoport beszállítói részére a koronavírus kapcsán

Szeretnénk tájékoztatni beszállítóinkat, hogy a CIB Csoport a munkavállalói, ügyfelei és partnerei egészségének védelmében, illetve a koronavírus-fertőzés lehetőségének minimalizálása érdekében az alábbiakat vezette be:

  • Szeretnénk minimálisra csökkenteni a személyes találkozókat, és partnereinkkel lehetőleg e-mailben és telefonon tartani a kapcsolatot, amíg a koronavírus miatt a helyzet ezt megkívánja.
  • Természetesen lehetnek olyan esetek, melyek során indokolt a személyes találkozó. Ilyenkor az alábbiakat betartva járnak el munkatársaink, és ezeket kérjük partnereinktől is: 
    • Magyarország Kormánya és az Országos Mentőszolgálat koronavírus kapcsán közzétett ajánlását betartva mellőzni kell az olyan megszokott érintkezési/üdvözlési formákat, mint a puszi vagy a kézfogás.
    • Arra kérünk mindenkit, hogy mindig, minden helyzetben és helyszínen legalább 2 méter távolságot tartson másoktól. 
    • A megbeszélések esetében is minimum 2 méter távolságot kell tartani egymástól. A létszám annyi lehet, ahány fő az adott tárgyalóban/helyiségben 2 méter távolságot tartva egymástól elfér. 
    • A lifteket székházainkban csak azok használhatják, akik esetében feltétlenül indokolt (pl. mert mozgásukban korlátozottak), és a liftekben is minimum 2 méter távolságot kell tartani egymástól. 
    • Az esetleges fertőző betegségek terjedésének elkerülése érdekében kollégáink egészségügyi maszkot viselhetnek. Amennyiben kollégáink úgy látják, hogy egy partnerünknek olyan légúti tünetei (köhögés vagy tüsszögés) vannak, melyeket gyaníthatóan valamilyen fertőző betegség okoz, felajánlhatják, hogy maszkot biztosítanak a megbeszélésen résztvevők védelmében. A maszk viselése védelmet nyújthat a levegőben terjedő vírusfertőzések ellen. Abban az esetben, ha egy partnerünk indokoltnak tűnő esetben nem vállalja a maszk viselését, fenntartjuk a jogot, hogy a megbeszélést ne tartsuk meg. 
    • Székházainkban és bankfiókjainkban a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használatára bíztatunk mindenkit, a nemzetközi és hazai ajánlásoknak megfelelően ezzel is tehetünk a fertőzések elkerülése érdekében.

Köszönjük együttműködésüket a fentiekben.

Egyúttal tájékoztatjuk beszállítóinkat, hogy a járványügyi helyzet miatt ideiglenesen befogadjuk a részünkre pdf-ben megküldött számlákat, amelyeket a szamlaadmin@cib.hu e-mail címre kérünk elküldeni. Az ÁFA-levonhatóság miatt, kérjük, hogy az eredeti számlát, amint arra lehetőség nyílik, juttassák el hozzánk. 

...

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4