• Nincs találat

Kedvezmények CIB Mastercard bankkártyákhoz

Kedvezmények CIB Mastercard Gold bankkártyákhoz

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy 2019. április 1-től megváltoztak a Mastercard Gold kártyákhoz igénybe vehető egyes kedvezmények. A változások részeként módosultak a Mastercard Airport Lounge használati feltételei, valamint új kedvezmények váltak elérhetővé. A Mastercard Prémium kedvezményeket a Mastercard nyújtja. 

 

Exluzív Mastercard kedvezmények a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

 

 • Mastercard Airport Lounge - Exkluzív váróterem prémium szolgáltatásokkal 160 nm-en!

 

CIB Mastercard Gold kártyájával és aznapra érvényes beszállókártyákával térítés ellenében kellemes környezetben, nyugodt körülmények között töltheti a repülés előtti perceket a Mastercard Airport Lounge-ban, amelyet a SkyCourt terminál emeletén, a SkyCourt váró mellett talál. Válogasson térítésmentesen az étel- és italkínálatból, vegye igénybe az ingyenes wifit, a dolgozósarkot, vagy dőljön hátra, és olvasgasson az újságokból, magazinokból!

A szolgáltatás díjáról, illetve a kísérők után fizetendő költségekről és egyéb feltételekről kérjük, tájékozódjon a  Mastercard oldalán.

Nyitva tartás minden nap: 5:30 - 19:30.

 

 • Budapest Airport Gyorsító Sáv – 2019 április 1-től

 

CIB Mastercard Gold kártyájával Ön díjmentesen igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.

A díjmentességet a CIB Mastercard Gold betéti- vagy hitelkártyája és aznapra érvényes beszállókártyája biztosítja. A kísérők után fizetendő díjról és egyéb feltételekről kérjük, tájékozódjon a Mastercard oldalán.

Mastercard Priceless Specials

 

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a Mastercard a jövőben a kártyabirtokosoknak új formában biztosít kedvezményeket és különleges ajánlatokat, így a Mastercard Priceless Specials program 2020. március 31-i határidővel megszűnik! 

További tudnivalók:

 • Az összegyűjtött pontok 2020. március 31-ig válthatók be a kedvezményekre. 
 • A kuponok beváltási ideje kedvezményenként eltérő, így erről a weboldalon az egyes kedvezmények leírásánál érdemes tájékozódni.
 • A regisztráció során megadott kártyabirtokos-adatokat a Mastercard 2020. március 31-ig a jogszabályoknak megfelelően kezeli, azt követően pedig megsemmisíti. 
 • Érdemes figyelni az ajánlatokat és kedvezményeket a jelzett határidőig, hiszen a pontok csak 2020. március 31-ig lesznek kedvezményre válthatók. 
 • Az ajánlatok 2020. március 31-ig folyamatosan frissülnek, így érdemes a jelzett határidőig többször is felkeresni az oldalt. 
 • Új regisztrációra már nincs lehetőség, a Priceless Specials ajánlatai a program zárásáig csak a korábban beregisztrált ügyfeleknek érhetőek el. 
 • A Mastercard a jövőben új formában szeretne kedvezményeket és különleges ajánlatokat biztosítani a kártyabirtokosoknak, amelyek részleteiről tájékoztatni fogjuk Ügyfeleinket.

Információk

(1) A kedvezményprogramot a Mastercard Europe SA (székhelye: 198/A, Chaussée de Tervuren, 1410 Waterloo, Belgium) szervezi, a program részletes feltételeit a Mastercard Priceless Specials, Kedvezményprogram Magyarországon Általános szerződési feltételek tartalmazza, mely megtalálható a https://kedvezmenyek.mastercard.hu oldalon. A programnak nem működtetője a CIB Bank Zrt., a Bank nem vállal felelősséget a programért. A Bank felelőssége, hogy az ügyfeleit a programról    tájékoztassa. 
 

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
 • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
 • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
 • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
 • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
 • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4