CIB Classic Magánszámla

Pénzügyek hagyományos módon

Amiért szeretni fogja

Havi számlavezetés

Alacsony számlavezetési díj: 678 Ft/hó

Díjnet (1)

Díjnet elektronikus számlakezelés - CIB Internet Bank

Tranzakciós díjak

Kedvező tranzakciós díjak
678 Ft / hónap
Havi díj
Számlavezetési díj
További kondíciók és díjak

Pénzügyek hagyományos módon

A CIB Classic Magánszámlát azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik hagyományos módon szeretik intézni pénzügyeiket, alacsony számlavezetési és tranzakciós díjak mellett.

Váltson CIB ECO Bankszámlára!

Váltson!

Váltson CIB ECO Bankszámlára!

0 Ft számlavezetési díj2

0 Ft a Visa Inspire Elektronikus Bankkártya főkártya első éves díja3

Jogi információk

1 A Díjnet elektronikus számlakezelés szolgáltatás keretében díjmentes, gyors és kényelmes számlakezelésére van lehetőség a Díjnet Zrt. rendszeréhez csatlakozott közüzemi szolgáltatók által kibocsátott számlák vonatkozásában. A szolgáltatás minden ügyfélkörnek elérhető a CIB Internet Bankban.
2 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). 
A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél a díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

3 A 2019. január 1. és 2019.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. 

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós Lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a  fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló  Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.  

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Kártyatiltás és aktiválás
Kártyatiltás
9 1
Kártyaaktiválás
9 2
1. Lakossági ügyintézés
Számlaügyintézés
1 1
Kártyaügyintézés
1 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
1 3
Hitel ügyintézés
1 4
Internetbank ügyintézés
1 5
Lízing ügyintézés
1 6
Biztosítások ügyintézése
1 7
2. Vállalkozások ügyintézése
Számlaügyintézés
2 1
Kártyaügyintézés
2 2
Megtakarítás és értékpapír ügyintézés, eBroker
2 3
Hitelügyintézés
2 4
Internetbank ügyintézés
2 5
Lízing ügyintézés
2 6
Biztosítások ügyintézése
2 7
3. Angol nyelvű menü
Angol nyelvű menü
3
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Hitelek és lízing
4 1
Lakossági szolgáltatások
4 2
Vállalkozások szolgáltatásai
4 3
Kérjen visszahívást! Chat