• Nincs találat

Koronázatlan hősök

Önzetlenek. Elkötelezettek. Bátrak. A koronavírus-járvány negatív hatásai ellen küzdenek hivatásból vagy önkéntesként.

#segítünkMagyarország

A CIB Bank most kiemelt figyelmet biztosít és anyagilag is támogatja több olyan közösség munkáját, akik hétköznapi, koronázatlan hősként segítenek az arra rászorulóknak a rendkívüli járványhelyzet átvészelésében. De természetesen nem csak ők, hanem minden civil és állami kezdeményezés megérdemli a figyelmet, támogatást és elismerést, amelyik ebben az időszakban mindent megtesz másokért. Mert együtt vagyunk rosszban és jóban, az odafigyelés és szolidaritás az, amire most a legnagyobb szükség van.

Etesd a dokit

 

Az Etesd a dokit önkéntesei alig három nap leforgása alatt indították be a kezdeményezést, amivel a koronavírus miatt leginkább leterhelt kórházak dolgozóit látják el egészséges, meleg étellel. Ma már több mint 250 adagot készítenek és juttatnak el az intézményekhez.

 

Facebook videó

Életfa Egyesület

 

400 egyetemista rekordidő alatt csatlakozott az Oktondi – Egyetemisták az Online Közoktatásért csoporthoz, hogy segítsen tananyagokat összeállítani a rendkívüli körülmények között bevezetett távoktatásban dolgozó tanároknak, és a diákoknak. A projekt sikerét és az igényt jól mutatja, hogy az internetes felületet indulásakor 170 ezren látogatták meg, és már több mint 80 ezren regisztráltak.

https://www.tavoktatas2020.hu/

 

Facebook videó

Szülők Háza Digitális Bölcsőde

 

A koronavírus-járvány miatt nemcsak az iskolásoknak és az óvodásoknak, de a bölcsődéseknek is otthon kell maradniuk. A Szülők Háza Digitális Bölcsőde pedagógusai reggeltől estig, élőben segítenek lekötni a bölcsődés korú gyerekeket, hogy az otthon maradó szülők a home office-ra vagy egyéb teendőikre koncentrálhassanak. A kezdeményezéshez már önkéntes nagymamák és nagypapák is csatlakoztak, akik meseolvasással szórakoztatják a kicsiket.

http://szulokhaza.hu/

 

Facebook videó

Végeken Egészséglélektani Alapítvány

 

Az egészségügyben és szociális területen dolgozókat fokozottan megviselheti a járványidőszak. A Call for Help elsősegélyvonal munkatársai számukra nyújtanak telefonos lelki támogatást, hiszen az ő mentális egészségük most különösen fontos.

https://callforhelp.hu/
 

 

Facebook videó

Hangya Közösség Alapítvány

 

Magyarországon a háztartások 40%-ában él valamilyen kisállat, és a járványügyi helyzet az ő életükre is gyakorolhat nemvárt, negatív hatásokat. Az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer (EVÁR) önkéntesei gondoskodnak arról, hogy a gazdik akadályoztatása esetén legyen olyan személy, aki ellátja őket, és segítenek elhárítani a menhelyeken hirtelen fellépő ellátási hiányt is. 

https://evar.hu/

 

Facebook videó

Zselici Rózsakert Idősek Otthona

 

Hat ápoló gondoskodik 34 lakóról ebben a Kaposvár melletti kis otthonban. A koronavírus-járvány kezdetekor önfeláldozó döntést hoztak: munkahelyükre beköltözve, a bentlakókkal együtt várják ki a járvány végét, hiszen a fertőzés a legnagyobb veszélyt az idősekre jelenti.

http://zseliciotthon.hu/

 

Facebook videó

Lépjünk, hogy léphessenek! Egyesület

 

Küldetésük több mint 20 000 központi idegrendszeri sérült gyereket nevelő család támogatása. Önkéntes hálózatot hoztak létre, amellyel az otthonápolt gyermekek ellátásához nyújtanak segítséget a koronavírus-járvány idején. Ezzel nemcsak a számukra akár életveszélyes fertőzésveszély kockázatát mérsékelik, hanem jelentősen megkönnyítik az érintett családok mindennapi életét.

http://lepjunkhogylephessenek.hu/

 

Facebook videó

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4