• Nincs találat
Nemzetközi jelenlét

Kapcsolatok kialakítása és az innováció támogatása: Az Intesa Sanpaolo új európai központja

Daniela Orlando, az Intesa Sanpaolo IMI Vállalati és Befektetési banki tevékenység európai központjának vezetője elmagyarázza, hogyan koordinálja a bank európai pozícionálásának erősítése érdekében a bank több fiókját.

Rosie Murray-West

14/10/2022

Daniela Orlando, az Intesa Sanpaolo IMI Vállalati és Befektetési Banki Divízió európai központjának vezetője számára a globális léptékű gondolkodás a helyi sajátosságok tiszteletben tartása mellett alapkövetelmény. 
"Hosszú múltra visszatekintő, megbízható olasz kereskedelmi bankként erősítettük meg üzleti tevékenységünket Európában, és váltunk a térség egyik vezető szereplőjévé" - mondja.

Az olasz kereskedelmi bankként szerzett hosszú múltunkra támaszkodva megerősítettük üzleti tevékenységünket Európában, és a terület egyik vezető szereplőjévé váltunk - Daniela Orlando, az európai központ vezetője, IMI Vállalati és Befektetési Banki Divízió, Intesa Sanpaolo

Együttműködés

Az európai központ székhelye Milánóban van, a fiókok Amszterdamban, Frankfurtban, Madridban, Párizsban és Varsóban találhatók. 
"Kiemelkedően tehetséges csapatunk van Milánóban" - mondja Orlando. "Fantasztikus munkát végeznek az európai fiókokban dolgozó tapasztalt szakembereink támogatásában, akik erős kapcsolatokkal rendelkeznek a vállalatokkal és a pénzintézetekkel. 
"Megosztjuk egymással az üzletről, az elvárásokról és az ambíciókról szóló elképzeléseinket, figyelembe véve az egyes régiók sajátosságait - például a szabályozási kérdéseket illetően. Ami Spanyolországban működik, nem biztos, hogy ugyanolyan jól működik Franciaországban vagy Németországban."

Fenntarthatóság

Az Európai Központ innovatív előrelépést jelent a bank számára. A fiókok ösztönzik a határokon átnyúló üzleti lehetőségeket, és teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az olaszországi és máshonnan érkező ügyfeleknek. 
Emellett ösztönzik az innovációs munkát és támogatják az ügyfelek start-up kezdeményezéseit - "különösen a fenntarthatósági témákban, amelyekben a bank proaktív és különös figyelmet fordít" - mondja Orlando. 
Az Intesa Sanpaolo 2016 óta az Ellen MacArthur Alapítvány partnere. A szervezet a körforgásos gazdaságot és ügyfelei fenntartható projektjeit támogatja. "Fontos szerepet játszunk" - mondja Orlando. 
"Jelentős számú olasz és nemzetközi ügyféllel strukturáljuk a fenntartható befektetésekhez kapcsolódó ügyleteket." 
Az Intesa Sanpaolo alapvető fontosságúnak tartja az ESG-tényezők beépítését a befektetési folyamatába. Úgy véli, hogy ezek az elemek, valamint a gazdaságilag és társadalmilag fenntartható fejlődés előmozdítása pozitívan járulhatnak hozzá az ügyfélportfóliók pénzügyi eredményeihez, miközben csökkentik azok kockázatait. 
Az ESG-elvek áthatják a Csoport kultúráját a fenntartható és felelős befektetési termékek kínálatának bővítésével.

Jövőbeli fejlesztések

A világjárvány idején a központ támogatta az ügyfeleket a likviditási problémák leküzdésében. Most kulcsfontosságú, hogy üzleti szinten is felkészüljön a változásokra, amelyekkel szembe kell néznie.
"Új módszereket állítunk fel ügyfeleink támogatására, hogy szembenézhessünk a háború hatásával, valamint az új geopolitikai forgatókönyv emberi, politikai és kereskedelmi szempontból kifejtett hatásával." 
A következő évekre vonatkozó elvárások a bank kínálatának további bővítése és pozíciójának egyértelmű és erőteljes megszilárdítása. "Célunk a növekedés - mind a számok, mind a minőség tekintetében. 
"Így teremtünk értéket az ügyfelek számára: kiállunk mellettük, függetlenül attól, hogy milyen nehéz idők jönnek. Ez benne van az Intesa Sanpaolo DNS-ében, és mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá".

Ossza meg barátaival

További tartalmak

Biogazdaság: gondolatok a fenntarthatóságról
Stefano Del Punta: a változás bajnoka, a jövő építője
Tervezzünk okos városokat
Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4