• Nincs találat

eBroker - Szolgáltatások

Belföldi értékpapírok

A CIB Bank Zrt. eBroker kereskedési rendszerében Ügyfeleinknek lehetősége nyílik a Budapesti Értéktőzsdén forgó valamennyi részvény adás-vételére, valamint állampapírok és CIB és Eurizon Easy Fund befektetési jegyek teljes palettájának megvásárlására, át- illetve visszaváltására.

Az eBroker rendszeren keresztül teljesült megbízások esetében három díjcsomagot alakítottunk ki, amelynek pontos ismertetése az oldalunk Kondíciók menüpontja alatt található. A díjcsomagok alapvetően a real-time árfolyam információk hozzáférésének lehetőségében térnek el egymástól. A Standard csomagunk - ahogy a neve is jelzi ez a csomag tekinthető a rendszerünk alapszolgáltatásnak- csupán késleltetett árfolyam információkat nyújt Ügyfeleink rendelkezésére. Az Üzleti és a Magánbefektetői csomag esetében a kereskedési rendszerünkbe integrálva nyújtjuk a valós idejű árfolyamadatokat.

Az eBroker Keretszerződés aláírásával Ügyfeleinknek arra nyílik lehetőségük, hogy a pénzszámlájukon rendelkezésre álló szabad egyenleg erejéig adjanak meg tőzsdei megbízásokat. Ezen túlmenően Bankunk lehetőséget biztosít a Classic termékcsomaggal rendelkező ügyfelei részére a Halasztott pénzügyi teljesítés szolgáltatás igénybe vételére, amennyiben az ügyfél rendelkezik erre vonatkozó kiegészítő megállapodását.

A Halasztott pénzügyi teljesítés lényege, hogy az ügyfél a teljesítés időpontjára az ellenérték kiegyenlítéssel elmarad(hat), a fizetés esedékességétől számítva, a törvény által meghatározott időtartamig. A Halasztott pénzügyi teljesítés időtartama maximum 15 naptári nap az ügyfél fizetési kötelezettségének esedékességétől számítva. A késedelem rendezéséig az ügyfeleinknek díjat kell fizetnie, melynek mértékét mindig az aktuálisan hatályban lévő befektetési szolgáltatásokra vonatkozó díjjegyzék tartalmazza. A

Halasztott pénzügyi teljesítés kizárólag az ügyfél Budapesti Értéktőzsde azonnali piacán kereskedhető értékpapírokra, valamint nem forintban denominált értékpapírokra vonatkozó vételi megbízás teljesüléséből eredő fizetési kötelezettséghez kapcsolódhat. Ezen ügylettípusok, a Halasztott pénzügyi teljesítést igénybevevő ügyfelek számára, tőkeáttétellel köthetőek.

Bankunk 2014.március 15-étől Halasztott pénzügyi teljesítés szolgáltatásra vonatkozóan új szerződést nem köt.

Az eBroker rendszeren jelenleg nem elérhető instrumentumok (pl.: határidős termékek) esetében kérjük keresse fel bármely ügyfélszolgálati irodánkat és kérje tanácsadónk segítségét.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4