• Nincs találat

CIB EASY: kedvezmények könnyedén

Munkavállalói kedvezményprogram, amellyel akár több 10 000 forintot is megspórolhat!

A kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, amely csatlakozott a CIB EASY Kedvezményprogramhoz.

Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár munkavállalóként a CIB EASY Kedvezményprogram?

 

Számlavezetéshez és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények

CIB ECO és CIB ECO Plusz bankszámlák igénylése esetén 

50 000 Ft, egyszeri egyösszegű jóváírás, amennyiben a számla 2023.09.01-2023.09.29. között kerül megnyitásra 

0 Ft az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon (CIB Internet Bank, CIB Bank Online, CIB Bank Mobilalkalmazás) keresztül indított átutalás belföldön, forintban (eseti átutalások) 2023. december 31-ig, akciós ajánlatunk keretében.1

0 Ft a CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla mellé igényelt CIB Devizaszámla havi számlavezetési díja1

 

Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények

Ingatlanfedezetes kölcsön 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is - THM: 3,09% - 13,12%2


CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 16,39% kamattal jóváírási feltétel nélkül - THM: 19,13%3


Zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. - THM: 13,17% - 36,77%4

 

Megtakarításhoz kapcsolódó kedvezmények

Kombinált megtakarítási termék: magasabb kamat és kedvező hozamlehetőség5

 


Hitelkártyára vonatkozó kedvezmények

A CIB Optimum Hitelkártya és CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetében a főkártya és társkártya éves díja az első évben 0 Ft. Az igénylésnek további feltételei vannak.7

REGISZTRÁLJON A KEDVEZMÉNYEKÉRT

REGISZTRÁLJON A KEDVEZMÉNYEKÉRT

CIB Szelfi számlanyitás esetén szükség van előzetes regisztrációra a CIB EASY kedvezményekért.
Nyisson számlát mobilapplikáció segítségével!

Nyisson számlát mobilapplikáció segítségével!

Egyenesen mobiljáról, egy szelfi készítésével nyithat bankszámlát gyorsabban, mint valaha! Egyszerű, teljesen papírmentes folyamat!

Jogi információk

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlattételnek vagy befektetési tanácsnak és nem jogosít kedvezmény igénybevételére.

A CIB EASY kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely csatlakozott a CIB EASY Kedvezményprogramhoz. A CIB EASY kedvezmények részletes feltételeit a CIB EASY Kedvezményprogram kondíciós lista tartalmazza, amely megtalálható a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

 

A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla-, valamint  a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Plusz bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

2Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

THM CIB Végig Fix Lakás Kölcsön: 10,71% - 10,78%
THM CIB Végig Fix Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön: 13,12%
THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott Hitele esetén: 3,09%-3,14%
THM CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén: 11,78% -11,85%
THM CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén: 10,27% - 10,34%
THM CIB 5 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén: 12,72%
THM CIB 10 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén: 12,09

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. 

A CIB Végig Fix Lakáskölcsön és a CIB Végig Fix Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön, a CIB Otthonteremtési Kamattámogatott Hitel, a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek, a CIB 5, illetve 10 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsönök részeletes feltételeit a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Ingatlanfedezettel biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.  Az aktuális kamatokat, díjakat a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon és a CIB bankfiókokban. 

A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az ingatlanfedezetes kölcsön kedvezményre vonatkozóan a Bank az Üzletféllel Megállapodást köt. 

A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

3CIB Előrelépő Személyi Kölcsön THM 19,13%

A CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 1,60% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből, a bankfiókban indított igényléskor 2022.11.03. napjától kelt alapfeltétel vizsgálat iránti kérelem esetén vagy CIB24-en indított igényléskor hitelképesség vizsgálat alapján 2022.11.03. napjától történő jóváhagyás esetén.

CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 75 580 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 1 534 814 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 534 814 Ft, futamidő: 60 hónap. A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár.

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.
 

4 THM: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 13,17% - 36,77% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 13,17% - 36,77% 

A pénzügyi lízing kapcsán a CIB Bank Zrt., mint a CIB Lízing Zrt. kiemelt közvetítője jár el. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatósága: Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1013 Budapest, Krisztina körút 55.  Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a CIB Bank Zrt.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetőek és ellenőrizhetőek. A CIB Bank Zrt. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A feltüntetett THM-érték a CIB EASY kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. Bővebb tájékoztatást az ügyfél-tájékoztatók, a CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó üzletszabályzata (Személy- és kishaszon-gépjárművek zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing és zártvégű pénzügyi visszlízing) és a vonatkozó díjtételeket, költségeket az egyes pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a honlapunkon (www.cib.hu/lizing).

 

5 A részletes feltételeket a magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint lekötött betéteire vonatkozó Forint Kamattájékoztató, a magánszemélyek és egyéni vállalkozók deviza lekötött betéteire vonatkozó Deviza Kamattájékoztató, a betéti szerződés részletes leírását a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Betétekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza.

Kérjük, hogy az alapokkal/részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket, az alapok/részalapok befektetési politikáját olvassa el az alapok/részalapok tájékoztatójában, kezelési szabályzatában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alapok/részalapok tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapok/részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit, az alapokra/részalapokra vonatkozó kiemelt befektetői információkat a www.cib.hu internetes oldalon tesszük elérhetővé.

A CIB Bank által nyújtott befektetési szolgáltatások tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem az alapok/részalapok alapkezelőit nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. Az Eurizon Asset Management Hungary Zrt. tevékenységi engedély száma: PSZÁF III/100.036-4/2002. A CIB Bank befektetési és a kiegészítő szolgáltatási engedély száma: III/41.044-10/2002, 2002. december 20.

Elérhető betéti kamat: 4% és 6% (EBKM: 4,06% és 6,14%). Az ajánlat másik elemét képező befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függően változó lehet. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra

6 A kedvezmény megszűnését követően / a kedvezménnyel nem érintett díjak tekintetében a biztosítási szolgáltatásokra a mindenkor hatályos CIB ECO Bankszámla és CIB ECO Plusz Bankszámla vonatkozó kondíciós lista sztenderd kondíciói lesznek az irányadóak.

7 Az aktuális kondíciókat a mindenkor érvényben lévő „CIB Optimum Hitelkártya Magánszemélyek részére” című Kondíciós Lista, a CIB Mastercard Gold esetében a „CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek Részére” című kondíciós lista tartalmazza. 

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4