• Nincs találat

CIB EASY: kedvezmények könnyedén

Munkavállalói kedvezményprogram, amellyel akár több 10 000 forintot is megspórolhat!

A kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, amely csatlakozott a CIB EASY Kedvezményprogramhoz.

Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár munkavállalóként a CIB EASY Kedvezményprogram?

 

Számlavezetéshez és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények

CIB ECO és CIB ECO Plusz bankszámlák igénylése esetén 

0 Ft az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon (CIB Internet Bank, CIB Bank Online, CIB Bank Mobilalkalmazás) keresztül indított átutalás belföldön, forintban (eseti átutalások) 2023. június 30-ig, akciós ajánlatunk keretében.1

0 Ft a CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla mellé igényelt CIB Devizaszámla havi számlavezetési díja1

 

Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények

Ingatlanfedezetes kölcsön 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is - THM: 3,09% - 13,12%2


CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 16,39% kamattal jóváírási feltétel nélkül - THM: 19,13%3


Zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. - THM: 13,17% - 36,77%4

 

Megtakarításhoz kapcsolódó kedvezmények

Kombinált megtakarítási termék: magasabb kamat és kedvező hozamlehetőség5

 

Balesetőr biztosításhoz kapcsolódó kedvezmények

CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla mellé igényelt CIB Balesetőr biztosítások az igénylés hónapját követő 3 teljes hónapban díjmentesek (nincs havi díjfizetési kötelezettség)6

 

Egészségőr biztosításokhoz kapcsolódó kedvezmények

CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla mellé igényelt CIB Egészségőr 2.0 Standard, CIB Egészségőr 2.0 Optimum és CIB Egészségőr Prémium alapcsomagok az igénylés hónapját követő 2 teljes hónapban díjmentesek (nincs havi díjfizetési kötelezettség)6


Hitelkártyára vonatkozó kedvezmények

A CIB Optimum Hitelkártya és CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetében a főkártya és társkártya éves díja az első évben 0 Ft. Az igénylésnek további feltételei vannak.7

REGISZTRÁLJON A KEDVEZMÉNYEKÉRT

REGISZTRÁLJON A KEDVEZMÉNYEKÉRT

CIB Szelfi számlanyitás esetén szükség van előzetes regisztrációra a CIB EASY kedvezményekért.
Nyisson számlát mobilapplikáció segítségével!

Nyisson számlát mobilapplikáció segítségével!

Egyenesen mobiljáról, egy szelfi készítésével nyithat bankszámlát gyorsabban, mint valaha! Egyszerű, teljesen papírmentes folyamat!

Jogi információk

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlattételnek vagy befektetési tanácsnak és nem jogosít kedvezmény igénybevételére.

A CIB EASY kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely csatlakozott a CIB EASY Kedvezményprogramhoz. A CIB EASY kedvezmények részletes feltételeit a CIB EASY Kedvezményprogram kondíciós lista tartalmazza, amely megtalálható a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

 

A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla-, valamint  a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Plusz bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

2Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

THM CIB Végig Fix Lakás Kölcsön: 10,71% - 10,78%
THM CIB Végig Fix Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön: 13,12%
THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott Hitele esetén: 3,09%-3,14%
THM CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén: 11,78% -11,85%
THM CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén: 10,27% - 10,34%
THM CIB 5 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén: 12,72%
THM CIB 10 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén: 12,09

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. 

A CIB Végig Fix Lakáskölcsön és a CIB Végig Fix Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön, a CIB Otthonteremtési Kamattámogatott Hitel, a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek, a CIB 5, illetve 10 Éves Kamatperiódusú Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsönök részeletes feltételeit a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Ingatlanfedezettel biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.  Az aktuális kamatokat, díjakat a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon és a CIB bankfiókokban. 

A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az ingatlanfedezetes kölcsön kedvezményre vonatkozóan a Bank az Üzletféllel Megállapodást köt. 

A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

3CIB Előrelépő Személyi Kölcsön THM 19,13%

A CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 1,60% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből, a bankfiókban indított igényléskor 2022.11.03. napjától kelt alapfeltétel vizsgálat iránti kérelem esetén vagy CIB24-en indított igényléskor hitelképesség vizsgálat alapján 2022.11.03. napjától történő jóváhagyás esetén.

CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 75 580 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 1 534 814 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 534 814 Ft, futamidő: 60 hónap. A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár.

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.
 

4 THM: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 13,17% - 36,77% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 13,17% - 36,77% 

A pénzügyi lízing kapcsán a CIB Bank Zrt., mint a CIB Lízing Zrt. kiemelt közvetítője jár el. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatósága: Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1013 Budapest, Krisztina körút 55.  Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a CIB Bank Zrt.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetőek és ellenőrizhetőek. A CIB Bank Zrt. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A feltüntetett THM-érték a CIB EASY kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. Bővebb tájékoztatást az ügyfél-tájékoztatók, a CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó üzletszabályzata (Személy- és kishaszon-gépjárművek zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing és zártvégű pénzügyi visszlízing) és a vonatkozó díjtételeket, költségeket az egyes pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a honlapunkon (www.cib.hu/lizing).

 

5 A részletes feltételeket a magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint lekötött betéteire vonatkozó Forint Kamattájékoztató, a magánszemélyek és egyéni vállalkozók deviza lekötött betéteire vonatkozó Deviza Kamattájékoztató, a betéti szerződés részletes leírását a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Betétekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza.

Kérjük, hogy az alapokkal/részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket, az alapok/részalapok befektetési politikáját olvassa el az alapok/részalapok tájékoztatójában, kezelési szabályzatában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alapok/részalapok tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapok/részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit, az alapokra/részalapokra vonatkozó kiemelt befektetői információkat a www.cib.hu internetes oldalon tesszük elérhetővé.

A CIB Bank által nyújtott befektetési szolgáltatások tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem az alapok/részalapok alapkezelőit nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. Az Eurizon Asset Management Hungary Zrt. tevékenységi engedély száma: PSZÁF III/100.036-4/2002. A CIB Bank befektetési és a kiegészítő szolgáltatási engedély száma: III/41.044-10/2002, 2002. december 20.

Elérhető betéti kamat: 4% és 6% (EBKM: 4,06% és 6,14%). Az ajánlat másik elemét képező befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függően változó lehet. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra

6 A kedvezmény megszűnését követően / a kedvezménnyel nem érintett díjak tekintetében a biztosítási szolgáltatásokra a mindenkor hatályos CIB ECO Bankszámla és CIB ECO Plusz Bankszámla vonatkozó kondíciós lista sztenderd kondíciói lesznek az irányadóak.

7 Az aktuális kondíciókat a mindenkor érvényben lévő „CIB Optimum Hitelkártya Magánszemélyek részére” című Kondíciós Lista, a CIB Mastercard Gold esetében a „CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek Részére” című kondíciós lista tartalmazza. 

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
  • Befektetési tranzakciók és információk: munkanapokon 8:00-18:00
  • Meglévő hitel és lízing ügyintézés: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00 
  • Biztosítás kötés és információ: hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00
  • Kereskedői kártyaelfogadás: 0-24 
  • Számlaügyintézés: 0-24
9. Bankkártya tiltás
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4
7. Moratórium

A CIB honlap sütiket használ, ezek segítségével tudjuk biztosítani a legjobb böngészési élményt. Az összes süti elfogadására kattintva, Ön beleegyezik, hogy a sütiket eltároljuk az eszközén. A sütik segítségével megkönnyítjük az oldalon a navigációt, és azokat az oldalhasználat elemzésére és marketing célokra használjuk fel. (Süti szabályzat)