• Nincs találat

Szerethető bankolás

A bankolás lehet szerethető, mert törődünk azzal, milyen kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel.

Hiszen tudjuk: minden vállalati történet egyúttal emberi történet is.

#szerethetőbankolás

A CIB Banknál az erős és hosszú távú kapcsolatokban hiszünk. Legyen üzleti vagy személyes, a jó kapcsolat titka a bizalom és az értő figyelem. Hogy ügyfeleink megtalálják azt a megoldást, ami számukra a legmegfelelőbb. Hogy megérezzék, nálunk abban van különbség, miként nyújtjuk szolgáltatásainkat, milyen kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel.

videó

A CIB Bank Vállalati Üzletága bemutatja

Tekintse meg videónkat!

PARTNERKAPCSOLAT

 

„Mi nem „csak” finanszírozóként tekintünk a CIB Bankra, hanem olyan partnerként, amely ismer bennünket, és szakértő segítséget ad.” (…) Hajdu Balázs a Magyarok a Piacon Klub rendezvényén találkozott először Mutsy Árpáddal, a Bio-Fungi Kft. tulajdonosával. A bankunk támogatásával létrejött rendezvényen szóba került az üzleti alapú együttműködés, amely lassan egy éve tart. Ez is példa arra, mennyire sokat számít a tanácsadói szerepfelfogás a banki kapcsolatok esetében. Egy jól felkészült banki kapcsolattartó az üzlet fejlesztésében is partner. (Terracotta Kft., Storeinsider.hu, 2021.02.22.)

BIZALOM

 

„Szinte a nulláról indultunk. Én a tanyámat adtam el, ez volt az alap. És kellett hozzá egy nagy bank, egy olyan pénzintézet, amely bízott a vállalkozás sikerében. Mert bízni kellett, hiszen semmi nem volt, csak az elképzelések üzleti tervek formájában, meg láthatta a bank a korábbi pályafutásomat. Nem sok bank adott volna erre hitelt. Egyetlen pénzintézet bízott a tervekben, mondhatni felkarolt bennünket. Ez a CIB Bank.” (Sotiva Seed Kft., Kistermelők Lapja, 2020. november, 64. évfolyam, 11. szám)

ÉRTŐ FIGYELEM

 

Varga Zoltán pozitív példaként említette, hogy a megfelelő pénzügyi partner keresése közben egyedül a CIB Banknál találták meg azt a megértő figyelmet, amelyet máshol sehol. „Fogékonyak voltak az elképzeléseinkre, de mindenekelőtt megértették azt, amiről beszélünk. Ha valami elsőre mégsem volt világos, elmagyaráztuk, és érdeklődve hallgattak minket tovább. Ilyet más pénzintézetnél nem tapasztaltam (…)” (Milk-Tim Kft., Magyar Mezőgazdaság, 2020.11.25., 75. évfolyam, 48. sz.)

SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG

 

A CIB nem csupán partner volt a beruházás pénzügyi vonatkozásában, hanem szakmai segítséget is nyújtott. A pályázatunkat változtatás nélkül fogadták be, köszönhetően a pénzintézet segítségének.” (Palotási Zrt., Magyar Mezőgazdaság, 2020.11.25., 75. évfolyam, 48. sz.)

RUGALMASSÁG

 

Hosszú évek óta kapcsolatban vagyunk a CIB Bankkal, amely nagyon rugalmasan reagál a fejlesztési elképzeléseinkre. Rendszeresen átbeszéljük a terveket, és mindig találunk megoldást a finanszírozásra.” (Farm Tojás Kft., HVG.hu, 2020.11.03.)

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4