• Nincs találat

CIB Értékpapír szolgáltatások

Számlavezetés

Befektetési Számlavezetési szolgáltatásunk keretében

 • devizabelföldi, valamint devizakülföldi magán és jogi személyek részére Értékpapír Számla vezetése:
  • az értékpapírok (állampapírok, részvények, kötvények, Eurizon befektetési jegyek, stb.) pontos nyilvántartása
  • rendszeres kivonat küldés
 • Ügyfélszámla vezetés a pénzállományok nyilvántartására (az Ügyfélszámlát igény esetén a folyószámla minden tekintetben és teljes körűen helyettesítheti)
 • számlaátvezetés, transzferálás
 • kérésre külön kivonatküldés
 • igény esetén elkülönített alszámla nyitása a KELER ZRt.-nél
 • társasági események kezelése (pl. osztalék fizetés)

Befektetési lehetőségek

 • Befektetési alapok

Az Eurizon Asset Management Hungary Zrt. által kezelt Eurizon Start Alapok  rövid- és középtávú befektetési lehetőséget kínálnak forintban, euróban és dollárban vállalatok számára. Az alapok célja, hogy alacsony kockázat mellett kiegyensúlyozott teljesítményt érjenek el.

A CIB Start Befektetési Alap Program keretében rövid időtávra felszabaduló pénzeszközeit automatikusan is a Start Alapok valamelyikébe fektetheti. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges megbízásokat vállalati kapcsolattartójánál vagy számlavezetőjénél tudja megadni, akik további kérdése esetén is örömmel állnak rendelkezésére.

A befektetési alapok további előnye, hogy a befektetési jegyek bármely forgalmazási napon tetszőleges összegben megvásárolhatók és visszaválthatók.

Az Eurizon befektetési alapok  széles termékpalettája a vállalat pénzeszközeinek közép- és hosszútávú elhelyezésére is lehetőséget kínál, így Ön kockázatvállalási hajlandósága, likviditási igényei és hozamelvárásai függvényében jól egymásra épülően, diverzifikáltan alakíthatja ki vállalata megtakarítási portfólióját. 

Az Eurizon Asset Management Hungary Zrt. alapjai mellett a nemzetközi alapkezelői piac egyik meghatározó szereplője, az Intesa SanPaolo Bankcsoporthoz tartozó Eurizon Capital S.A. befektetési alapjai is széles közben elérhetők a még hatékonyabb portfóliókialakítás érdekében.

Eurizon befektetési jegyek

 

 • Kötvénybefektetések

A CIB Bank elsődleges forgalmazó az állampapírpiacon, így kiemelt ügyfeleink részére versenyképes hozamokkal ajánljuk ezen értékpapírokat.

Segítünk kiválasztani a megfelelő futamidejű államkötvényt, vállalati kötvényt, figyeljük annak kamatfizetéseit, lejáratát, de a teljes futamidő alatt mérlegeljük azt a helyzetet is, hogy mikor érdemes előállni alternatív ajánlattal egy esetleges újrabefektetésre vonatkozóan.

 • Részvénytranzakciók és nemzetközi befektetési lehetőségek

Folyamatosan nyomon követjük a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények helyzetét, így a tranzakció előtt naprakész információkkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Nagyobb részvénypakett vásárlása vagy eladása előtt Ön közvetlenül is kérheti a CIB Bank elemzőinek véleményét.

 • Nemzetközi tőkepiac

A hazai termékek mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a nemzetközi tőkepiac nyújtotta befektetési lehetőségek. Banki kapcsolattartói – konzultálva a CIB Treasury és a Banca Intesa Csoport milánói és londoni szakértőivel – a nemzetközi ügyletek esetében is részletes tájékoztatást, megbízható tanácsokat és kivitelezést biztosítanak Önnek. 

Befektetési tanácsadás

Amennyiben a befektetések teljes futamideje alatt Ön szeretne konkrét befektetési döntéseket hozni, úgy abban az esetben befektetési tanácsadással igyekszünk tökéletes döntési helyzetet teremteni az Ön számára. A portfólióját érintő pénz- és tőkepiaci események bekövetkezése esetén pontos, átfogó információkra és elemzőink véleményére alapozhatja döntését, és garantáljuk Önnek rendelkezései pontos, precíz végrehajtását.

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
Automata kártyatiltás
9 1
Automata elektronikus csatorna tiltás
9 2
Ügyintéző kapcsolás
9 0
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4