• No Suggestions Result

CIB Együttműködési Kedvezménycsomag

MEGÉRI EGYÜTTMŰKÖDNI! - AKÁR 75% + 50% KEDVEZMÉNY! (1)

Hiszünk abban, hogy a jó kapcsolatok több üzletet hoznak vállalkozásának. Ezt szem előtt tartva hoztuk létre a különleges előnyöket nyújtó CIB Együttműködési Kedvezménycsomagot, melyet kizárólag stratégiai partnereink2 kisvállalkozói partnerei3 vehetnek igénybe.

Hogyan juthat hozzá a különleges kedvezményekhez?

Miután stratégiai partnerünk értesíti Önt a kedvezményes számlacsomag lehetőségéről,

1) Válassza ki a vállalkozása számára megfelelő CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagot4, mellyel jelentős díjkedvezményeket érhet el.
2) Válasszon együttműködési kedvezményeink közül, mely további különleges előnyöket biztosít Önnek!

Miért éri meg a CIB Partner vállalkozói számlacsomagokat választani?

  • 0 Ft a bankon belüli forint és deviza utalások díja elektronikus csatornákon keresztül5
  • 0 Ft a NAV célszámlára történő utalások díja elektronikus csatornákon keresztül5
  • 0 Ft a CIB Visa Kompakt Üzleti Bankkártya vagy forintalapú CIB Visa Business Üzleti Bankkártya első éves díja6
  • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás és CIB Internet Bank/CIB Bank Online regisztrációs díja (a bankszámlaszerződés megkötésének időpontjában történő igénylés esetén)
  • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás havi díja, mely szolgáltatással okostelefonon kényelmesen intézheti pénzügyeit

Milyen további előnyökhöz juthat az együttműködési kedvezmények által?

Ahány kisvállalkozás, annyi különböző igény. A CIB Bank a sokféle üzleti elvárást szem előtt tartva különleges kedvezménycsomagokat állított össze stratégiai partnerei kisvállalkozói partnerei részére, hogy Ön ki tudja választani a vállalkozásához leginkább illő kedvezményeket és minél nagyobb megtakarítást érjen el! 

MIRE ADUNK KEDVEZMÉNYT?

KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE

 

(legfeljebb számlanyitást követő 15. hónap utolsó napjáig)

CIB Partner Start Vállalkozói Számlacsomag

CIB Partner Médium Vállalkozói Számlacsomag

CIB Partner Maximum Vállalkozói Számlacsomag

Számlavezetési díj

100%

Választható kedvezmények száma

1 db

2 db (különböző)

2 db (különböző)

2 db különböző (1 db 50%-os és 1 db 75%-os)

Készpénzfelvétel

Bankfióki pénztárból forintban forintszámla terhére*

25%

50%

50%

50%

75%

Bankfióki pénztárból valutában forintszámla terhére*

CIB Bank  által üzemeltetett ATM-ekből*

Készpénzbefizetés

Forintban forintszámla javára, forintban devizaszámla javára

25%

50%

50%

50%

75%

Valutában (csak bankjegyek) a devizaszámlával egyező devizaszámla javára

Valutában (csak bankjegyek) egyéb számla javára

Forint átutalás elektronikus csatornán7

Bankközi forint átutalás GIRO-n keresztül*

25%

50%

50%

50%

75%

Deviza átutalás elektronikus csatornán7

Bankközi deviza átutalás, forintátutalás külföldre*

25%

50%

50%

50%

75%

SEPA átutalás, egyéb EGT-n belüli EUR átutalás (Target)*

Kedvezmények igénybevételének együttes feltételei8:

Elvárt számlaforgalom9 (jóváírási forgalom / hó)

40 000 Ft/hó

400 000 Ft/hó

4 000 000 Ft/hó

 20 000 000 Ft/hó

Igénybe vett termékre/szolgáltatásra vonatkozó elvárás

Számlanyitás mellett további minimum 2 darab termék/szolgáltatás igénybevétele.**

A Pénzforgalmi díj felszámítása a *-gal jelölt tranzakció típusok után tranzakciónként történik.

** Ez a termék/szolgáltatás lehet például bankkártya-igénylés, iBank szolgáltatás igénybevétele, vagy a CIB Bank Mobilalkalmazás letöltése is. 

Mely számlacsomagokkal vehető igénybe az együttműködési kedvezmény?

  • CIB Partner Start Vállalkozói Számlacsomag
  • CIB Partner Médium Vállalkozói Számlacsomag
  • CIB Partner Maximum Vállalkozói Számlacsomag

Milyen időszakig érvényesek a kedvezmények?

A kedvezmény nyújtásának időszaka: a bankszámlaszerződés és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő megállapodás aláírását követő második munkanaptól - az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén - az azt követő 15. hónap utolsó napjáig. 

Kik vehetik igénybe(3) a számlacsomagot?

  • Kisvállalkozásnak minősülő egyéni vagy társas vállalkozások, melyek a stratégiai partnerrel kötött együttműködési megállapodásban meghatározott módon igazolják, hogy a stratégia partnereink üzleti partnerei.
  • CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagjaink valamelyikét - Start, Médium vagy Maximum - igénybe veszik.

Meddig igényelheti a kedvezménycsomagot?

Ha igénybe szeretné venni a CIB Együttműködési Kedvezménycsomagot, akkor erre 2023. december 31-ig van lehetősége.

Jogi információk

A tájékoztatás nem teljes körű. A feltételekről és részletekről érdeklődjön a CIB bankfiókokban, a www.cib.hu/egyuttmukodes weboldalon, vagy a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon!

1A kedvezmény mértéke az adott termékre vonatkozó, mindenkor hatályos Kondíciós Listákban, illetve az egyes vonatkozó szerződésben meghatározott standard díjakból értendők.

2A CIB Bank stratégiai partnerének azokat a nagyvállalatokat, kis- és középvállalkozásokat, kamarákat, érdekvédelmi szerveket, egyéb szervezeteket nevezzük, amelyek a CIB Bankkal a CIB Együttműködési Kedvezménycsomag elnevezésű kondíciós listában meghatározott kedvezmények ajánlásához együttműködési megállapodást kötöttek.

3A CIB Bank stratégiai partnereinek kisvállalkozói partnerének tekinti a bank által a kisvállalkozói szegmensbe soroltdevizabelföldi, társas és egyéni vállalkozásokat, egyéni cégeket, őstermelőket, melyek a "Kisvállalkozói kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" elnevezésű  kondíciós listában szereplő vállalati számlacsomagot nyitnak és a bankszámlaszerződés és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő megállapodás aláírását megelőző hat hónapban nem rendelkeztek a CIB Bankban vállalati bankszámlával, és melyek a stratégiai partnerrel kötött együttműködési megállapodásban meghatározott módon igazolják, hogy a stratégiai partnereink üzleti partnerei.

4A számlacsomagokra vonatkozó részletes feltételeket a CIB Együttműködési Kedvezménycsomag elnevezésű kondíciós lista, a "Kisvállalkozói kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére", és a "Kisvállalkozói kiegészítő kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" elnevezésű kondíciós listák,  egyéni vállalkozók esetében a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, társas vállalkozások  esetén a Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint  az Általános Vállalati Üzletszabályzat tartalmazza.

5Az akciós ajánlat visszavonásig, de legalább 2023. december 31-ig érvényes CIB Partner Start, CIB Partner Médium, CIB Partner Maximum Vállalkozói Számlacsomag  igénybevétele esetén.

Az akció keretében 0 forint a bankon belüli forint átutalások (eseti, értéknapos, állandó), a bankon belüli deviza átutalások (eseti, értéknapos), valamint a NAV célszámlára történő átutalások (eseti, értéknapos, állandó) díja elektronikus csatornán keresztül. Elektronikus csatornán benyújtott megbízásnak CIB Bank Mobilalkalmazáson, CIB Internet Bankon, CIB Bank Online-on, Business Terminálon, valamint CIB Üzleti Terminálon benyújtott megbízások minősülnek. A bank NAV célszámlára történő utalásnak tekinti a NAV által a www.nav.gov.hu honlapon "NAV adóztatási számlaszámok és adónemek érvényes jegyzéke" c. dokumentumban (továbbiakban: Jegyzék) közzétett számlaszámokra történő átutalást.

A bank a tárgyévben közzétett Jegyzékben szereplő számlaszámokat tárgyév január 31. napjáig frissíti.

A tranzakciók után a számlacsomagra vonatkozó mindenkor hatályos kondíciós lista szerinti pénzforgalmi díj felszámításra kerül.

6CIB Partner Start Vállalkozói Számlacsomaghoz csak a CIB Visa Kompakt Üzleti Bankkártya választható első éves díjmentességgel.

7Elektronikus csatornán benyújtott megbízásnak  CIB Bank Mobilalkalmazáson, CIB Internet Bankon, Business Terminálon, CIB Bank Online-on, valamint CIB Business Online-on benyújtott megbízások minősülnek.

8Amennyiben az együttműködési megállapodás 2019. január 1. napján, vagy azt követően jött létre, és ezen megállapodásra tekintettel a kisvállalkozó ügyfél stratégiai partner ajánlása nélkül nyit kedvezményes bankszámlát, úgy a számlaforgalomra, és az igénybe vett termékre/szolgáltatásra vonatkozó elvárás mellett további elvárás, hogy az együttműködési megállapodás aláírását követő három hónapban minimum két kisvállalati számlanyitás az ajánlásával valósuljon meg. Amennyiben a fenti együttes feltételek nem teljesülnek, úgy az együttműködési megállapodás aláírását követő harmadik hónap lejártát követően a kedvezmény megszűnik.

9A bank a kedvezményeket a havi számlaforgalmi felülvizsgálat időpontjától abban az esetben nyújtja, ha az üzletfél a meghatározott számlaforgalmat (továbbiakban: Elvárt számlaforgalom) a havi számlaforgalmi felülvizsgálat időpontját megelőző 3 naptári hónapban legalább 2 alkalommal teljesíti. Havi számlaforgalmi felülvizsgálat: a bank az elvárt számlaforgalom teljesítését a bankszámlaszerződés aláírását követő 7. hónap első banki munkanapjától az azt követő 15. hónap első banki munkanapjáig havonta, minden hónap első banki munkanapján ellenőrzi.    

Elvárt számlaforgalom: A számlanyitást követő 4. hónap első napjától legalább havonta a táblázatban szereplő számlacsomagnak megfelelő összegű jóváírási számlaforgalom teljesítése. Jóváírási számlaforgalomba az üzletfél forint és deviza pénzforgalmi bankszámláin történő pénztári befizetés, beszedési megbízás, valamint a bankközi és bankon belüli forint és deviza átutalások (eseti, állandó, csoportos) jóváírásai tartoznak, kivéve az üzletfél saját számlái közötti átvezetéseket. A jóváírási számlaforgalom meghatározásánál a bank nyilvántartása az irányadó.

Kedvezmények megszűnése:    A bank a havi számlaforgalmi felülvizsgálat során ellenőrzi a bankszámlaszerződésben vállalt számlaforgalmat, és a bankszámlavezetéshez kapcsolódó kedvezményeket a havi számlaforgalmi felülvizsgálat időpontjától jogában áll megszüntetni, ha az üzletfél az elvárt számlaforgalmat a havi számlaforgalmi felülvizsgálat időpontját megelőző 3 naptári hónapban legalább 2 alkalommal nem teljesíti. Amennyiben az üzletfél számlacsomagot vált, az a kedvezmények megszűnését vonja maga után, így a számlacsomag váltás napjától a kedvezmények megszűnnek.    

Segíthetünk?

Hívja CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat!

CIB24 menütérkép
(+36 1) 4 242 242
9. Bankkártya és e-csatorna tiltás, adathalászat
1. Azonosítás
Egyenleglekérdezés és számlainformáció
1 1
Regisztrációs kód igénylés és Digitális szolgáltatás
1 2
Megtakarítás és befektetés
1 3
Bankkártya aktiválás, kártyaügyintézés, mobilfizetés
1 4
Lízing
1 5
Hitelek
1 6
Biztosítás
1 7
2. Azonosítás nélkül
Bankkártya
2 1
Készpénzfelvétel bejelentés
2 2
Megtakarítás és befektetés
2 3
Digitális szolgátatások
2 4
Lízing
2 5
Hitel
2 6
Biztosítás
2 7
4. CIB termékkel nem rendelkező érdeklődők
Személyikölcsön, hitelkártya igénylés
4 1
Fedezetes hitelek
4 2
Új lakossági számla érdeklődés
4 3
Vállalati termékek
4 4