• No Result

POS Card Acceptance

POS card-acceptance service at CIB Bank

Through its POS card-acceptance service, CIB Bank enables corporate clients and private individuals that conclude the relevant contract with our bank to accept various domestic and international cards as a means of payment for goods and services. 

Novodata integráció POS termináljainkon!

Novodata integráció POS termináljainkon!

A CIB POS termináljai alkalmasak a Novodata kasszarendszerekkel történő összekötésre, így megkönnyítik a patikai kiszolgálást.

A CIB POS terminálok a pénztárgéppel történő integrációval egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a bankkártya-elfogadás folyamatát. A POS terminál közvetlen kapcsolatban van a kasszával, így ha a kereskedő bármilyen összeget beüt a pénztárgépen, akkor ez az összeg automatikusan megjelenik a POS terminálon is.

Fő előnye a gyorsabb kiszolgálás, mivel nem kell két eszközt kezelni. Ráadásul megkönnyíti a POS elszámolást is, mivel nem kell külön ellenőrizni a terminál forgalmát.

A Novodata/LX Line kasszarendszer és a CIB-es POS terminál összekötésének feltételei:

  • Tetra típusú asztali IP terminál (Ingenico Desk/3200 vagy Desk/3500) 
  • fix IP cím a POS terminálhoz (DHCP-s automatikus IP cím kiosztás nem jó).

A kasszaintegrációs megoldás nem csak bankkártyák (Visa, Mastercard, Maestro), hanem egészségpénztári kártyák esetében is működik, SZÉP kártyák esetében azonban nem.

Kérjen visszahívást POS termináljainkkal kapcsolatban az oldalon található gomb segítségével.

Visa bank cards issued in Russia

Visa bank cards issued in Russia

We would like to inform you that, based on a card scheme's decision, as of 09 March 2022 at 22:01, Visa bank cards issued in Russia will no longer be accepted, which will affect both Internet (eCommerce) and physical (POS) bank card acceptance. 

There is nothing for you as a Merchant to do in this regard, payments made with Russian-issued bank cards will be automatically declined after this date.

If you have any questions, please contact us via our CIB Bank Merchant Card Acceptance Helpdesk at +36-1-399-8998.

Aktuális információk

Oroszországi kibocsátású bankkártyák

  • Visa bankkártyák

Tájékoztatjuk, hogy kártyatársasági döntés alapján, 2022. március 09-én 22:01-től az oroszországi kibocsátású Visa bankkártyákra a bankkártya-elfogadás megszűnik, amely érinti az Internetes (eCommerce) és a fizikai (POS) bankkártya-elfogadást is. 

  • Mastercard bankkártyák

Tájékoztatjuk, hogy kártyatársasági döntés alapján, 2022. március 10-től az oroszországi kibocsátású Mastercard bankkártyákra a bankkártya-elfogadás megszűnt, amely érinti az Internetes (eCommerce) és a fizikai (POS) bankkártya-elfogadást is. 

Ezzel kapcsolatosan Önnek, mint Kereskedőnek semmilyen teendője nincsen, az orosz kibocsátású bankkártyákkal történő fizetés a fenti időpontot követően automatikusan elutasításra kerül.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal CIB Bank Kereskedői Kártyaelfogadás Ügyfélszolgálatunkon a 06-1-399-8998 telefonszámon.

Need help?

CIB24 - Nonstop telephone customer service

Find the right assistance for you

CIB24 (+36 1) 4 242 242 2

9. Bank card, and e-channel cancellation, phising
1. Identification
Balance inquiry and account information
1 1
Mobile app registration code and digital services
1 2
Savings and investment
1 3
Activate your card, Card and mobile payment services
1 4
Loan and leasing
1 5
-
1 6
-
1 7
2. Without identification
Bank card
2 1
Digital services
2 2
Savings
2 3
Loan and leasing
2 4
General account information
2 5
-
2 6
-
2 7
4. -
-
4 1
-
4 2
-
4 3
-
4 4