EnglishAAA

Bank, ahogyan Ön szeretné

A private banking szolgáltatásaink sokrétűek, a klasszikus banki szolgáltatások mellett a befektetési banki szolgáltatásokra, illetőleg a vagyonkezelésre is kiterjednek.

A sikeres private banking a világon mindenütt a hosszú távú együttműködésen alapul. A CIB Private Banking esetében is az a legfontosabb cél, hogy a kölcsönös bizalmon, személyes kapcsolaton alapuló együttműködés révén ügyfeleink igényeit minden tekintetben maximálisan kielégítsük.

Szolgáltatásunk lényege, hogy Ön mind banki, mind befektetési ügyleteit személyi bankárján keresztül intézheti, termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeit közvetlen kapcsolata révén biztonságosan, gyorsan és kényelmesen elégítheti ki, banki és értékpapír portfóliójával kapcsolatos döntéseiben pedig szakértő segítségre támaszkodhat. Személyi bankárja folyamatosan nyomon követi a világ pénz- és tőkepiacainak híreit, így javaslataival segítséget nyújthat az érdekeinek leginkább megfelelő, optimális portfólió összeállításában. A személyi bankárok párokban dolgoznak, hogy két közvetlen személyes tanácsadója közül az egyikük mindig naprakészen az Ön rendelkezésére állhasson.