EnglishAAA

Pénzforgalom exkluzív feltételekkel

Az igazi értékek nemcsak kivételes alkalmakkor fontosak

Számlavezetés

Ez a terület a klasszikus folyószámla-vezetésen kívül kiterjed különböző takarék- és megtakarítási számlák kezelésére is. A forintszámlák mellett bankunk természetesen a főbb devizanemekben (EUR, USD, GBP, CHF) devizaszámlák vezetését is vállalja.

Treasury ügyletek, devizaváltások

A CIB Treasury közreműködésével Önnek lehetősége nyílik határidős és opciós ügyletek kötésére. Devizakonverzió esetén 30 ezer euró feletti összeg átváltása esetén – a piaci helyzet függvényében – egyedi árfolyamot jegyzünk ügyfeleinknek. Az árfolyamkedvezményeken túl a konverzió megfelelő időpontjának kiválasztásában is segítséget nyújtunk.

Bankkártyák

Forint- és devizaalapú bankkártyáink széles választéka áll az Ön rendelkezésére, legyen szó betéti kártyáról, vagy hitelkártyáról. Aranykártyáinkhoz ingyenes baleset- és poggyászbiztosítás jár, mely a rövidebb külföldi tartózkodások alkalmával nyújt biztonságot.

Rendszeres utalások

Ha Ön közüzemi számláit is a bankunknál vezetett folyószámlájáról kívánja kiegyenlíteni, az átállás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében magunkra vállaljuk a kapcsolattartást az egyes szolgáltatókkal. Az egyszeri utalások terén sürgős esetben a bank által megadott határidőn túl befutott megbízást is teljesíteni tudjuk.

Céges ügyintézés

Ha kis- vagy közepes méretű vállalkozása pénzügyeinek kezelésébe is szívesen bevonná személyi bankárát, az számunkra megtiszteltetés, hiszen annak a jele, hogy Ön elégedett munkánkkal. Természetesen örömmel vállaljuk az ilyen feladatokat is.

Biztosítások

A CIB Bank úttörő szerepet vállal a banki termékekhez kapcsolódó biztosítások fejlesztésében. Célunk, hogy rövid időn belül már minden magánoldali banki termékünkhöz legalább egy biztosítási terméket tudjunk ajánlani Önnek, mint pl. a bankkártyához kapcsolódó utazási védelem, a hitelfedezeti védelem, az egyedi igények szerint kialakított vagyonbiztosítás, és több más banki termékre vonatkozó megoldás.