EnglishAAA

Speciális csatornák

Nemcsak a hagyományos módszer működik

A Private Banking lényege a bizalmi kapcsolathoz elengedhetetlen személyes kapcsolattartás. A számlák, befektetések 24 órás internetes elérése és az egyéb elektronikus lehetőségek hasznos kiegészítői a klasszikus, „személyes” csatornáknak. Az elektronikus csatornákon Ön folyamatosan figyelemmel kísérheti befektetéseit, portfólióját, ellenőrizheti a teljesített tranzakciókat.

CIB Internet Bank

A „Mastercard - Az év bankja” program díjátadó ünnepségen a CIB Internet Bank nyerte el a „Az év direktbanki szolgáltatása 2006" címet, 2002-ben és 2003-ban  pedig a „Az év internetes Bankja Magyarországon” kitüntető címet kapta szolgáltatásunk. A CIB Internet Bank segítségével Ön bárhol, bármikor biztonságosan intézheti pénzügyeit. Az egyre bővülő funkciók között a hagyományos banki tranzakciók, valamint értékpapír- és befektetési funkciók is elérhetőek.

mobilCIB

A mobilCIB mobileszközök képernyőjére optimalizált internet bankot jelent. Használatára semmi másra nincs szükség, mint egy mobilinternetezésre alkalmas (mobilinternet/wifi) okostelefonra vagy táblagépre (tablet).

Mobilbank

A bankkártyával történő tranzakciókról, csakúgy, mint a CIB Internet Bank rendszerébe történő belépéskor minden esetben biztonsági sms-üzenetet küldünk, így ügyfeleink ellenőrizhetik az adott tranzakció/belépés jogosságát. A mobilbank szolgáltatás kiterjeszthető a bankszámlára is, így a számlán történt pénzmozgások is egyszerűen és könnyen nyomon követhetővé válnak.