EnglishAAA

CIB Private Banking Műkincstanácsadás

A CIB Private Banking megkülönböztetett figyelemmel párosuló banki szolgáltatásokat kínál, lehetőséget adva az egyéni elvárásokhoz igazodó, személyre szabott termékek igénybevételére is.

Új szolgáltatásként a CIB Private Banking természetes személy ügyfelei részére lehetőséget biztosít műkincstanácsadói szolgáltatás díjmentes igénybevételére.

A CIB Private Banking műkincstanácsadója előre egyeztetett időpontban - munkanapokon 17 és 19 óra között, valamint szabadnapokon - áll rendelkezésre azon Private Banking ügyfeleink részére, akik jelzik a tanácsadói szolgáltatás iránti igényüket.

A szolgáltatás keretében a tanácsadó:

  • szakmai tanácsot ad magas művészi értéket képviselő műtárgyak vételére vonatkozóan,
  • teljes körű szakmai tájékoztatás nyújt az érdeklődés tárgyát képező művészekről és a kiválasztott műveknek az adott művész életművében betöltött szerepéről,
  • az elérhető aukciós adatbázisok alapján - kérésre - előzetes felmérést készít tájékozódás céljából,
  • kortárs művek esetében a szakmai tanácsadás mellett felveszi a kapcsolatot a kiválasztott mű alkotójával, illetve a művész közvetítőjével,
  • szakmai tanácsadást nyújt az aukciós kiállításokon bemutatott művek művészi értékének vonatkozásában.

A műkincstanácsadó tevékenysége magyarországi földrajzi helyszínre korlátozódik. A műkincstanácsadó tevékenysége nem terjed ki a védetté nyilvánított kulturális javak körére, valamint nem tartalmaz szakértői tevékenységet, tudományos kutatást és értékbecslést.

Műkincstanácsadói szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődjön a CIB24 Private Banking vonalán a (+36 1) 399 8790 telefonszámon, vagy személyi bankáránál.