EnglishAAA

CIB ECO BANKSZÁMLA DIÁK KEDVEZMÉNNYEL 

Pazar bankszámla, pazarlás nélkül! 


Jól jönne egy kedvező bankszámla a diákévek alatt?
Akkor válaszd a CIB ECO bankszámlát Diák kedvezménnyel!
1

Miért jó a CIB ECO bankszámla?

0 Ft számlavezetési díj 
nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával, 18 és 24 év között.1
0 Ft a VISA Inspire elektronikus bankkártya díja az első évben2
a 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé.CIB ECO Bankszámláról további információ:


Pénzügyeidet egyszerűen, rugalmasan és olyan kényelmesen intézheted okostelefonodon a CIB Bank mobilalkalmazással és a CIB Internet Bank felületén keresztül, hogy még a kanapéról sem kell felkelned!

A CIB Bank mobilalkalmazását3 használva tovább csökkentheted a banki költségeket és többek között az alábbi hasznos funkciókat is elérheted a nap 24 órájában.


Okos értesítések

Kapcsold be az Okos értesítéseket és ingyenes értesítést kapsz minden számla- és kártyatranzakcióról az alkalmazáson keresztül. Így megspórolhatod az esetleges SMS költségeket!


Mobiltelefon egyenlegfeltöltés

Töltsd fel mobiltelefonod egyenlegét akár utazás közben is! A legtöbb magyarországi mobilszolgáltató által kibocsátott feltöltőkártyás telefon egyenlege feltölthető az alkalmazás segítségével.


Ujjlenyomat-azonosítás

Ha gyorsan akarsz belépni és nincs kedved sokat gépelni, kapcsold be az ujjlenyomat-azonosítást az alkalmazásban, és használd ujjlenyomatodat a bejelentkezéshez és az engedélyezéshez (az erre alkalmas készülékeken)!


Csekkbefizetés

Felejtsd el a postai sorban állást! Olvasd be a csekkeidet okostelefonod kamerájával és egy-két gombnyomással már be is fizetheted őket!


Testre szabott beállítások

    • feltöltheted profilképed és adhatsz meg becenevet a fiókodnak, és ezzel még egyedibbé teheted az alkalmazásodat,
    • a gyors egyenleg-lekérdezésnek köszönhetően belépés nélkül ellenőrizheted a számlád aktuális egyenlegét,
    • néhány kattintással beállíthatod a mobil- és internetbanki tranzakciókhoz, valamint a bankkártyához kapcsolódó limiteket,
    • még több időt spórolhatsz, ha beállítod megbízhatóként vagy kedvencként a gyakran használt partnereidet,
    • van Apple Watch okosórád? Aktiváld a funkciót és már okosórádról is intézheted a pénzügyeidet.

Tudj meg többet az alkalmazásról a with.cib.hu weboldalon!


    Töltsd le az alkalmazást most!          


Te is tehetsz a környezeted védelméért, ha a CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonatot választod!


1A Diák kedvezményt azok a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket még nem betöltött Ügyfelek vehetik igénybe, akik a kedvezmény igénylésekor érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek és azt a szerződéskötéskor bemutatják. A Bank a hallgatói jogviszony fennállását a szerződés megkötését követően nem vizsgálja. A CIB ECO bankszámla Diák kedvezményre az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, az év utolsó naptári napjáig jogosult. A Diák kedvezmény megszűnését követően a bankszámla tekintetében a mindenkor hatályos Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla elnevezésű kondíciós lista standard díjai lesznek az irányadóak. A CIB ECO bankszámla Diák kedvezménynek az Ügyfél 24. életévének betöltése miatti megszűnése esetén ahhoz, hogy a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja már a kedvezmény megszűnését követő év januárjában díjmentes legyen, úgy a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak először az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, december hónapban kell teljesülnie.


2Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére, igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomag váltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.


2A CIB Bank mobilalkalmazása a legelterjedtebb, Android és iOS alapú okostelefonon működik. A termék részletes feltételeit lakossági és egyéni vállalkozó ügyfelek esetén  a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló CIB Internet alapú Elektronikus Szolgáltatásokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a CIB Bank mobilalkalmazás felhasználói kézikönyve, valamint a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.