EnglishAAA

CIB ECO bankszámla

Eljött a 0 forintos díjak ideje!


A CIB ECO bankszámlával most olyan banki tételeket is 0 forintért kínálunk, amelyekre nem is számított! Élvezze az online világ kényelmét, és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit!


Kedvezményes havi számlavezetési díj: 0 Ft

meghatározott havi jóváírás esetén1


Akciós ajánlatunk keretében 2017. december 31. napjáig:

  • az elektronikus csatornákon indított
    belföldi eseti forint átutalási megbízás tranzakciós díja: 0 Ft
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítésének díja: 0 Ft
  • Állandó átutalási és átvezetési megbízás teljesítésének díja: 0 Ft.


 

Igényeljen CIB ECO bankszámlát!

  • Intézze pénzügyeit egyszerűen a CIB Internet Bank felületén keresztül a nap 24 órájában kényelmesen, rugalmasan és biztonságosan.
  • Próbálja ki az új CIB Bank mobilalkalmazást, amellyel bárhonnan intézheti mindennapi banki ügyeit okostelefonját használva.
  • A 2017. január 1. és 2017. december 31 . között nyitott ECO bankszámlák mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya 0 Ft az első évben*.
  • Válassza a CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonatot, ezzel Ön is tehet a környezete védelméért!


 


Segíthetünk?Kérjen visszahívást!Kapcsolódó szolgáltatások1 A havi jóváírás elvárt összege a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg. 


* Az akció kizárólag a 2017. január 1. és 2017. december 31.  között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt elsô VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkezô, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben a lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.