EnglishAAA


Kiemelkedő kedvezményekre vágyik? Sokat utazik és szeretné, ha ez nem jelentene extra költségeket a banki tételeiben? Válassza a CIB ECO Plusz Bankszámlát és élvezze az itthon megszokott előnyöket külföldön is.

 • Ismerje meg!
 • Kedvezmények
 • Letölthető dokumentumok

Miért jó CIB ECO Plusz Bankszámla?

Díjmentes számlavezetés meghatározott havi jóváírás esetén1

Válasszon betéti- és hitelkártyáink közül és a forint alapú főkártya első éves díját elengedjük!

Betéti kártyáink:


Hitelkártyáink:

Minden hónapban az első két külföldi ATM készpénzfelvétel költségét elengedjük4

Kedvezményes devizaárfolyam saját számlák közötti átvezetés esetén5

5% pont kedvezmény a CIB Folyószámlahitel6 éves kamatának mértékéből (THM: 34,48%)


 


Igényeljen CIB ECO Plusz Bankszámlát bármely bankfiókunkban! Foglaljon időpontot most!

   Időpontfoglalás


1 A CIB ECO Plusz Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben legalább nettó 450 000 forint jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is).
2 A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A CIB Mastercard Gold Hitelkártya részletes feltételei itt találhatóak.   
3 A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A CIB Café Hitelkártya részletes feltételei itt találhatóak. 
4 Forint- illetve devizaszámlához kapcsolódó bármely típusú betéti főkártyával külföldön az Intesa Sanpaolo Bankcsoport ATM-jeiből, és/vagy külföldön egyéb ATM-ből történő havi első kettő készpénzfelvétel díjmentes. A kedvezmény mértékébe beleszámít a VISA Inspire bankkártyával külföldön az Intesa Sanpaolo bankcsoport ATM-jeiből történő díjmentes készpénzfelvétel is.
5 A devizaárfolyam különbözet számítása: a megbízás irányától függően a CIB deviza vételi /(vagy) CIB deviza eladási árfolyam és a CIB deviza közép árfolyam különbsége. Az így számított devizaárfolyam különbözetből kerül levonásra az 50% kedvezmény, ami - a megbízás irányától függően - az alkalmazott CIB deviza vételi árfolyamhoz hozzáadásra, a CIB deviza eladási árfolyamból levonásra kerül. Az Üzletfél konverziót igénylő, devizaárfolyam alkalmazásával teljesítendő, saját számlák közötti átvezetésre vonatkozó megbízásait a Bank az így számolt kedvezményes devizaárfolyam alkalmazásával teljesíti.
6  Az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével  375 000 forint hitelkeret és 1 éves futamidő figyelembevételével került meghatározásra. A THM kizárólag a CIB ECO Plusz Bankszámlával történő igénylés esetén irányadó. A folyószámlahitel nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.
A CIB Folyószámlahitel részletes feltételei itt találhatóak.

Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát CIB Mastercard Gold bankkártyával!

Válassza 0 forintos első éves díjjal a CIB Mastercard Gold főkártyákat és részesüljön kivételes figyelemben, széles körű kiegészítő szolgáltatásokban, melyeket aranykártyája biztosít Önnek akár élményekkel teli utazásai során, akár mindennapi pénzügyek intézésénél.


 • Bankfióki ügyintézéskor gyorsított kiszolgálással, soron kívül fogadjuk, így a bankfiókba érkezve még csúcsidőben sem kell várakoznia.


 • Bármerre is utazik a világban, garantált a gondtalan időtöltése, hiszen aranykártyája díjmentes CIB Utazási Védelem biztosítást is hordoz magában.


 • Ha segítségre van szüksége, autós, háztartási és orvosi asszisztencia szolgáltatást díjmentesen vehet igénybe.


 • Aranykártyája felmutatásával megnyílik Ön előtt a Liszt Ferenc repülőtér Mastercard Lounge váróhelyiség, ahol egy csendes, szeparált luxustérben töltheti az indulás előtti időt.

Részletesen a CIB Mastercard Gold kártyáról itt olvashat.

Legyen mindig kéznél a széleskörűen elfogadott CIB Visa Inspire bankkártyája!

 • CIB Visa Inspire bankkártyáival külföldön korlátlan alkalommal vehet fel készpénzt díjmentesen az Intesa Sanpaolo bankcsoport ATM-jeiből.*


 • Forintszámla esetén választhat VISA Inspire Dombornyomott és Elektronikus bankkártyát is, a főkártya az első évben díjmentes.


 • Devizaalapú számláihoz a dollár vagy euró alapú CIB Visa Inspire Dombornyomott kártyát is igényelhet.  

Részletesen a CIB VISA Inspire elektronikus bankkkártyáról itt, a dombornyomott bankkártyáról itt  olvashat.

* A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

Tartsa kezében pénzügyeit a nap 24 órájában!

Egyszerűen intézheti pénzügyeit a nap 24 órájában kényelmesen, rugalmasan és biztonságosan a CIB Internet Bank vagy CIB Bank Online felületén keresztül, a CIB Bank mobilalkalmazással okostelefonján és akár már Apple Watch-on is.

 • Kártya- és számlatranzakcióiról ingyenes értesítést kap, ha beállítja az Okos értesítések szolgáltatást a CIB Bank mobilalkalmazásban!


 • Alkalmazásunkban már elérhető többek között a néhány gombnyomásos csekkbefizetés átutalással funkció és megtekintheti hiteleit is.


 • Válassza az elektronikus számlakivonatot a CIB Internet Bankon keresztül, és így Ön is tehet a környezete védelméért.

Részletesen az elektronikus szolgáltatásokról itt olvashat.