EnglishAAA

CIB lakossági folyószámlahitel

A CIB lakossági folyószámlahitel egy olyan, folyamatosan rendelkezésre álló összeg a folyószámláján, amellyel

  • bármikor fedezheti váratlanul felmerült kiadásait,
  • átmeneti likviditási problémáira optimális megoldást nyújt,
  • havi rendszeres átutalási megbízásai (pl. közüzemi, biztosítási díjak) biztonsággal teljesülnek akkor is, ha folyószámláján éppen nem áll rendelkezésre elegendő összeg.   AJÁNLATUNK: Ha most nyit folyószámlát bankunknál és folyószámlahitelt igényel, ajándékba adjuk a 2500 forintos hitelbírálati díjat!*  A hitelkeretet bármikor használhatja, sőt bankkártyával is hozzáférhet, és kamatot csak a ténylegesen felhasznált összegre számítunk fel. A felhasznált összeg visszafizetése automatikusan történik a folyószámlára beérkező és jóváírt összegekből.

  A folyószámlahitel-keret mértéke az utolsó három havi rendszeres nettó jövedelem akár háromszorosa is lehet, az adósminősítés eredményétől függően.

  A folyószámla-hitelt munkáltatói igazolás nélkül az utolsó 3 havi jövedelemjóváírást tartalmazó bankszámlakivonatának benyújtásával is igényelheti. Amennyiben az ön jövedelme már legalább három hónapja a CIB-nél vezetett folyószámlájára érkezik, akkor a bankszámla kivonat benyújtására nincs szükség.  

  A folyószámlahitel-keret összege: a minimálisan igényelhető összeg 100 ezer forint , a maximálisan igényelhető összeg mértéke 800 ezer forint.


  Igénylési feltételek >>


  Kérjen visszahívást!


  • Kérjük a "Visszahívást kérek" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.  • Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.

  Foglaljon időpontot bankfiókunkba most!

  Időpontfoglalás

  • Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

  Hívjon bennünket! 

  (+36 1) 399 8888


  THM: 27,48%

  A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével  történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat kockázatát. A fenti érték 375.000 forint hitelösszeggel, 1 éves futamidővel, a Classic számla számlavezetési díjával került meghatározásra.

  A kondíciókat és egyéb költségeket a hatályos Magánszemélyek hitelei Folyószámlahitelek, betétőrző- és lombard hitelekre vonatkozó kondíciós lista, az általános szerződési feltételeket a „Lakossági Üzletág Általános Szerződési feltételek” c. dokumentum tartalmazza.

  *A kedvezmény igénybe vételének feltétele, hogy a folyószámla megnyitása és a folyószámlahitel igénylése közt két teljes hónapnál kevesebb idő teljen el.