EnglishAAA

CIB Magnifica szolgáltatások

A CIB Bank folyamatos fejlődésének részeként megújította a prémium banki szolgáltatást: olaszországi gyökereinket hangsúlyozva Magnificának neveztük el az új szolgáltatást, melynek keretében erre vonatkozó külön szerződés nélkül nyújtjuk a személyes bankári tanácsadást kiemelt ügyfeleink számára.

A részletekért látogasson a www.cib.hu/magnifica oldalra.


Magnifica

A Magnficia szolgáltatással kapcsolatos további részletekért kérjük, érdeklődjön a Magnifica24 telefonos ügyfélszolgálaton a (+36 1) 399 8790 telefonszámon vagy a Magnifica bankárral rendelkező fiókjainkban.


CIB Private Banking

Exkluzív banki szolgáltatás

A családi vagyonok generációkon át történő megőrzése és gyarapítása a Private Banking egyik legfontosabb célja, amelyben szakképzett bankáraink nyújtanak segítséget. Privát banki ügyfeleink a CIB Alapkezelő palettája mellett válogathatnak anyabankunk, az Intesa Sanpaolo Eurizon Capital alapkezelőjének, illetve más külsős alapkezelő partnereink kínálatából is. Befektetési tanácsadás mellett a CIB Private Banking exkluzív feltételeket kínál a pénzforgalmi és finanszírozási szolgáltatások terén is. Privát banki ügyfeleink mind banki, mind befektetési ügyeiket személyi bankárjukon keresztül intézhetik, így mindig szakértő segítségre támaszkodhatnak. 


CIB Private Banking