EnglishAAA

Eurizon EasyFund Részvény Alapok

A Eurizon EasyFund részvény részalapjait elsősorban azon befektetőknek ajánljuk, akik  megtakarításaikat euróban kívánják elhelyezni és hosszú távon szeretnének részesedni a nemzetközi részvénypiacokban rejlő hozamlehetőségekből. A Fejlett részvénypiacokra, valamint különböző iparági illetve szolgáltató szektorokra fókuszáló alapok mellett elérhetőek a fejlődő régiók részvénypiacain befektető alapok is.

Equity Italy >>  Az Alap befektetési politikát váltott  
Equity Europe >> Az Alap beolvadt
Equity North America >> Az Alap beolvadt
Equity Emerging Markets Europe, Middle East & Africa >> Az Alap beolvadt
Equity Emerging Market Asia >> Az Alap befektetési politikát váltott 
Equity Latin America >> Az Alap beolvadt
Equity China >> Az Alap befektetési politikát váltott 
Equity Energy & Materials >> Az Alap beolvadt
Equity Industrials >> Az Alap beolvadt
Equity Financial >> Az Alap befektetési politikát váltott 
Equity High Tech >> Az Alap beolvadt
Equity Small Cap Europe >> Kis tőkeértékű vállalatok részvényeiAz Eurizon EasyFund részalapjait az Intesa Sanpaolo csoporthoz tartozó EURIZON CAPITAL S.A luxemburgi székhelyű befektetési alapkezelő kezeli. A bemutatott Eurizon EasyFund Részalapok létrehozására, kezelésére, illetve a Részalapok Befektetési Jegyeinek kibocsátására a luxemburgi jog anyagi jogi szabályai, így különösen a kollektív befektetési formákról szóló, 2002. december 20-ai luxemburgi törvény az irányadó. A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. Kérjük, hogy a részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket olvassa el az Eurizon EasyFund alap tájékoztatójában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alap tájékoztatóját, az Eurizon EasyFund-hoz tartozó részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, a részalapok portfólió jelentéseit, éves, féléves jelentéseit a www.cib.hu internetes oldalainkon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgátatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó.

Mind a részvényalapok, mind a kötvényalapok esetében körültekintést igényel a devizaárfolyamban rejlő addicionális kockázati tényező. Az alap hozamadatai euróban kerülnek megállapításra, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az egyes valuta- vagy devizanemek közötti átváltás befolyásolja az alap által elért eredményt.