EnglishAAA

Eurizon EasyFund Pénzpiaci és Kötvény Alapok

A kötvényalapok azon befektetőknek kínálnak euró alapú befektetési lehetőséget, akiknek a kockázatviselési hajlandósága, illetve hozamelvárása a részvényalapok általános jellemzőinél mérsékeltebb.

Cash EUR >> Euró Pénzpiaci Alap 
Bond EUR Short Term >> Euró Rövid Kötvény Alap
Bond EUR Medium Term >> Euró Középtávú Kötvény Alap
Bond EUR Long Term >> Euró Hosszú Kötvény Alap
Bond JPY >> Yen kötvény alap – Euróban denominált
Bond Corporate EUR Short Term >> Vállalati Rövid Kötvény Alap
Bond Emerging Markets >> Feltörekvő Piaci Kötvény Alap
Bond High Yield >> Magas Hozamú Kötvények AlapjaAz Eurizon EasyFund részalapjait az Intesa Sanpaolo csoporthoz tartozó EURIZON CAPITAL S.A luxemburgi székhelyű befektetési alapkezelő kezeli. A bemutatott Eurizon EasyFund Részalapok létrehozására, kezelésére, illetve a Részalapok Befektetési Jegyeinek kibocsátására a luxemburgi jog anyagi jogi szabályai, így különösen a kollektív befektetési formákról szóló, 2002. december 20-ai luxemburgi törvény az irányadó. A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. Kérjük, hogy a részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket olvassa el az Eurizon EasyFund alap tájékoztatójában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alap tájékoztatóját, az Eurizon EasyFund-hoz tartozó részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, a részalapok portfólió jelentéseit, éves, féléves jelentéseit a www.cib.hu internetes oldalainkon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgátatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó.

Mind a részvényalapok, mind a kötvényalapok esetében körültekintést igényel a devizaárfolyamban rejlő addicionális kockázati tényező. Az alap hozamadatai euróban kerülnek megállapításra, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az egyes valuta- vagy devizanemek közötti átváltás befolyásolja az alap által elért eredményt.