EnglishAAA

Mindegy mire gyűjt, a CIB-nél megtalálhatja
a megfelelő megoldást!


VÁLASSZON MEGTAKARÍTÁSI CÉLT!


CIB Befektetésválasztó >>

Eurizon EasyFund Befektetési alapok

A CIB BANK ZRT. ÁLTAL FORGALMAZOTT EURIZON EASYFUND ALAPOK BEMUTATÁSA

A CIB Bank által forgalmazott  Eurizon EasyFund alapok kedvező  euró alapú befektetési lehetőséget kínálnak kötvény, részvény és vegyes alapok formájában.

Az Eurizon EasyFund részalapok a nemzetközi alapkezelői piac egyik meghatározó szereplője, az Eurizon Capital S.A. Alapkezelő kezelésében állnak. A Luxemburgban bejegyzett  Eurizon Capital S.A  az Intesa SanPaolo bankcsoport kiemelkedő szereplője.Fontos tájékoztatás az „Eurizon EasyFund” befektetési jegyeinek tulajdonosai számára az alapok összeolvadásáról (2017. február 17. – 2017. február 24.)

Értesítő a luxemburgi jogszabályok szerint alapított kollektív befektetési vállalkozás, az „Eurizon EasyFund” befektetési jegyeinek tulajdonosai számáraSegíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás


Az Eurizon EasyFund részalapjait az Intesa Sanpaolo csoporthoz tartozó EURIZON CAPITAL S.A luxemburgi székhelyű befektetési alapkezelő kezeli. A bemutatott Eurizon EasyFund Részalapok létrehozására, kezelésére, illetve a Részalapok Befektetési Jegyeinek kibocsátására a luxemburgi jog anyagi jogi szabályai, így különösen a kollektív befektetési formákról szóló, 2002. december 20-ai luxemburgi törvény az irányadó. A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. Kérjük, hogy a részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket olvassa el az Eurizon EasyFund alap tájékoztatójában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alap tájékoztatóját, az Eurizon EasyFund-hoz tartozó részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, a részalapok portfólió jelentéseit, éves, féléves jelentéseit a www.cib.hu internetes oldalainkon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgátatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó.