EnglishAAA

Mindegy mire gyűjt, a CIB-nél megtalálhatja
a megfelelő megoldást!


VÁLASSZON MEGTAKARÍTÁSI CÉLT!


CIB Befektetésválasztó >>

Megtakarítható a kamatadó - már devizában is!

0% kamatadó a számlanyitást követő 5. naptári év végén!

Amennyiben CIB Maraton Takarékszámlán helyezi el megtakarítását 3-5 éves időtávra, a fizetendő adót az alábbiak szerint csökkentheti:

  • amennyiben Ön a Maraton Takarékszámlára befizetett összeget legalább a számla megnyitását követő 3. év végéig a számlán tartja és csak a negyedik, illetve 5. évben kívánja kivenni, úgy ezen tartósan kezelt betétek kamatai utánfizetendő adó mértéke16 százalék helyett 10 százalékra csökken.
  • amennyiben Ön a Maraton Takarékszámlán elhelyezett pénzét a számla megnyitását követő 5. év végéig a számlán tartja, úgy az 5. év végén a számlán lévő összeg után kapott kamatra teljes adómentességet élvez.

A CIB Maraton Takarékszámla részletei

  • A számla vezetése díjmentes.
  • A CIB Maraton Takarékszámla a forint mellett már euróban, amerikai dollárban is nyitható.
  • A számlára befizetett összegből a CIB Bank által meghirdetett futamidejű lekötött betéteket köthet le.
  • A számla élettartama alatt Ön bármikor szabadon kötheti le és törheti fel betéteit, hiszen ameddig a pénzt nem veszi ki a számláról, addig a teljes összeg kamatadómentesen gyarapodik. A CIB a betétek után járó kamatot kamatadómentesen írja jóvá a Maraton Takarékszámlán.
  • Devizában vezetett Maraton Takarékszámla nyitására kizárólag forintban vezetett Maraton Takarékszámla megnyitását követően van lehetőség.
  • Az adott devizanemű Maraton Takarékszámla megnyitásának feltétele, hogy Ön a megfelelő devizanemben CIB folyószámlával rendelkezzen.
  • A Maraton Takarékszámlát csak egyetlen tulajdonos birtokolhatja. Társtulajdonos felvétele nem lehetséges, de rendelkező személy természetesen megadható.
  • A számla megnyitásához az adóigazolvány (adóazonosító jel) bemutatása szükséges.

Ajánlatunk

CIB Classic 3 és 5 éves lekötött betét

 

Lekötési idő

CIB Classic betét

Összes kamat

Éves kamat

EBKM

5 év

7,50 %

1,50 %

1,46 %

3 év

3,00 %

1,00 %

0,99 %

 

A leköthető minimum összeg 100.000 Ft. Részletek a kamattájékoztatóban. Érvényes: 2016. feburár 15-től.


Tudjon meg többet! >>Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás
Kérjen visszahívást!

 

 


Az Országgyűlés a 2010-es évre vonatkozó adójogszabályi változások elfogadásakor létrehozta a személyi jövedelemadózás rendszerében az úgynevezett „tartós befektetésből származó jövedelem” kedvező adózású jövedelemkategóriát. A kedvező adózás alapja a ’tartós befektetési szerződés’ (TBSZ), amely lehetőséget teremt arra, hogy tartósan kezelt megtakarításunk hozama, jövedelme után a fizetendő adó mértékét a standard 16%-ról, 10%, illetve 0%-ra csökkentsük.

A CIB Maraton Takarékszámla a jogszabály szerinti ’tartós befektetési szerződésnek’ minősül.

A termékek részletes leírását a Lakossági üzletág Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó kondíciós lista tartalmazza. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.