EnglishAAA


CIB Duó, CIB Duó Plusz, CIB Duó ECO Megtakarítás

Két összeillő hang, mesteri hangszerelés, egy fülbemászó dallam... Ilyen jó párosításokból születnek azok a dalok, amiket még évek múlva is szívesen dúdolunk. Most szeretnénk bemutatni egy összecsengő párost a pénzügyek világából. 

Ismerje meg a CIB Duó Megtakarítási ajánlatokat melyek a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújtanak magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget!


 • Ismerje meg!
 • Megtakarítás igényei szerint!
 • Hogyan veheti igénybe?

Válasszon igényeihez illeszkedő megtakarítást!

CIB Duó Megtakarítás

 

A CIB Duó Megtakarítás konstrukció az alábbi feltételekkel vehető igénybe2:


Megtakarítás összetétele

Kamat a betéti részre

Futamidő a betéti részre

Minimum leköthető összeg a betéti részre

CIB Aranybetét

 • Egyharmad rész: betét
 • Kétharmad rész: befektetés1

2,00%
(EBKM: 2,02%)

2 hónap

100 000 Ft


Az ajánlat másik elemét képező állampapírok, illetve befektetési alapok hozama változó lehet. A befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függ. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra. Az állampapírok lejárat előtti értékesítése esetén elérhető hozam akár jelentősen elmaradhat a lejáratig való tartással realizálható hozamtól, illetve akár veszteséggel is járhat.
A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 2 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább, melynek aktuális értéke 0,01% (EBKM: 0,01%).


CIB Duó Plusz Megtakarítás

A CIB Duó Plusz Megtakarítás az alábbi feltételekkel vehető igénybe, kizárólag új összeg3 befektetése esetén2:

 


Megtakarítás összetétele      

Kamat a betéti részre  

Futamidő a betéti részre    

Minimum leköthető összeg a betéti részre 

CIB Duó Plusz Megtakarítás

 • Egyharmad rész: betét
 • Kétharmad rész: befektetés1

2,00% (EBKM: 2,02%) 

6 hónap

100 000 Ft

 

 

A konstrukció igénybevételéhez - mind a betét lekötéséhez, mind a befektetési termékek vásárlásához/jegyzéséhez 


(i) a betét lekötését megelőző 30 napon belül bankon kívülről történő utalásból vagy készpénzbefizetésből az ügyfél CIB Banknál vezetett számláján jóváíródott összeg használható fel vagy

 

(ii) egyszeri alkalommal az Ügyfél Banknál vezetett bármely bankszámláján rendelkezésre álló és a jelen pontban írt feltételnek megfelelő összeg felhasználható, amennyiben az Ügyfél jövedelem  vagy  nyugdíj  CIB Banknál vezetett lakossági folyószámlára* történő átirányításáról nyilatkozatot ad meg. Ez utóbbi esetben a betétlekötés, valamint annak feltételeként megvásárolt, illetve jegyzett értékpapírok ellenértéke nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített, a termék keretein belül megvásárolható, jegyezhető értékpapírokból, valamint a CIB Hozamvédett Betét, vagy a CIB Pénzpiaci Alapból.

 


A betéti rész futamideje alatt (6 hónap) szükséges a vásárolt/jegyzett befektetési termék megléte.

*Lakossági folyószámlák alatt az alábbiak értendők: CIB ECO bankszámla, CIB Kártyázó Számlacsomag, CIB Classic Magánszámla, CIB Online Számlacsomag, CB Nyugdíjas Bankszámla Plusz, CIB Prémium Extra Számla, CIB Prémium Magánszámla, CIB Private Banking Magánszámla, CIB Általános Számla, CIB XL Átutalási Magánszámla, CIB Continental Bankszámla.

 

Az ajánlat másik elemét képező állampapírok, illetve befektetési alapok hozama változó lehet. A befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függ. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra. Az állampapírok lejárat előtti értékesítése esetén elérhető hozam akár jelentősen elmaradhat a lejáratig való tartással realizálható hozamtól, illetve akár veszteséggel is járhat.

A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 6 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább.


 

A betéti rész mellé az alábbi befektetési termékek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet:


CIB Alapok

Eurizon EasyFund Alap

ÁllampapírokCIB-TIPP

A befektetési részben választhat tőkevédett befektetési alapjaink közül is, melyek alkalmasak lehetnek a befektetési kockázatok csökkentésére. A tőkevédett alapok esetében az alap lejáratakor érvényesíthető tőkevédelem a megvásárolt befektetési jegyek névértékére vonatkozik.CIB Duó ECO Megtakarítás

A CIB Duó ECO Megtakarítás konstrukció az alábbi feltételekkel vehető igénybe2:


Megtakarítás összetétele Kamat a betéti részre Futamidő a betéti részre
Minimum leköthető összeg a betéti részre

CIB  Duó ECO Megtakarítás

 • Fele rész: betét
 • Fele rész: aktuálisan jegyezhető Kamatozó Kincstárjegy
4,00% (EBKM: 4,07%) 2 hónap
100 000 Ft • A CIB Duó ECO Megtakarítást akkor igényelheti, ha CIB ECO bankszámlát nyit, illetve ha CIB ECO bankszámlára vált.
 
Nyisson CIB ECO bankszámlát!

Fontos, hogy a számlanyitásnak/számlaváltásnak a lekötést megelőző 30 napban kell megtörténnie. A kombinált betét lényege, hogy legalább a betétben elhelyezett összeggel megegyező összegben Kamatozó Kincstárjegyet kell jegyeznie.
 • A betét lekötéséhez, illetve a Kamatozó Kincstárjegy jegyzéséhez használt összeg nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített CIB Befektetési Alapokból és Eurizon Easy Fund Befektetési Alapokból.
 • A betéti rész futamideje alatt (2 hónap) a jegyzett  Kamatozó Kincstárjegyet meg kell tartani.
 • Egy ügyfél egyszer veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást. Fontos, hogy közös tulajdonú bankszámla esetén – függetlenül a tulajdonosok számától – az adott bankszámla tekintetében egyszer lehet igénybe venni a terméket.

A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 2 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább.

ÁllampapírokA CIB Duó Megtakarításokkal egyszerre tehet félre rövid és hosszú távon,

 • ugyanis pénze egyik részét rövidtávú lekötött betétben,
 • másik részét pedig befektetési jegyben vagy állampapírban tarthatja.

Miért előnyös a CIB Duó Megtakarítás és a CIB Duó Plusz Megtakarítás?

 • Magasabb, akár 2,00%-os kamatot biztosítunk a betéti részre CIB Duó Megtakarítás esetén 2 (EBKM: 2,02%), CIB Duó Plusz Megtakarítás esetén 6 (EBKM: 3,02%) hónapos futamidőre.
 • A befektetési rész kedvező hozamlehetőséget kínál.
 • A befektetési eszközöket megtakarítási igényeihez és kockázatvállalási hajlandóságához igazodva állíthatja össze.
 • Bankunk több mint 35 éves pénzügyi szakértelmére és tőkeerős, megbízható anyabanki hátterünkre építve kezeljük megtakarítását.


Miért előnyös a CIB Duó ECO Megtakarítás?

 

 • Magasabb, 4,00%-os (EBKM: 4,07%) kamatot biztosítunk a betéti részre CIB Duó ECO Megtakarítás esetén 2  hónapos futamidőre.

 • A befektetési részben KKJ jegyezhető, ami szintén kedvező hozamlehetőséget kínál.
 • Bankunk több mint 35 éves pénzügyi szakértelmére és tőkeerős, megbízható anyabanki hátterünkre építve kezeljük megtakarítását.

Hogyan veheti igénybe a CIB Duó Megtakarítási ajánlatokat?

 • A betétlekötéshez hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, vagy fáradjon be bármely CIB bankfiókba.
 • A befektetési termékek megvásárlására, illetve jegyzésére vonatkozó tranzakciós megbízást is a betételhelyezés napján szükséges megadnia.2

 • Hívjon bennünket!
 • Fiókkereső

Segíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!


Időpontfoglalás


Kiemelt Befektetői Információk

Kamattájékoztató


Kérjük, olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Kiemelt Befektetői Információkat a CIB Duó, Duó Plusz, illetve a Duó ECO Megtakarításról, továbbá az Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról. Befektetési döntése meghozatala előtt tájékozódjon, mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, befektetése tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat. A befektetési alapok múltbeli hozamára vonatkozó megállapítások a normál piaci viszonyok melletti teljesítményt jelzik, de nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja.

A részletes feltételeket a magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint lekötött betéteire vonatkozó Kamattájékoztató, a betéti szerződés részletes leírását a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Betétekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.

1 A befektetési rész CIB Befektetési Alapokból (kivéve CIB Pénzpiaci Alap, CIB Euró Pénzpiaci Alap, CIB Hozamgarantált Betétalap), Eurizon EasyFund Alapokból vagy a CIB Banknál jegyzett állampapírokból állítható össze.

2 A betétlekötéshez CIB Banknál vezetett folyószámla, a befektetési termékek megvásárlásához pedig befektetési számla megléte szükséges.

3 A konstrukció igénybevételéhez - mind a betét lekötéséhez, mind a befektetési termékek vásárlásához/jegyzéséhez -

(i) a betét lekötését megelőző 30 napon belül bankon kívülről történő utalásból vagy készpénzbefizetésből az ügyfél CIB Banknál vezetett számláján jóváíródott összeg használható felvagy

(ii) egyszeri alkalommal az Üzletfél Banknál vezetett bármely bankszámláján rendelkezésre álló és a jelen pontban írt feltételnek megfelelő összeg felhasználható, amennyiben az Üzletfél jövedelem  vagy  nyugdíj  CIB Banknál vezetett lakossági folyószámlára történő átirányításáról nyilatkozatot ad meg. Ez utóbbi esetben a betétlekötés, valamint annak feltételeként megvásárolt, illetve jegyzett értékpapírok ellenértéke nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített, a termék keretein belül megvásárolható, jegyezhető értékpapírokból, valamint a CIB Hozamvédett Betét, vagy a CIB Pénzpiaci Alapból.


A Magyar Állam által kibocsátott értékpapírok információs összeállításai a www.akk.hu oldalon érhetők el. Kérjük, hogy az alapokkal/részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket, az alapok/részalapok befektetési politikáját olvassa el az alapok/részalapok tájékoztatójában, kezelési szabályzatában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alapok/részalapok tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapok/részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit, az alapokra/részalapokra vonatkozó kiemelt befektetői információkat a www.cib.hu internetes oldalon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem az alapok/részalapok alapkezelőit nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tevékenységi engedély száma: PSZÁF III/100.036-4/2002. A CIB Bank befektetési és a kiegészítő szolgáltatási engedély száma: III/41.044-10/2002, 2002. december 20.


Fiókkereső

Letölthető fióklista »