EnglishAAA

CIB Kötvények

Alternatíva

A CIB Bank Zrt. által kibocsátott kötvények befektetési alternatívát kínálnak a részvénypiaci kockázatot túl magasnak tartó, de az állampapír-piaci hozamnál magasabb megtérülést célzó befektetőink részére.

Biztonság

A kibocsátó CIB Bank Zrt. teljes vagyonával felel a kötvények visszafizetéséért, a biztonságot a Bank sikeres működése és a mögötte álló szakmai befektetői háttér garantálja.

Likviditás

A kötvények bevezetésre kerültek a Budapesti Értéktőzsdére, a CIB Bank Zrt. folyamatos likviditást biztosít a papíroknak.

Forgalmazás

A kötvények a CIB Bank teljes fiókhálózatában, a CIB24 éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatán és az eBroker kereskedési rendszeren keresztül is megvásárolhatók.

Folyamatos árfolyam információ

A CIB Bank Zrt. folyamatosan kétoldali árfolyamot jegyez a kötvényekre, mely a CIB országos fiókhálózatának bármely egységében is megtekinthető.


Aktuális ajánlatunk*


* Az ügyféltájékoztatókban szereplő EHM érték, az ügyféltájékoztatóban meghatározott napon érvényes. A kötvény aktuális árfolyamon történő megvásárlása esetére számított EHM értéket az árfolyamok oldalon a Vállalati kötvények alatt találja meg. 


Aktuális árfolyamok

Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás
Kérjen visszahívást!

 

 


 

A Bank által az adózással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatás nem tekinthető a jogszabály szövegével egyenértékű, teljes körű, hivatalos jogszabályértelmezésnek. Az adójogszabályok tartalmának megismerése, ezek alapján az üzleti döntés meghozatala kizárólag az Üzletfél felelősségi körébe tartozik. A Bank nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek akkor adódhatnak, ha a hatóságok a Bank által az adózással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatástól eltérően értelmezik a jogszabályokat.