EnglishAAA

 

CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek
  • Válassza a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshiteleket, melyekkel az 5 vagy 10 éves kamatperiódus végéig nem változik a törlesztőrészlete!


Tovább


THM: 4,48-6,59 % *

CIB UNO Lakáskölcsön

Lakás vásárlását tervezi, vagy esetleg építkezésbe fogna? A CIB Bank olyan lakáshitelt kínál Önnek, amely átlátható kamatozása révén hosszú távon tervezhetővé teszi pénzügyeit.

Miért érdemes a CIB UNO Lakáskölcsönt választania?


Tovább


THM: 2,82-4,56 %*

CIB Végig Fix Lakáskölcsön

Miért érdemes a CIB Végig Fix Lakáskölcsönt választania?


Tovább


THM: 5,37-8,03 % *

CSOK 10+10
  • Akár 10 millió Ft vissza nem térítendő állami támogatás,
  • további 10 millió Ft kedvezményes lakáshitel 3%-os kamattal, THM: 3,09-3,40%*, 
  • akár 5 millió Ft adó-visszatérítési támogatás


Tovább


 

* A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke a változó kamatozású kölcsön esetén nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése.Szabad felhasználású jelzáloghitelt keres? Kattintson ide!Hitelfelvételi KISOKOS - Segítünk eligazdoni

Hogyan tud a CIB Banknál egyszerűen lakáshitelhez jutni?

4 hasznos tipp, amit érdemes megfontolni a lákásvásárláskor:

1. Használja bizalommal online hitelválasztónkat és törlesztőrészlet kalkulátorunkat, amelynek segítségével pár perc alatt kiszámíthatja a havi törlesztőrészlet összegét.

2. A hitelek összehasonlításakor ne csak a THM (Teljes Hiteldíj Mutató) alapján döntsön, hanem a havi törlesztőrészletet, az induló költségeket és az előtörlesztési díjakat is vizsgálja meg. Érdemes a leginkább átlátható, érthető hitelt választania, amelynek minden költségével tisztában van.

3. Hitelfelvétel előtt segítséget nyújthatnak Önnek az MNB fogyasztóvédelmi honlapján elérhető termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) is.

4. Vegye igénybe jelzáloghitele mellé a CIBVisszafizetési Védelem biztosítási szolgáltatást, mely a törlesztést megnehezítő, jellegzetesen előforduló kockázatok kezelésére nyújt lehetőséget Önnek! Így körültekintően felkészülhet azokra az előre nem látható eseményekre is, melyek egy kölcsön visszafizetését nehezíthetik. 


Hiteltörlesztési gondok

 


Hirdetmény a CIB Bank Zrt. azon Ügyfelei számára, akiknek CIB Otthonteremtő Hitelük 2009. december 31-ét megelőzően szűnt meg >>


Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 399 8888
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás