EnglishAAA

CIB ingyenes előminősítéssel pontosabban kereshet

CIB ELŐMINŐSÍTŐ SZOLGÁLTATÁS

Lakásvásárlást tervez, de nem tudja, hogy mennyi lakáskölcsönt igényelhet, és milyen értékű ingatlanokat nézzen? Mi segítünk!


Az Ön számára ingyenes és kötelezettségmentes CIB Előminősítő szolgáltatás igénybevételével a jövedelmi helyzete alapján előre meghatározzuk, hogy mekkora kölcsönösszegre lehet jogosult1. Az előminősítő levélben meghatározott kölcsönösszeg a levél kiállítását követően 6 hónapig érvényes, így Önnek 6 hónap áll rendelkezésére, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt ingatlant.


Hogyan működik a szolgáltatás?


1) A bank az Ön jövedelmi helyzete alapján kiszámolja mekkora összegű lakáshitelre jogosult.

2) Kiállítunk Önnek egy Előminősítő levelet, amely a kiállítástól számítva 6 hónapig érvényes, tehát Önnek 6 hónapja van arra, hogy megtalálja álmai otthonát.

3) A lakás kiválasztását követően Ön benyújtja a bankhoz az ingatlanra kötött adásvételi szerződést. Újból nincs szükség a jövedelmi adatokat tartalmazó dokumentumok benyújtására, hiszen ezt Ön korábban már megtette.

4) A bank kiküldi az általa kiválasztott értékbecslőt.

5) A hitel jóváhagyását követően történik a szerződéskötés és a lakáskölcsön folyósítása.


A CIB Előminősítő szolgáltatás az alábbi termékek esetében érhető el, lakásvásárláshoz:

CIB UNO Lakáshitel CIB Végig FIX Lakáshitel


1THM CIB UNO Ingatlanfedezetes lakáskölcsön esetén: 4,79 – 5,02%.
THM CIB Végig FIX 10 éves futamidejű Ingatlanfedezetes lakáskölcsön esetén: 6,37 – 6,81%.
THM CIB Végig FIX 15 éves futamidejű Ingatlanfedezetes lakáskölcsön esetén: 6,8 – 7,12%.


A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a 2016. szeptember 1-jén érvényes feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke a változó kamatozású kölcsön esetén nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat.

A kölcsönszerződés megkötésének feltétele a Bank által előírt dokumentáció benyújtása, az alapfeltételeknek való megfelelés, pozitív hitelbírálat és a Bank által meghatározott szerződési feltételek elfogadása. Az igénybe vehető kölcsön összegének végleges meghatározására a kiválasztott lakóingatlan értékelését követően kerül sor.

A Bank hitelbírálata alapján, az ügyfél pénzügyi helyzetében időközben bekövetkező változások miatt, továbbá tekintettel arra, hogy a maximálisan nyújtható kölcsönösszeg mértékét az ingatlan értéke is befolyásolja, előállhat olyan eset, hogy az előminősítő  levélben feltüntetett kölcsönösszeghez képest alacsonyabb kölcsönösszeg igénybevételére lesz jogosult.