EnglishAAA

Biztonság

CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás

A CIB Hitelkártyához alacsony havi díj ellenében kínáljuk a CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatást, amely SMS-ben értesíti Önt a kártyával történt vásárlásokról és készpénzfelvételről. Továbbá a fordulónapon díjmentes SMS-üzenetet küldünk fennálló tartozásáról, a minimum visszafizetendő összegről, a beérkezési határidőről és a rendelkezésre álló hitelkeretről.

Választható készpénzfelvételi és napi vásárlási limit

Az induló napi vásárlási limit 100 000 Ft. Ez azt jelenti, hogy naponta csak a limitnek megfelelő összeget költheti el kártyájával. A limitet bármikor módosíthatja CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkon és a CIB Internet Bankon keresztül.

Felelősségvállalás a CIB Hitelkártya elvesztése esetén

Amennyiben kártyáját elveszti vagy ellopják, azonnal hívja a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 40 242 242 (külföldről +36 1 399 88 77) telefonszámon. A bejelentést követően a jogosulatlan használatért a felelősséget teljes egészében a bank viseli, így Önt a bejelentés pillanatától kezdve nem érheti kár.

CIB Hitelfedezeti Védelem

A hitelfedezeti védelem CIB Hitelkártyához és Bevásárlókártyához kapcsolódó kiegészítő szolgáltatás. Igénylése esetén bankunk partnere megfizeti Ön helyett a havi minimálisan befizetendő összeget vagy a teljes fennálló tartozását, amennyiben a következő biztosítási esetek valamelyike bekövetkezik:

    • Munkanélküliség
    • Keresőképtelenség
    • Halál
    • Rokkantság

További részletek >>


Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 399 8888
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás