EnglishAAA

Pénzügyek egyetlen érintésre

A mobilCIB mobileszközök képernyőjére optimalizált internet bankot jelent. Használatára semmi másra nincs szükség, mint egy mobilinternetezésre alkalmas (mobilinternet/wifi) okostelefonra vagy táblagépre (tablet).

  • A gyorsan elvégezhető műveleteket tekintve, az Internet Banknál már megszokott kényelmet nyújtja a CIB Bank mobilCIB szolgáltatása.

Elérhető a: https://m.cib.hu címen. A szolgáltatás a legelterjedtebb mobileszközökkel használható.


Amennyiben iOS vagy Android operációs rendszert futtató készülékkel rendelkezik, javasoljuk az új CIB Bank mobilalkalmazás használatát.Elérhető funkciók

Számlaegyenleg

Számlatörténet
Hitel-, bevásárlókártya áttekintő
Eseti átutalás *
Betétműveletek
Kártyalimitek
Mobilegyenleg feltöltés
Jelszómódosítás

* meglévő partnereknek, új kedvezményezett partner rögzítésére nincs lehetőség


Igénylés

A szolgáltatás igénylése (meglévő internetbankos ügyfeleinknek is) kezdeményezhető CIB24-en keresztül: (+36 1) 4 242 242, bankfiókban személyesen. A felhasználói azonosítás megegyezik a CIB Internet Banknál alkalmazott móddal.Bankoljon okostelefonon!

Belépéshez olvassa le az itt látható QR-kódot mobilkészüléke kamerájának és QR-kód olvasó programjának segítségével!Dokumentumok


További információ


A „Mastercard - Az év bankja” program díjátadó ünnepségen a CIB Bank nyerte el a "Az év lakossági elektronikus banki szolgáltatása 2008" címet.

További részletek >>


CIB Bank mobilalkalmazás – intézze pénzügyeit okostelefonon!

  • Intézze egyszerűbben, szabadabban és személyre szabottabban banki ügyeit okostelefonját használva! Töltse le az új CIB Bank mobilalkalmazást most az alábbi linkekről!


   Töltse le az alkalmazást most!