EnglishAAA

Biztosítások

A biztosítások biztosításközvetítője a CIB Biztosítási Alkusz Kft., az ügyfél-tájékoztatás megtalálható a www.cibalkusz.hu oldalon.


A BANK ÜGYFELEI RÉSZÉRE KÍNÁLT CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK


CIB Utazási Védelem

Betéti- és hitelkártyákhoz kapcsolódó utazási biztosításCIB Visszafizetési Védelem

A CIB annuitásos ingatlanfedezetes hitelekhez igényelhető szolgáltatásunk segítségével Ön vagy Adóstársa átvészelheti azokat az előre nem várt időszakokat, amikor munkahelyének elvesztése, vagy váratlan megbetegedés miatt nem tud megfelelni a korábban vállalt fizetési kötelezettségeinek.CIB Hitelfedezeti Védelem

A CIB Türelmi idős jelzáloghitelekhez, CIB-Fundamenta Duett hitelekhez, CIB Hitelkártyákhoz, Bevásárlókártyához, CIB Személyi Kölcsönhöz és CIB Gyorskölcsönhöz igényelhető szolgáltatásunk segítségével átvészelheti azokat az előre nem várt időszakokat, amikor munkahelyének elvesztése, vagy váratlan megbetegedés miatt nem tud megfelelni a korábban vállalt fizetési kötelezettségeknek.


Élet- és balesetbiztosítások

CIB Balesetőr

A CIB Balesetőr biztosítás a CIB Bank ügyfelei számára kialakított csoportos baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítás.


CIB Családfő Biztosítás

A CIB Családfő Biztosítással anyagi segítséget biztosíthat családja, szerettei számára. 


Élet-és balesetbiztosítás

CIB folyószámlákhoz és CIB Malacpersely Számlához kapcsolódó élet- és balesetbiztosításokA CIB Egészségőr a CIB Bank ügyfelei részére kialakított, széles körű szolgáltatásokat nyújtó csoportos egészségbiztosítás: panasz esetén a biztosító egészségügyi ellátást szervez az ügyfél betegségének legmegfelelőbb helyen és szinten, a kezelés díját pedig a biztosító fizeti meg az ellátás nyújtó részére az adott csomagban meghatározott limit erejéig.


A CIB BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. ÁLTAL KÖZVETÍTETT  ÉS A CIB BANKFIÓKOKBAN KÖTHETŐ BIZTOSÍTÁSOK  


Lakásbiztosítás

Az otthonbiztosítás, ha nem is képes megvédeni otthona melegét, a lehetséges bajok igen széles skálája esetén biztosít kártérítést, a tűztől, katasztrófáktól, elemi károktól kezdve az üvegtörésen át a betörésig.Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjbiztosítás egy hosszú távú megtakarítási lehetőség nyugdíj-előtakarékossági célra, mellyel a hatályos adójogszabályok szerint akár 130 000 Ft adójóváírás is igényelhető.A CIB BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. ÁLTAL KÖZVETÍTETT BIZTOSÍTÁS  

Gépjárműbiztosítások

CASCO és KGFB biztosítások kötésére a CIB Biztosítási Alkusz Kft. on-line felületén - www.cibalkusz.hu - van lehetőség. Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Biztosítással kapcsolatos ügyintézés a CIB 24 telefonos ügyfélszolgálatán munkanapokon 8:00 - 20:00 között lehetséges!


Online ügyfélszolgálatunk >>


Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás