EnglishAAA


Mastercard Gold betéti bankkártya

Szeretné, ha első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben lenne része? Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát a CIB Mastercard Gold betéti bankkártyával!

 • Terméktájékoztató
 • Kedvezmények kártyájához
 • Kiegészítő szolgáltatások

A CIB Mastercard Gold egy exkluzív betéti bankkártya széles körű kiegészítő szolgáltatásokkal, amelynek köszönhetően kivételes figyelemben és extra kiváltságokban részesülhet. Ismerje meg, mire is képes az arany ragyogása, akár élményekkel teli utazásai során, akár a mindennapi pénzügyek intézésénél.


Mire használja?

 • Bankkártyájával kényelmesen vásárolhat itthon és külföldön, a bank a kártyás vásárlásért nem számít fel díjat

 • Internetes vásárlásra is alkalmas.

 • Ön által beállított napi készpénzfelvételi limit erejéig készpénzt vehet fel.

 

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak az ügyfeleknek akik első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben szeretnének részesülni. 

Igénylés:

Igényeljen CIB bankkártyát bankfiókban, CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy CIB Internet Bankon keresztül.

 • Forint alapú folyószámlához
 • Forint alapú elkülönített kártyaszámlához (amelyen csak az adott vásárlásra elegendő fedezet biztosítása szükséges)

Tudjon meg többet a bankkártya használatáról >>

Kapcsolódó dokumentumok:


Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(+36 1) 4 242 242

A CIB24 (+36 1) 4 242 242-es telefonszámán ügyintézőnkkel beszélhet CIB Gold ajánlatainkról.

Várjuk bankfiókunkban!

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!

Időpontfoglalás

Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

Kérjen visszahívást!


 • Kérjük a "Tovább" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve. Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.

Mastercard Priceless Specials program

Regisztráljon a Mastercard Priceless Specials programba, ahol kéthetente megújuló ajánlatok várják.
A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

 

Soron kívüli ügyintézés a bankfiókban

 • CIB MasterCard Gold bankkártyával a bankfióki ügyintézéskor gyorsított kiszolgálással, soron kívül fogadjuk, így a bankfiókba érkezve még csúcsidőben sem kell várakoznia, a következő sorszám automatikusan az Öné lesz.

Utasbiztosítás

 • Bármerre is utazik a világban, garantált a gondtalan időtöltése, hiszen CIB MasterCard Gold bankkártyája díjmentes CIB Utazási Védelem biztosítást is hordoz magában. Ön és vagyontárgyai automatikusan biztosítási védelem alatt állnak az utazás első pillanatától. Ráadásul, magasabb biztosítási összegeket nyújt, mint amit az egyéb bankkártyákhoz igényelhető biztosítások adnak.

 • Amennyiben Ön 2018. március 29-e előtt igényelte CIB MasterCard Gold bankkártyáját, biztosítási esemény esetén kérjük, értesítse a 24 órás TravelGuard asszisztencia szolgálatot a (+36 1) 501 1501 telefonszámon.

 • Amennyiben Ön 2018. március 29-e után igényelte CIB MasterCard Gold bankkártyáját, biztosítási esemény esetén kérjük, értesítse a 24 órás CIB Utazási Védelem Segélyvonalat a (+36 1) 447 4900 telefonszámon

 

Autós asszisztencia

 • Gépkocsival történő utazásai során Gold kártyás ügyfélként állandó védelemben részesül. Ha baleset vagy üzemzavar miatt útközben problémája akadna autójával, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Autós Asszisztencia szolgáltatással egyszerűen és gyorsan kaphat segítséget, valamint szükség esetén akár csereautót is Magyarországon és Európa szinte valamennyi országában.

 • Biztosítási esemény esetén kérjük értesítse a Europe Assistance asszisztencia szolgálatot a (+36 1) 236 7575 telefonszámon.

Háztartási asszisztencia

 • Csőtörés, gázszivárgás vagy más háztartási baleset a legváratlanabb pillanatban, otthonában is érheti. Tudja, mit tenne, ha hétvégén, az éjszaka közepén arra ébredne, hogy víz árasztotta el a lakását? Tudná-e, hogy hol kell a vizet elzárni, kit kell hívni, elfogadja-e majd a számlát a biztosító, és ki végzi majd el a helyreállítást? CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfélként nem probléma, ha nem tudja mindegyik kérdésre azonnal a választ. A CIB Gold Háztartási Asszisztencia szolgáltatás ilyen helyzetekben is éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll.

 • Biztosítási esemény esetén kérjük értesítse a Europe Assistance asszisztencia szolgálatot a (+36 1) 236 7575 telefonszámon.

Orvosi asszisztencia

 • Előfordult már Önnel, hogy jól jött volna egy orvos a háznál? Ha nem biztos benne, hogy a problémájával orvoshoz kell fordulnia, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Orvosi Asszisztencia szolgáltatásnak köszönhetően telefonon bármikor kérhet szakmai tanácsot. A vonal végén aktívan praktizáló, gyakorlott orvosok várják hívását, és azonnal válaszolnak kérdéseire.

 • Biztosítási esemény esetén kérjük értesítse a Europe Assistance asszisztencia szolgálatot a (+36 1) 236 7575 telefonszámon.

MasterCard Premium Selection program

 • Aranykártyával rendelkező ügyfelünkként a MasterCard Premium Selection program különleges ajánlataival is a kedvében járunk: válogasson a program folyamatosan megújuló, exkluzív kedvezményei, állandó és időszakos ajánlatai közülA program ajánlatairól itt olvashat.

 

MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váró

 • CIB MasterCard Gold bankkártyája felmutatásával megnyílik Ön előtt a MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váróhelyiség, ahol a zsúfolt, zajos váró és a kényelmetlen repülőtéri székek helyett egy csendes, szeparált luxustérben töltheti az indulás előtti időt. Használhatja az ingyenes WiFi szolgáltatást, rendelhet a térítésmentes büfé kínálatából, vagy akár egy kényeztető masszázsfotelben ülve, magazinokat lapozgatva is várhatja a beszállást. (A MasterCard Lounge szolgáltatásairól itt olvashat.)

Tensi vásárlási kedvezmények

 • Kizárólag CIB MasterCard Gold bankkártyával részesülhet a Tensi Utazási Iroda kiterjedt partneri hálózata által kínált kiváltságokban is: éttermek, ruházati üzletek és egyéb szolgáltatók kedvezményes ajánlatai várják. Az elfogadóhelyek részletes listáját megtalálja a www.tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon.

Tensi utazási kedvezmények

 • A Tensi Utazási Iroda által csak CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleknek kínált különleges állandó, illetve időszakos utazási ajánlatok széles palettájáról is válogathat, Észak-Amerikától Indiáig.
 • A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a http://tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon. A Tensi egyedi kedvezmények részleteiről a www.tensi.hu oldalon a Kapcsolatok/Utazási szolgáltatások/Tensi Klub/CIB exkluzív ajánlat menüpont alatt tájékozódhat. (http://www.tensi.hu/htmls/tensi_klub.html )


LEGYEN NAPRAKÉSZ PÉNZÜGYEIBEN!

 • Intézze pénzügyeit egyszerűen a CIB Internet Bank felületén keresztül a nap 24 órájában kényelmesen, rugalmasan és biztonságosan.
 • Próbálja ki az új CIB Bank mobilalkalmazást, amellyel bárhonnan intézheti mindennapi banki ügyeit okostelefonját használva.
 • Nincs okostelefonja? Igényeljen CIB Kártyafigyelő szolgáltatást, amellyel SMS-ben értesítjük minden kártyás fizetés után!