EnglishAAA

CIB betéti kártyák

CIB bankkártyák előnyei

Kedvező díjak 

    • versenyképes díjjal igényelhet főkártyát
    • kedvezményes díjjal kínálunk társkártyát családtagjai számára
    • kedvező díj mellett küldünk sms-üzenetet az összes kártyás vásárlásáról, illetve készpénzfelvételéről

Egyszerű igénylés

Az igényléshez nem szükséges személyesen bankfiókunkba befáradni, mert kártyát CIB Internet Bankon és CIB24-es telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is igényelhet.

Biztonság

CIB Mobilbank Kártyafigyelő Rendszer

A CIB Bank által kibocsátott kártyákhoz - a szolgáltatás igénylése esetén - minimális díj mellett biztosítjuk a CIB Mobilbank Kártyafigyelő Rendszerét, amely automatikus sms-üzeneteket küld az Ön mobiltelefonjára a betéti kártyával történt vásárlásairól, készpénzfelvételeiről. Az üzenet tartalmazza a kártyatranzakció időpontját (napra, órára, percre pontosan), valamint a tranzakció összegét.

Választható készpénzfelvételi és vásárlási limit

A kártyahasználat biztonságának növelése érdekében a betéti kártyák esetében is biztosítjuk a napi készpénzfelvételi és vásárlási limit meghatározásának lehetőségét. A főkártyabirtokos - igényének megfelelően - szabadon választhatja meg ennek mértékét, melyet bármikor módosíthat a CIB Internet Bankon vagy a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, amely azonnal érvénybe lép.

Biztosítás

A betéti kártyákhoz baleset-, utas-, betegség- és poggyászbiztosítást is igényelhet éves tagdíj ellenében, melyet külföldi utazásai során vehet igénybe. A biztosítást csak egyszer kell megrendelni, az évente automatikusan megújul, így Önnek ezzel nem kell foglalkoznia. A MasterCard Gold kártyához a biztosítás automatikusan - külön díj nélkül - kapcsolódik.

Felelősség-átvállalás

A betéti kártya elvesztése esetén a bejelentést követően azonnal átvállaljuk az illetéktelen használatból eredő kár felelősségét.

További fontos tudnivalók >>