EnglishAAA
Kapcsolódó anyagok

A CIB Bank ügyel biztonságára!

Igényeljen CIB Utazási Védelem szolgáltatást!

Meglévő vagy új CIB Bankkártyájához CIB Utazási Védelmet vehet igénybe kedvező éves díj ellenében, így külföldi útjai során is gondoskodhat saját biztonságáról.


Miért érdemes szolgáltatásunkat igénybe vennie?

    • Egyszeri éves díja: 3 490 Ft*
    • Széles körű, a világ 186 országára kiterjedő poggyász-, utazási és baleset-biztosítási szolgáltatás
    • Korlátlan számú, - egy alkalommal maximum 60 napos - utazásra érvényes
    • A bankkártyával együtt automatikusan meghosszabbításra kerül
A CIB Utazási Védelem igényléséhez keresse fel bármelyik CIB bankfiókot vagy hívja a CIB24 ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon!


Segíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >>

Foglaljon időpontot most! Időpontfoglalás 

Biztosítási esemény esetén
Kérjük értesítse a 24 órás TravelGuard asszisztencia szolgálatot:
  • (+36 1) 501 1501 (A hívás ingyenes visszahívás esetén.)

 

 
* Az éves díj kétszerese fizetendő, ha a tárgyév január 1-jéig a biztosított a 65. életévét betölti. A CIB Utazási Védelem a 75. életév betöltéséig igényelhető. A MasterCard Gold bankkártyák esetén a biztosítást a kártya éves díja tartalmazza és a biztosítás a kártya érvényességének kezdetekor lép hatályba.

A különböző bankkártyákhoz tartozó mindenkori térítési díjakról és a biztosítás feltételeiről a Kapcsolódó dokumentumok között talál bővebb információt, kérjük ezt figyelmesen olvassa el.

A CIB Utazási Védelem biztosítási szerződés a CIB Bank Zrt. mint szerződő, képviseletében eljár a CIB Biztosítási Alkusz Kft. mint független biztosításközvetítő és a z AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe, mint biztosító között jött létre, a kártyabirtokosok mint biztosítottak csatlakozhatnak a csoportos biztosítási szerződéshez.