MAGNIFICA - új kifejezés a kiválóságra

A CIB Bank folyamatos fejlődésének részeként megújította a prémium banki szolgáltatást: olaszországi gyökereinket hangsúlyozva Magnificának neveztük el az új szolgáltatást, melynek keretében erre vonatkozó külön szerződés nélkül nyújtjuk a személyes bankári tanácsadást kiemelt ügyfeleink számára.

A Magnifica szolgáltatás szakaszos bevezetése az alábbiak szerint történik.

Ismerje meg a pénzügyek új dimenzióját! >>

A Magnifica szolgáltatásról érdeklődhet a CIB bankfiókokban vagy a Magnifica24 telefonos ügyfélszolgálaton a (+36 1) 399 8790-es telefonszámon!

A PÉNZÜGYEK ÚJ DIMENZIÓJA

Nagyszerű, kiváló, kitűnő! Olaszul: magnifica. A Magnifica a CIB Banknál fogalom. Különleges kapcsolatot jelöl a bank és kiemelt ügyfelei között. A Magnifica exkluzív szolgáltatásokat tartalmaz, de több azok összességénél, egy új dimenziót nyit pénzügyeiben. A Magnificát a nagy múltú olasz anyabank, az Intesa Sanpaolo ihlette. A rendkívüli tapasztalat minden apró részletében Önt szolgálja.

Magnifica ügyfélként Önt kiemelt figyelem illeti meg, amit egy kijelölt személyes Magnifica bankár biztosít. Az első találkozástól kezdődően egyetlen személyen keresztül részesül azon előnyökből, amit a CIB Bank kínál. Mindezt költségek és kötöttségek nélkül. Magnifica bankára tapasztalt, nagy tudású szakember, aki aktuális gazdasági, pénzügyi ismeretekkel segíti pénzügyi céljai elérésében.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS

A személyes kapcsolat során Magnifica bankára pénzügyei, igényei, jövőbeni tervei és kockázatvállalási jellemzői ismeretében javaslatokat tesz, melyeket megvitatva, Ön meg tudja határozni a rövid, közép és hosszú távú pénzügyi stratégiáját és a tennivalókat. Egy ilyen vezérfonal mentén könnyebben hozhat jó döntéseket.

Bankára nyomon követi portfóliója és a pénzpiacok változásait, és kapcsolatba lép Önnel, amint azt indokoltnak ítéli meg. Szakértő szemek vigyázzák pénzügyeit, így fő tevékenységére, mindennapi feladataira koncentrálhat.

KIEMELT FIGYELEM

Az Ön pénzügyei a CIB Banknak is fontosak. Az ezekkel kapcsolatos bizalmas megbeszélésekhez szeparált, diszkrét hangulatú helyszínt biztosít, ahol zavartalanul egyeztethet Magnifica bankárával. Ha bármi okból azonnali ügyintézés indokolt, Magnifica ügyfélként bármely CIB bankfiókban soron kívül fogadják.

Pénzügyeinek áttekintésére rendszeresen szükség van, a személyes egyeztetéseket szervezheti az Önnek megfelelő időpontokra. Jelezze szándékát előre, és biztos lehet benne, hogy Magnifica bankára rendelkezésére áll, így nem kell várakoznia. Természetesen telefonon is tarthatja a kapcsolatot Magnifica bankárával, így szükség esetén munkaidőben távolról is kérhet tanácsot, segítséget. Magnifica bankárán kívül Magnifica24 telefonos szolgáltatásunk dedikált csapata is rendelkezésére áll az év minden napján, a nap 24 órájában.

Magnifica szolgáltatásunk elérhető az országos lefedettséget jelentő fiókhálózatunkban.

VAGYONKEZELÉSI TANÁCSADÁS,
BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Vagyona értékének megtartása, gyarapítása az életviteléhez és távolabbi céljaihoz igazított átgondolt, befektetési portfóliót igényel. Magnifica bankára átfogó ismeretekkel és naprakész információval rendelkezik, melyekből Ön profitálhat. Magnifica ügyfélként kedvezményre jogosult a befektetési ügyfélszámla havi díjából.

Devizaváltás során egyedi, kedvezményes árfolyamot vehet igénybe.

A Magnifica szolgáltatásról érdeklődhet a CIB bankfiókokban vagy a Magnifica24 telefonos ügyfélszolgálaton a (+36 1) 399 8790-es telefonszámon!