EnglishAAA

CIB MARATON SZÁMLÁK

NINCS ADÓ, CSAK KAMAT!

A CIB Maraton Takarék- és Értékpapírszámlákkal hosszú távon, kedvező feltételekkel gyarapíthatja megtakarításait.

Mindegy mire gyűjt, a CIB-nél megtalálhatja
a megfelelő megoldást!


VÁLASSZON MEGTAKARÍTÁSI CÉLT!


CIB Befektetésválasztó >>

Miért érdemes a CIB Maraton Takarék- vagy Értékpapírszámlát választania?

  • A számlavezetés díjmentes.
  • A számla forint mellett már euróban és amerikai dollárban is nyitható.
  • A számlán elhelyezett összeg 3 éves időtáv esetén részben, 5 éves időtáv esetén pedig teljes mértékben mentesül a kamatadó alól (CIB Maraton Értékpapírszámla esetében az árfolyamnyereség adója és az osztalékadó alól is) a jogszabályban meghatározott feltételek teljesülése esetén.  

 

CIB MARATON TAKARÉKSZÁMLA

  • A biztonságot előtérbe helyező befektetőknek ajánljuk.
  • A számlára befizetett összegek a CIB Bank által meghirdetett futamidejű lekötött betétekben helyezhetőek el.

Tudjon meg többet! >>

CIB MARATON ÉRTÉKPAPÍRSZÁMLA

  • A nagyobb kockázatot is felvállaló befektetők számára megfelelő választás.
  • A számlára befizetett összegek az Ön kockázatvállalási hajlandósága és hozamelvárása alapján, saját döntése szerint értékpapírok vásárlására fordíthatóak.

Tudjon meg többet! >>

 

Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás

 


A CIB Maraton Értékpapírszámla és a CIB Maraton Takarékszámla a jogszabály szerinti "tartós befektetési szerződésnek" minősül.

Az Országgyűlés a 2010-es évre vonatkozó adójogszabályi változások elfogadásakor létrehozta a személyi jövedelemadózás rendszerében az úgynevezett "tartós befektetésből származó jövedelem" kedvező adózású jövedelemkategóriát. A kedvező adózás alapja a 'tartós befektetési szerződés' (TBSZ), amely lehetőséget teremt arra, hogy tartósan kezelt megtakarításunk hozama, jövedelme után a fizetendő adó mértékét a standard 16%-ról, 10%, illetve 0%-ra csökkentsük.

A jelen tájékoztató csak a lényegesebb adózási szabályokat említi, a részletes rendelkezéseket a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. Törvény, valamint az egészségügyi hozzájárulásról szóló 1998. évi LXVI. Törvény tartalmazza. A bank által az adózással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatás nem tekinthető a jogszabály szövegével egyenértékű, teljes körű, hivatalos jogszabály értelmezésnek. Az adójogszabályok a jövőben változhatnak.

A termékek részletes leírását a Lakossági üzletág Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó kondíciós lista, valamint a CIB Bank befektetési szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke tartalmazza. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.