EnglishAAA

A postai csekk legyen a múlté!


Felejtse el a sárga csekket és a postai sorban állást!

Fizesse rendszeres havi kiadásait kényelmesen, csoportos beszedési megbízással!


Miért előnyös a csoportos beszedési megbízás?

  • Időt spórolhat meg, mert fizetési megbízásai automatikusan teljesítésre kerülnek.
  • Nem kell többet aggódnia a havi számlák fizetési határideje miatt, ugyanis - amíg bankszámláján van elegendő fedezet - a megbízások a szolgáltató által megadott határidőre teljesülnek.
  • Kényelmes, mivel a megbízásokat akár otthonából is megadhatja, illetve bármikor módosíthatja a CIB Internet Bankon vagy az éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
  • A kontroll így is Önnél marad, hiszen beállíthatja, meddig legyen érvényben a megbízása, és mekkora lehet a maximálisan levonható összeg.

 

 

CIB TIPP: Még nagyobb biztonságban!

Amennyiben CIB Mobilbank Számlafigyelő Szolgáltatást is igénybe vesz, SMS-ben értesítjük a számláján történt mozgásokról, így közvetlenül nyomon követheti csoportos beszedési megbízásainak teljesítését!Tudjon meg többet a csoportos beszedési megbízásról!

 

Új csoportos beszedési megbízásait megadhatja bankfiókjainkban, a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton vagy a CIB Internet Bankon is.

 

 

További információért, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban, vagy hívja az éjjel-nappal helyi tarifával hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. A csoportos beszedési megbízás részletes feltételeit az Üzletféllel megkötött bankszámlaszerződés, az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazzák. A díjak tekintetében az Üzletfél bankszámlájára, számlacsomagjára vonatkozó hatályos kondíciós lista az irányadó, mely megtalálható a www.cib.hu oldalon, illetve a CIB bankfiókokban.