EnglishAAA

RENDSZERES MEGTAKARÍTÁSSAL ELÉRHETI CÉLJAIT!

Valósítsa meg terveit CIB Malacpersely Számlával!

Megtakarításait magas kamattal jutalmazzuk!

A CIB Malacpersely Számla az alábbi előnyöket kínálja Önnek:

  • 0,05% kamat az 5 millió forint alatti összegre, amennyiben az adott havi kamatperiódusban megtakarított összeg legalább 10 000 forint, és ebben az időszakban nem csökkenti megtakarításait*,
  • a számlán elért kamatot havonta jóváírjuk, így megtakarított pénze kamatos kamattal gyarapodhat tovább,
  • a CIB Malacpersely Számla fenntartása díjmentes,
  • szükség esetén bármikor hozzáférhet megtakarításához,
  • nincs minimális kezdő befizetés, 0 forinttal is megnyitható.
Ismerje meg a CIB Malacpersely Számla előnyeit!

EBKM: 0,01 – 0,05%

Foglaljon időpontot bankfiókunkba most!

Időpontfoglalás
  • Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

(+36 1) 4 242 242 | Online ügyfélszolgálatunk >> | Bankfiókjaink >>

A számítás részleteiért, kérjük, vigye az egeret a narancsszínű i gomb fölé!

*A CIB Malacpersely Számla esetében a havi kamatperióduson a tárgyhót megelőző hónap utolsó banki munkanapjától a tárgyhó utolsó előtti banki munkanapjáig terjedő időszak értendő, így a hónap utolsó banki munkanapja már a következő havi kamatperiódus részét képezi.

A CIB Malacpersely Számla sávos kamatozású. Ha az adott havi kamatperiódusban megtakarított összeg legalább 10 000 forint, az alkalmazott kamatláb 0,05% – az 5 millió forintot meg nem haladó egyenlegre, az 5 millió forint feletti egyenlegre alkalmazott kamatláb 0,01%. Amennyiben az adott kamatperiódusban nem érkezik be új megtakarítás, vagy érkezik, de 10 000 forintnál kevesebb, az alkalmazott kamatláb 0,01% a teljes egyenlegre. Abban az esetben, ha az adott kamatperiódusban az ügyfél megterheli a számlát, úgy az alkalmazott kamatláb 0,01% a teljes egyenlegre.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a kamatozás és az akció részletes feltételeit a CIB Malacpersely Számlára vonatkozó kondíciós lista és a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A bank a kamat mértéke és a bankszámlához kapcsolódó díjak tekintetében a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.