EnglishAAA

BIZTOS 30-as
EHM évi: 9,14%

CIB JUBILEUMI KÖTVÉNY

EHM az első forgalmazási napon 2009. február 3-án évi 9,14%

A CIB Bank 30 éves, ünnepeljen Ön is velünk! Az évforduló alkalmából egy speciális megtakarítási lehetőséget kínálunk minden ügyfelünknek.

Válassza a CIB Jubileumi 2012/A Kötvényt!

A kötvény 30%-os kamatot fizet egy összegben, a lejáratkor, a 3 éves futamidő végén.

Miért érdemes a CIB Jubileumi 2012/A Kötvényt választani?
    • 3 éves futamidő
    • fix 30% kamat a futamidő végén, a kötvény névértéke után
    • a kamat egy összegben a lejáratkor kerül kifizetésre

A kibocsátó CIB Bank Zrt. teljes vagyonával felel a kötvények visszafizetéséért, a biztonság alapja a CIB Bank 30 éves sikeres működése és a mögötte álló Intesa Sanpaolo Bank.

A kötvények bevezetésre kerültek a Budapesti Értéktőzsdére, a CIB Bank Zrt. folyamatos likviditást biztosít a papíroknak. A kötvények a CIB Bank teljes fiókhálózatában megvásárolhatók.

Kapcsolódó anyagok

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. A CIB Jubileum 2012/A Kötvény részletes leírását tartalmazó Alaptájékoztató és a végleges feltételeket tartalmazó hirdetmény, valamint a 2007. évi CXXXVIII.tv. által előírt részletes terméktájékoztató megtalálható a forgalmazási helyeken és a www.cib.hu internetes oldalon. A CIB Jubileumi 2012/A Kötvény a 3 éves futamidő végén visszafizeti a névérték 100%-át, valamint 30% kamatot a névértékre vetítetten.
A futamidő alatt a bank vételi árfolyamot jegyez a kötvényre, amelynek ezen árfolyamon történő értékesítése esetén a jelen hirdetésben szereplő hozam (EHM) elérése nem biztosított.
A kötvény hozama a forgalmazás alatt a bank által megállapított eladási árfolyam alapján változhat.
A kötvény kamata bruttó kamat, amelyet a kötvénytulajdonos jogállásától függően kamatadó terhelhet. A kibocsátó a CIB Bank Zrt. (eng.sz.: PSZÁF 957/1997/F; III/41.044-10/2002.).
A forgalmazási költségekről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a www.cib.hu internetes oldalon. A bank fenntartja magának a jogot, hogy a piaci kamatok változásának függvényében módosítson a kötvény eladási árfolyamán, és ezen keresztül a kötvény éves hozamán. A bank jogosult meghatározni, hogy az általa jegyzett eladási árfolyamon egy ügyfél legfeljebb mekkora névértékű kötvény vételére adhat megbízást. A jelen hirdetés közzétételekor a bank legfeljebb 100 millió forint névértékű kötvényre vonatkozó vételi megbízást fogad el egy ügyféltől. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, vagy befektetési tanácsnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Részletes információk: a CIB fiókokban, vagy a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton a 06 40 242 242 telefonszámon.

Kapcsolat

További információért hívja a CIB24-et a 06 40 242 242-es telefonszámon, kérdezze online ügyfélszolgálatunkat, vagy forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban.